Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Presrečna Severina je prišla po sina na prvi šolski dan

Objavljeno

V redu

Severino so fotografirali, ko je na koncu prvega šolskega dne pobrala svojega sina. To je lahko storila potem, ko je splitsko okrožno sodišče prejšnji teden odločilo o skupnem skrbništvu nad sinom med njo in očetom Milanom Popovičem.

Pevka je bila v družbi prijateljev in videti je bila dobre volje, ko je hodila do zagrebške osnovne šole. Spomnimo, Severina je prejela skupno skrbništvo nad sinom, potem, ko je zadnje mesece zaradi takratne odločitve sodišča bival pri očetu Milanu.

Sodba pravi, da nikoli ni bilo razloga, da bi mi vzeli mojega otroka. Mreža uveljavljenih posameznikov v centrih za socialno delo, na sodiščih, v posebni oskrbi in v nekaterih poliklinikah mi je prinesla 20 mesecev žalosti in 8 let sodnega pekla. Vem, da ni konec, vem pa tudi, da bo otrok vsaj polovico časa pri meni. Bitka je bila dobljena in hvala vsem, ki ste bili z mano in ste verjeli v sistem in poštenost, korupcija pa bo, upam, razkrita povsod okoli tega in podobnih primerov … ‘, je komentirala Severina zadnjo odločitev.

foto: Instagram

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Bohinc osupnila vse! Tako lepa nevesta je

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarja Primoža Peterke, Renata Bohinc, je svoje spletne prijatelje zares presenetila, ko je objavila fotografije, na katerih je v čudoviti poročni obleki. Mnogi so ji zapisali, da je videti naravnost popolno in ko boste fotografije pogledali tudi vi, boste zagotovo prikimali.

»Lepotička,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev.

Kaj pa pomeni njena poročna obleka? Se je poročila?

Kot je razvidno iz objave, je bila Bohinčeva model, torej je obleko oblekla zgolj iz poslovnih namenov.

Kakorkoli že, mamica treh otrok je v njej videti čudovito.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals