Domov Zabava Kmetija: Jan razkril, da se je moral pred petimi leti ponovno učiti...

Kmetija: Jan razkril, da se je moral pred petimi leti ponovno učiti jesti in piti

Pred leti je imel nesrečo, posledično pa je doživel post travmatski stres.

Tekmovalec šova Kmetija, Jan Zadravec, ki je postal drugi dvobojevalec revnejše družine in se bo v primeru, da izgubijo tedensko nalogo, boril s prvim dvobojevalcem Petrom, je pred odhodom v kajžo od glave družine Maje prejel lepo pogostitev. Prinesla mu je kosilo, mu skuhala kavico. Ob tej lepi gesti pa je priznal, da ga tako dogodki malo motijo, ker ga spominjajo na slabe stvari, ki so se mu zgodile v življenju.

»Šel sem čez eno hudo izkušnjo, v bistvu me je ta izkušnja tudi vzdignila gor. Ko sem bil najnižje v življenju, sem se naučil, kako je biti na dnu, v bistvu sem imel težave s požiranjem hrane,« je pojasnil in nadaljeval: »Enkrat na morju se mi je zataknilo meso. En mesec kasneje sem dobil post travmatski stres in se nisem več upal jesti in piti. To je bilo pet let nazaj.«

V bolnici se je ponovno učil jesti in piti

Razkril je, da je zaradi te hude izkušnje odšel v bolnico, na oddelke za motnje hranjenja. Tam je bil dva meseca, ponovno se je učil jesti.

»Najtežja izkušnja je bila, ko sem se jaz naučil v bolnici jesti, problem pa je bil, ko sem potem jaz prišel domov in sem bil sam doma,« je razkril.

Povedal je tudi, da je bil kot majhen otrok zelo suh, zato so se mnogi iz njega norčevali, ga klicali hrenovka, prekla. Dodal je še, da je vsem tem ljudem dokazal, česa je zmožen.

»Pokazal sem jim, da se lahko ta prekla spremeni in postane velik moški, ki je lahko drugim za vzor!«

Foto: Voyo/posnetek zaslona