Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Jan razkril, da se je moral pred petimi leti ponovno učiti jesti in piti

Objavljeno

V redu

Pred leti je imel nesrečo, posledično pa je doživel post travmatski stres.

Tekmovalec šova Kmetija, Jan Zadravec, ki je postal drugi dvobojevalec revnejše družine in se bo v primeru, da izgubijo tedensko nalogo, boril s prvim dvobojevalcem Petrom, je pred odhodom v kajžo od glave družine Maje prejel lepo pogostitev. Prinesla mu je kosilo, mu skuhala kavico. Ob tej lepi gesti pa je priznal, da ga tako dogodki malo motijo, ker ga spominjajo na slabe stvari, ki so se mu zgodile v življenju.

»Šel sem čez eno hudo izkušnjo, v bistvu me je ta izkušnja tudi vzdignila gor. Ko sem bil najnižje v življenju, sem se naučil, kako je biti na dnu, v bistvu sem imel težave s požiranjem hrane,« je pojasnil in nadaljeval: »Enkrat na morju se mi je zataknilo meso. En mesec kasneje sem dobil post travmatski stres in se nisem več upal jesti in piti. To je bilo pet let nazaj.«

V bolnici se je ponovno učil jesti in piti

Razkril je, da je zaradi te hude izkušnje odšel v bolnico, na oddelke za motnje hranjenja. Tam je bil dva meseca, ponovno se je učil jesti.

»Najtežja izkušnja je bila, ko sem se jaz naučil v bolnici jesti, problem pa je bil, ko sem potem jaz prišel domov in sem bil sam doma,« je razkril.

Povedal je tudi, da je bil kot majhen otrok zelo suh, zato so se mnogi iz njega norčevali, ga klicali hrenovka, prekla. Dodal je še, da je vsem tem ljudem dokazal, česa je zmožen.

»Pokazal sem jim, da se lahko ta prekla spremeni in postane velik moški, ki je lahko drugim za vzor!«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Nina (Poroka na prvi pogled) končno razkrila svojo dobro varovano skrivnost

Objavljeno

V redu

Avtor

Odločila se je, da je čas, da ga pokaže …

Zagotovo se še spomnite Nine Jug, ki smo jo gledali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. Njena zveza z Domnom, ki sta se tam spoznala, se ni obnesla, Nina je svojo srečo našla drugje. Zelo kmalu potem ko so kamere ugasnile, je namreč spoznala moškega, s katerim je še danes in s katerim načrtujeta, da bosta v kratkem zaživela skupaj.

»Vidiva se vsak dan, uživava življenje, kolikor se le da, mogoče včasih malo preveč,,« je razkrila za Metropolitan.si, dodala pa, da veliko o njemu ne bo povedala, saj ne želi, da preveč govori o njuni zvezi. Razkrila je, da mu je ime Nejc in da je z njim ponovno začela verjeti v pravo ljubezen.

Nina in njen Nejc (foto: osebni arhiv)

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals