Connect with us

Zabava

Kmetija: Jan razkril, da se je moral pred petimi leti ponovno učiti jesti in piti

Published

on

Pred leti je imel nesrečo, posledično pa je doživel post travmatski stres.

Tekmovalec šova Kmetija, Jan Zadravec, ki je postal drugi dvobojevalec revnejše družine in se bo v primeru, da izgubijo tedensko nalogo, boril s prvim dvobojevalcem Petrom, je pred odhodom v kajžo od glave družine Maje prejel lepo pogostitev. Prinesla mu je kosilo, mu skuhala kavico. Ob tej lepi gesti pa je priznal, da ga tako dogodki malo motijo, ker ga spominjajo na slabe stvari, ki so se mu zgodile v življenju.

»Šel sem čez eno hudo izkušnjo, v bistvu me je ta izkušnja tudi vzdignila gor. Ko sem bil najnižje v življenju, sem se naučil, kako je biti na dnu, v bistvu sem imel težave s požiranjem hrane,« je pojasnil in nadaljeval: »Enkrat na morju se mi je zataknilo meso. En mesec kasneje sem dobil post travmatski stres in se nisem več upal jesti in piti. To je bilo pet let nazaj.«

V bolnici se je ponovno učil jesti in piti

Razkril je, da je zaradi te hude izkušnje odšel v bolnico, na oddelke za motnje hranjenja. Tam je bil dva meseca, ponovno se je učil jesti.

»Najtežja izkušnja je bila, ko sem se jaz naučil v bolnici jesti, problem pa je bil, ko sem potem jaz prišel domov in sem bil sam doma,« je razkril.

Povedal je tudi, da je bil kot majhen otrok zelo suh, zato so se mnogi iz njega norčevali, ga klicali hrenovka, prekla. Dodal je še, da je vsem tem ljudem dokazal, česa je zmožen.

»Pokazal sem jim, da se lahko ta prekla spremeni in postane velik moški, ki je lahko drugim za vzor!«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Razkrito, kaj bo počel Bine Volčič, ki je zapustil šov MasterChef! Presenečeni?

Published

on

Priljubljeni slovenski kuhar Bine Volčič se je oglasil preko družbenih omrežij in razkril, kaj bo počel …

Pred kratkim je javnost presenetila novica, da priljubljeni kuhar Bine Volčič ne bo več sodnik kuharskega šova MasterChef. Kot je takrat dejal, bi bila pot predolga in prenaporna, z družino se je namreč preselil v Prekmurje.

»Letos poleti sva z ženo Katarino začela na Goričkem na polno kulinarično razvajati goste in zato bo morala moja televizijska duša dati prednost najinemu Posestvu Monstera. Žal sočasno snemanje oddaje MasterChef Slovenije tudi zaradi oddaljenosti ni mogoče, saj se že od srede v kuhinji pripravljamo na prihajajoči ‘Vikend oddih’ ali na kuharske dogodke 4×4. Ker se po šestih sezonah snemanja ni enostavno posloviti, me kar malo stiska in bom zagotovo zelo pogrešal moja somentorja Luko in Karima, pa tudi kamere in celoten televizijski adrenalin,« je dejal ob novici, da zapušča MasterChef.

Sedaj pa je preko družbenega omrežja razkril, kaj bo počel mo bo na sporedu kuharski šov.

»A veste, kaj bom pa jaz letos delal? MasterChefa bom gledal. Tako da, dajte se prijavit, da bom jaz lahko takole na kavču sedel in vas bom komentiral. To je najlažje,« je dejal v Instagram zgodbi.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Vau, takšna lepotica čaka doma Alena iz šova Kmetija

Published

on

Alen, ki tekmuje v šovu Kmetija je v srečni zvezi že mnogo let …

V resničnostnem šovu Kmetija letos tekmuje tudi športnik Alen Ploj, ki prihaja iz Lenarta. Kot so gledalci do sedaj že lahko spoznali, je zelo prijazen, miren, nekonflikten.

»Discipliniran, dobrosrčen, zanesljiv. Odvisno od situacije, če vidim, da je nekdo drug prevzel vodenje, mu prepustim, rad pa tudi sam prevzamem vlogo vodje je dejal o sebi pred vstopom v šov. Razkril pa tudi, da se pred kamerami ne bo romantično zapletal.

Kot pa poroča portal cosmopolitan.si, pa je vrsto let tudi že srečno zaljubljen, doma zanj navija njegova srčna izbranka Sana, s katero pa naj bi bila skupaj že 17 let.

Njuno skupno fotografijo boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Luka po šovu Kmetija šokiral z žalostno resnico iz resničnega življenja

Published

on

Luka je javno razkril, kaj vse je v življenju doživel …

V zadnjih oddajah šova Kmetija smo videli, kako je Kristijan razkrinkal Luko, ta je potem, ko je dobil največ kamenčkov, vse tudi priznal. Pred družino je razkril, da je on skrivni novinar, kar je povzročilo veliko šoka med ostalimi.

Ko je odhajal iz šova, je dejal, da ga bomo zagotovo še videli. Kaj je s tem mislil, pa ni razkril niti za portal 24ur.com. »Žal mora to ostati presenečenje je dejal.

Na vprašanje, zakaj je dejal Suzani med nekim pogovorom, ali sploh ve, kaj je že dal v življenju skozi, je pojasnil: “Zelo močno me je zaznamovala družina in škodoželjna družba v najstniških letih, kateri sem na žalost podlegel. Ne glede na to, da sem star 25 let, sem do zdaj doživel več izdaje, zlorabe in bil tarča manipulativnih in škodoželjnih ljudi, česar pa marskido ne doživi, morda v celem življenju.”

Foto: Voyo/posnetek zaslona, POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals