Znana hrvaška pevka objavila novico o nosečnosti

Simpatična 41-letnica je že v 15. tednu nosečnosti in kar cveti!

Znana bo postala mamica. Veselo novico je danes preko družbenega omrežja delila s svojimi oboževalci. Dodala je tudi niz zelo lepih fotografij, na katerih sta oba z možem Nenadom Tatarinovom, s katerim sta si večni da dahnila lanskega maja, nasmejana do ušes. Oba božata nosečniški in se novega družinskega člana neizmerno veselita.

»Dragi moji, od vseh objav, imam za vas najlepšo do sedaj. To je za nas najlepša, najbolj čudežna in magična, ne morem opisati naših občutkov. V našo malo in prepolno ljubezni družino prihaja največje ,« je med zapisala pevka in dodala tudi, da je končno tu trenutek, da je lahko razkrila sladko skrivnost, da v njenem trebuščku raste . Kot je pevka zapisala, se počuti odlično in upa, da bo tudi preostanek nosečnosti tako.


View this post on Instagram

Iznenadjenjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo vecu vijest od svih dosadasnjih 🤩. Ova je za nas najljepsa, najcudesnija i toliko magicna da vam ne mogu opisati nase osjecaje. Naime u nasu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveci dar i kao karika koja je bila oduvijek zeljena i samo je jos ona nedostajala za nas svemir👨‍👩‍👦. Malo je reci da smo oboje u "7 . nebu " i da je rijec uzbudjenje doseglo novu dimenziju. Napokon je dosao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuscicu🤰… Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedecih 25 proci ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck 🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Foto: Facebook