Kontaktirajte nas

Zabava

Nataša Masten iz šova Ljubezen po domače zagrozila s tožbo! Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Oglasila se je na družbenem omrežju in zapisala svojo resnico o vsem.

Že v začetnih oddajah šova Ljubezen po domače lahko vidimo, da prihaja do nesoglasij med Natašo in Sonjo, ki se potegujeta za srce Mitje Rusa. Sonja je bila zelo žalostna, ker je Nataša prvo noč spala v njegovi postelji, a Nataša je vztrajala, da se ni prav nič zgodilo.

Vse skupaj je šlo tako daleč, da se mora Nataša braniti pred neprimernimi komentarji in zagovarjati svojo resnico.

»Razkrila sem, ker ne more nekdo, ki ga ni zraven, soditi kaj se dogaja. To velja tudi za komentatorje, ki sodijo po sebi. Vaši komentarji, so ogledalo vas samih. Zato najprej pometite pred svojim pragom, potem pridite še pred mojega, ampak vas ne bo, ker vam bo zmanjkalo časa  (tu mislim na tiste, ki širijo negativno energijo in se s tem hranijo ) je zapisala na svoj Facebook zid.

Že pred tem pa je zapisala tudi, da je v konfliktu s Sonjo že več kot leto dni.

“Prišel je trenutek, ko moram na to enoletno provociranje javno odreagirati. Dovolj imam tega, da me Sonja Plešnar poskuša ponižati. Že na snemanju je cel čas tekmovala z mano…in to se kar ne neha…

Hvala vsem, ki ste v oddaji videla kdo sem JAZ in kdo je ONA… Odziv in podpora kažejo na to…in očitno nekdo tega ne prenese…

Izpostavlja se v medijih in širi neresnice o meni, kaj se je tam dogajalo…to je njena izmišljena zgodba, ki bo šla v tožbo, če ne bo TAKOJ prenehala s tem. Na to jo javno opozarjam. Opozorjena je bila že pisno zasebno,” je zapisala pred dnevi.

Foto: Facebook

Zabava

Ljubezen na vasi: Srećko odkrito povedal, kaj si misli o ženskah, ki že imajo otroke. Vas je to šokiralo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno je njegovo mnenje in povedal ga je brez olepševanj.

V drugem delu oddaje Ljubezen na vasi smo lahko videli, kako je voditeljica šova Marijana Batinić razdelila pisma oboževalk med iskalce ljubezni. Zajeten kupček je dobil tudi Srećko Ponjavić. Bil je vidno zadovoljen.

Voditeljica ha je vprašala, kakšna so njegova pričakovanja glede pisem. Odgovoril je: »Nimam jih. Kar bo, bo

Nato pa je voditeljico zanimalo še, kaj pa, če bo med njegovimi kandidatkami vdova ali morda ločenka, ženska, ki že ima otroka. Na to vprašanje je Srećko odgovoril brez dlake na jeziku: »Ne bi je želel, če bi imela otroke. Lahko je ločena, samo da nima otrok.«

Njegov odgovor vas je morda šokiral, a Srećko tako pač čuti in želi. »Želim imeti svojega otroka, ne tujega. Takšen sem, malce tradicionalen. To si jaz želim,« je še pojasnil.

Ste šokirani?

Srećko in Daniel sta dobila svoja pisma. (foto: Voyo)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ljubezen na vasi: Zakaj je pohotni Daniel zares prišel v šov?

Objavljeno

V redu

Avtor

Kakšen je pravi razlog, da se je prijavil v hrvaški šov?

Že takoj po prihodu je Daniel Granja iz Ekvadorja pokazal svoj vroči temperament. Voditeljico šova Ljubezen na vasi Marijano Batinić je imel namen poljubiti kar na usta, a se mu je spretno izmaknila. »Poročena sem, moral si boš najti drugo dekle,« mu je v zadregi dejala. A to ga ni ustavilo. Kasneje ji je namreč dejal, naj ga vpraša, kakšna dekleta so mu všeč in ko je to storila, ji je odgovoril: »Včasih poročena!«

Pohotni mladenič je očitno že takoj po predstavitvi pokazal, kaj si želi in njegov prvi vtis nikakor ne kaže na to, da bi rad srečal dekle za dolgoletno zvezo. Sicer ga ostali iskalci ljubezni zagovarjajo, da je pač še mlad in da je v njemu vroča kri. Ampak, je to tisto, kar si dekleta, ki prihajajo, želijo?

Zagotovo tudi. Danes boste videli, kako je kandidatko Tanjo Šustić poljubil na usta, dekle pa se ni prav nič branilo …

Kaj se bo razvilo? Bomo videli.

Daniel si želi akcije. (foto: Voyo)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Metka Krajnc iz Ljubezni po domače pokazala, s kom se stiska sedaj!

Objavljeno

V redu

Avtor

Le kdo greje simpatično Korošico?

Metko Krajnc smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, ki smo ga v lanskem letu množično spremljali preko televizijskih zaslonov. Poskušala je najti ljubezen, a iskrica ni preskočila. Je pa zato našla nekaj novih prijateljev.

Zdi se, da Metka, ki ima zelo rada živali, še vedno nima srčnega izbranca, jo pa zato greje njena mačka, ki se rada stisne k njej. Kako je to videti, je Metka pokazala preko Instagram zgodbe.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals