Numerološka analiza imena: Petra

  • Avtor: Asya
  • 07/11/2020

Ime Petra ima vibracijo števila 20, ki ji daje željo po druženju in združevanju, senzibilnost, sposobnost empatije, diplomacije in prilagajanja. Glede na vibracijo tega števila je Petra  oseba z očarljivimi očmi, romantična je, prilagodljiva in podredljiva partnerica in pristna prijateljica. Ima močno izraženo intuicijo in glede na to število, ima dober stik z denarjem.

Zanjo so značilna nihanja energije zaradi občutljivosti na okolico. Ker je zelo  dovzetna, je nanjo možno vplivati. Rado se zgodi, da se hitro navduši za nekatere stvari in tudi hitro ohladi. Samoto slabo prenaša. Nujno rabi družbo. Ker je zelo občutljiva tudi takoj ve, kaj “visi v zraku”.

Nenehno skrbi o svoji prihodnosti v smislu partnerstva, družbe in materialne varnosti. Zaradi teh skrbi gre težje naprej v življenju.

Najsrečnejša bi bila povsod, kjer lahko pomaga drugim: v socialnih, humanitarnih, zdravstvenih poklicih. V zasebnem življenju pa bi lahko uživala v svetovalnem, terapevtskem, zdraviteljskem delu.

Naučiti se mora reči: “Ne”.

Vpliv tega števila ošibi ali se okrepi, odvisno od ujemanja z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com