Domov Zanimivosti Zvezdana Mlakar iskreno o sinu: Celo življenje sem se trudila

Zvezdana Mlakar iskreno o sinu: Celo življenje sem se trudila

Igralka Zvezdana Mlakar je znana tudi po tem, da svoja čustva, svojo jezo, žalost ali pa veselje, zelo rada deli s svojimi oboževalci in sledilci na družbenih omrežjih.

Zelo lep zapis je tokrat namenila svojemu sinu, poleg pa dodala tudi čudovito fotografijo.

Dragi moj sin, takoj, ko si se rodil, si naslonil svojo glavico na moja ramena tako ljubko, da mi je zletelo skozi glavo : “ Ooo, ti pa znaš, ti pa se znaš dotakniti ! “
Potem sem se celo zivljenje trudila, da bi te pospravila v škatlo, v red, kot so mi ves čas govorili. Ti pa si se ves čas razlival ven, zajezila sem ta na enem vogalu, pa si izkočil iz drugega. Morala sem te gledati, kako si padal. To je bilo najtežje !
Danes si nazaj, znal si vstati !
Gledam te v studiu, delaš to, za kar si rojen, imaš vse, talent, sočutnost, življenjske izkušnje, spoštovanje, v tebi je neskončno veliko ljubezni.
Ta trenutek ti stojim ob strani in te vzpodbujam, da si verjemi.
,« je med drugim zapisala Mlakarjeva in več kot očitno je, da ima svoje tri sinove neizmerno rada.

Njen celotni zapis si lahko pogledate spodaj.

View this post on Instagram

Mojemu Maju na pot ! Dragi moj sin, takoj, ko si se rodil, si naslonil svojo glavico na moja ramena tako ljubko, da mi je zletelo skozi glavo : “ Ooo, ti pa znaš, ti pa se znaš dotakniti ! “ Potem sem se celo zivljenje trudila, da bi te pospravila v škatlo, v red, kot so mi ves čas govorili. Ti pa si se ves čas razlival ven, zajezila sem ta na enem vogalu, pa si izkočil iz drugega. Morala sem te gledati, kako si padal. To je bilo najtežje ! Danes si nazaj, znal si vstati ! Gledam te v studiu, delaš to, za kar si rojen, imaš vse, talent, sočutnost, življenjske izkušnje, spoštovanje, v tebi je neskončno veliko ljubezni. Ta trenutek ti stojim ob strani in te vzpodbujam, da si verjemi. Verjami vase ! Zelel si biti igralec, a poglej, življenje ti ponuja drug scenarij ! Vadi, delaj, ne odnehaj, go, go, dragi moj Maj ! …link do posnetka dela na tv Ljubljana… https://youtu.be/opG6z4PP8JA

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar) on


Foto: Facebook