Connect with us

Zanimivosti

Znana Slovenka zapustila Slovenijo: Sedaj živi v takšnem raju

Objavljeno

on

Ko boste videli, v kakšnem raju sedaj živi ta znana Slovenka, boste ostali odprtih ust …

Znana slovenska podjetnica in spletna vplivnica Karin Poravne, ki je ustanoviteljica lastne kozmetične znamke Elinor, se je pred kratkim preselila na Bali.

Kot poroča revija Lady, je prej že s svojim srčnim izbrancem Nikom živela v Aziji, vanjo sta se zaljubila in ugotovila, da jima takšno življenje ustreza.

»V tujini sva bolj osredotočena, produktivna, manj je stresa in motečih dejavnikov, zato se lahko toliko bolj posvečava svojemu podjetju in njegovi rasti, kar je najina absolutna prioriteta. Plaža, poletje, dobra energija, prijazni ljudje in nizki življenjski stroški so samo pika na i je povedala Karin za omenjeno revijo.

Živita na Baliju

»Bali ima vse, kar iščeva, poletje, lokale za delo, pogoje, da si najboljša verzija sebe, dobro energijo, nizke cene, ki ti omogočajo kakovostno življenje. Življenje tukaj je čudovito, otok je krasen! Od riževih polj in opic v Ubudu, kjer sva preživela prvih pet dni, do Cangguja, kjer se večina ljudi ustali, med njimi sva tudi midva. Spoznala sva kar nekaj čudovitih ljudi, plaža je minuto stran, doživljava najlepše zahode, bolj sva osredotočena na delo,« je 28-letnica pojasnila za revijo Lady.

Foto: Facebook, Instagram

Zanimivosti

Se spomnite Marte Zore? Poglejte, kako je videti danes in kaj počne

Objavljeno

on

Avtor:

Zagotovo se še spomnite pevke Marte Zore. Poglejte, kako je videti danes …

Pevka Marta Zore je s svojimi hiti leta 1998 razveseljevala številne. Najbolj uspešne so bile njene skladbe: Še si tu, Pojdi z njo, Le s teboj.

A pevka se je kmalu umaknila z glasbenih odrov in mnogi so se spraševali, kaj se dogaja z njo.

Sedaj pa je z njeno fotografijo presenetil znani slovenski igralec Gojmir Lešnjak Gojc. Skupno fotografijo je objavil na družbenem omrežju, poleg pa pripisal: »Marta Zore: ZVONČEK predstava za najmlajše.«

Bi prepoznali Zoretovo?

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Tako postaven je danes sin Simone Weiss. Tudi vas bo ganil ta zapis o njem

Objavljeno

on

Avtor:

Takšen lep zapis mu je namenil njegov oče, Goran Šarac. Ganilo bo tudi vas …

Sin Simone Weiss in Gorana Šarca je dopolnil 31 let. Tako postaven mladenič je.

Sin pokojne pevke Simone Weiss, ki so jo mnogi imenovali tudi kraljica ljudskih src, in glasbenega producenta Gorana Šarca, Simon Šarac, je dopolnil 31 let.

Čestitko za njegov rojstni dan je ponosni oče Goran objavil tudi na družbeno omrežje.

“Drago moje dete, danes bo na tvoji torti zagorela 31 sveča. Čas gre tako hitro, da težko dojamem, da si iz malega fanta zrasel v pravega moža in očeta. Naj bo tvoje srce še vedno iskreno in dobro. Uživaj svojo življenjsko srečo z malim Erikom in Anito 31 in da še velikokrat slavimo tvoj rojstni dan.

Srečno moj zlati Simon Šarac,« je zapisal poleg fotografije, na kateri je njegov sin Simon.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana slovenska TV-voditeljica doživela hudo nesrečo

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica se je tik preden bi morala voditi oddajo, poškodovala.

Preko družbenega omrežja so pri POP TV sporočili, da oddaje Vizita ne bo, saj se je voditeljica Urška Šestan poškodovala.

“Dragi gledalke in gledalci oddaje 24UR

Žal danes v oddaji ob 19h ne boste videli rubrike Vizita, ker se je naši Urški Šestan pripetila nesreča. Na fotografiji je njena roka že v gipsu, na urgenci je namreč pristala zaradi padca na ledu.

Urška vam z gipsom na zapestju sporoča, da se vrne takoj, ko se kosti zacelijo. Medtem pa vam polaga na srce, da bodite v zimi, mrazu, ledu in snegu previdni, da se vam ne bo zgodilo isto, kot njej.

Urška! Želimo ti čim prejšnje okrevanje Drži se,« so zapisali na družbene omrežju poleg fotografije, na kateri je razvidno, da je Šestanova dobila mavec.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals