Kontaktirajte nas

Zabava

Monika Košenina: ‘Težko mi je bilo, ko sem odšla’

Objavljeno

V redu

Čeprav se je morda zdelo, da je veteranka Monika Košenina udeležbo v šovu Ljubezen po domače izpeljala z levo roko, v resnici njena čustva niso bila tako brezbrižna.

Monika Košenina iz Trbovelj nam je zaupala, da ji ob poslavljanju od druščine šova Ljubezen po domače ni bilo čisto vseeno. »Skupaj smo preživeli šest dni in pet noči. Ni to kar tako mimobežno, no, odvisno od tipa osebnosti, ampak po pravici povedano, se takole kar  navežeš na ljudi. Dekleta smo se zvečer veliko pogovarjala, se zabavala in spletla vezi, ki morda pred malimi ekrani niso tako opazne. Tako da ja, ni mi bilo vseeno, ko sem se poslovila,« je iskrena Monika, ki si je sicer udeležbo v 4. sezoni predstavljala nekoliko drugače.

Ker je od snemanja minilo že veliko časa, nas je seveda zanimalo ali je morda v minulem obdobju spoznala fanta po svojih merilih. Monika, se je našel kakšen gospod pravi?

»Ne, za enkrat se to še ni zgodilo. Si pa želim v svojem življenju zrelega, odgovornega moškega z jasnimi cilji. Všeč bi mi bilo tudi, če rad odkriva naravo, hodi na izlete in potuje. Sicer pa nisem zahtevna, le neresnosti imam resnično dovolj.«

Foto: POP TV

PREBERITE ŠE: Ko boste videli, kaj ima okrog vratu Jasna Kuljaj, vas bo zmrazilo

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals