Connect with us

Zabava

Nekdanji obraz POP TV razkriva resnico o resničnostnih šovih

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znana Slovenka je sklenila, da javno pove resnico o najbolj priljubljenih resničnostnih šovih.

Nekdanja resničnostna zvezdnica, obraz POP TV, Nina Radi, ki se je udeležila najprej šova Sanjski moški, nato pa je tekmovala še v šovu Kmetija, je v pogovorni oddaji za 24ur.com povedala, kako je ona doživljala resničnostne šove.

Na vprašanje novinarke, v katerem šovu je bilo težje, v Kmetiji ali v Sanjskem moškem, je odgovorila, da je bila zanjo težja preizkušnja Kmetija. “Saj se ve, tam, kjer so punce, je ponavadi nepotrebna drama, ampak, Kmetija pa je psihično ful bolj napeta. Zanimivo mi je bilo v kmetiji to, da vidiš, kaj so ljudje pripravljeni narediti za denar. Kakšne so to umazane igre v ozadju, spletke in vse to. Tega pri sanjskem ni bilo,” je razkrila Nina.

Na vprašanje, kje je bilo težje živeti, je odgovorila, da na kmetiji, ker niso imeli niti za prati ali sušiti oblačil. Dejala je, da so imeli oblečena vlažna oblačila, posledično so sledili prehladi. Tudi hrane ni bilo v izobilju, na kmetiji so bili večinoma ogljikovi hidrati, medtem ko so v sanjskem imeli v hotelu celo svojega kuharja.

Dotaknila se je tudi svoje romance s tekmovalcem Kmetije Ambrožem Vahnom Kraljem. Pojasnila je, da z Ambroćem danes nista v stikih. “Nimava odnosa. Se občasno srečava na kaki veselici … ampak ne prijateljujeva, daleč od tega,” je pojasnila.

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Ste videli: V serijo Skrito v raju vstopil znani Slovenec

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste opazili, da je v priljubljeno serijo Skrito v raju vstopil ta zelo znani slovenski igralec?

Serija Skrito v raju je vse bolj priljubljena med slovenskimi igralci. Ustvarjalci pa so že takoj na začetku povedali, da bo serija polna presenečenj, gostovali bodo številni znani obrazi.

Eno izmed presenečenj je tudi znani slovenski igralec Miha Rodman, ki je zaigral v 16. epizodi serije. Igra jeznega soseda, ki mu sin Franka in Meri po nesreči razbije okno.

Ali bo Rodman sodeloval samo v 16. delu, ali ga bomo morda v nadaljevanju serije še videli, zaenkrat ni znano …

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Skrito v raju: ‘Saške’ na cesti ne bi prepoznali

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je v živo videti popolnoma drugače kot v vlogi saške v seriji Skrito v raju.

Igralka Mila Peršin v priljubljeni seriji Skrito v raju igra Saško. A kot je razkrila igralka, je lik, ki ga igra, njeno popolno nasprotje.

»Vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« je povedala za njena.si.

Za portal 24ur.com pa je pred časom opisala, kako je igrati vlogo Špele, ki jo je zaigrala v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila njeno popolno nasprotje.

»Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek ’alter ego’. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni, kot Mili, zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi,« je povedala za omenjeni portal.

Igralka je v resnici videti zelo drugače, poglejte spodaj:

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Poroka na prvi pogled: Ženin presenetil z resnico o zmenku na slepo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ženin, ki bo vstopil v tretjo sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled, je presenetil s takšno resnico …

Prihaja tretja sezona šova Poroka na prvi pogled, prva oddaja bo na sporedu že v ponedeljek, 4. marca. V eksperimentu bo tudi ženin Kristijan, ki je oče dvojčkov. Ima sina in hčerko, z materjo njunih otrok pa sta bila v zvezi deset let.

»Moja najdaljša zveza je bila deset let. Ob rojstvu dvojčkov sva se s partnerko povsem posvetila njima, nase pa pozabila. Tudi zato se je najina ljubezen izgubila. je razkril za Planet TV.

Iskreno pa je odgovoril tudi na vprašanje, če je bil kdaj na zmenku na slepo in kako se je končalo.

»Bil sem že na zmenku na slepo in se je dobro končalo. Drugo jutro sva se zbudila pri meni doma,« je v smehu priznal.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals