Connect with us

Zanimivosti

Po neprijetnem dogodku se je oglasil Lado Bizovičar in povedal svojo resnico

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Potem ko je občinstvo izžvižgalo Lada Bizovičarja, je ta sklenil, da razkrije ozadje vsega.

V Kinu Šiška so se pred kratkim glasbeniki s projektom Izštekanih 10 poklonili glasbeniku Vladu Kreslinu, ki je praznoval 70. rojstni dan.

Med drugim je nastopil tudi komik in voditelj Lado Bizovičar, ki bi moral zapeti Kreslinovo pesem Dan neskončnih sanj. A preden je zapel, je Bizovičar svojo točko želel popestriti s komičnim vložkom, ki pa očitno občinstvu ni ugajal, saj so Bizovičarja izžvižgali.

Posnetek, na katerem Bizovičarja občinstvo izžvižga, se je pojavil na družbenem omrežju in zakrožil med Slovenci. Nanj se je odzval tudi sam Bizovičar, ki je za N1 pojasnil celotno zgodbo in razkril ozadje vsega.

“Najbrž ni prvič, da sem duhovičil ob nepravem času, prepozno v noč. In zagotovo ne zadnjič. Ampak za Vlada Kreslina bi to ponovil še desetkrat,« je dejal Bizovičar za omenjeni portal. Pojasnil pa je, da je bila njegova točka že vnaprej načrtovana, odobril pa jo je Kreslin.

Da je bilo tako, je potrdila tudi Kreslinova žena Eva Strmljan Kreslin, ki je dejala: “Ne razumem čisto dobro, zakaj je bila publika tako nastrojena; to si razlagam tako, da so bili tako naklonjeni Vladu, da enostavno niso hoteli, da bi se kdorkoli šalil na njegov račun. Če to ne bi šlo na Ladov račun, bi človek lahko samo želel, da te publika tako zelo podpre in ščiti.” 

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zanimivosti

Totalno presenečenje: Znana slovenska skupina polni naslovnice tujih medijev

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znana slovenska glasbena skupina zaradi tega polni naslovnice medijev po svetu …

Na nacionalnem evrovizijskem izboru Una voce per San Marino 2024 so Patrik Mrak, Luka Cvetičanin in Matevž Derenda, ki so združeni pod imenom Booom!, med skoraj 800 tekmovalci iz cele Evrope zasedli odlično 5. mesto. Niso zmagali, kot so upali, a jim kljub temu optimizma ne manjka.

Slovenska glasbena skupina Booom! Je bila namreč za mišjo dlako blizu tega, da bi na Evroviziji zastopali San Marino.

»Veni, vidi, vici pravijo. No, nismo zmagali, pa vendar se še vedno počutimo zmagovalce, saj nas je pot do te končne uvrstitve veliko naučila, približala nekaterim res odličnim glasbenikom in nam dala platformo, da svojo glasbo končno delimo s širšim svetom. Počaščeni smo, da smo bili del letošnjega @unavocepersanmarino, da smo bili del nečesa večjega od nas. Zadovoljni smo z našo predstavo in @wearemegara želimo vso srečo v Malmöju, zaslužili so si zmago. Dance Like This je na vseh platformah za pretakanje in zelo kmalu bo na voljo nova glasba. Čakanja na album je konec, kmalu boste vsi del naše Odisejade,« so po razglasitvi zapisali na družbenem omrežju Instagram.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: To sedaj počne znani slovenski televizijski obraz

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Mnogi so bili presenečeni nad objavo tega znanega televizijskega obraza …

Zagotovo se še spomnite Matevža Gortnarja, ki je vstopil v eksperiment Poroka na prvi pogled.

Najprej so ga strokovnjaki združili skupaj z Mašo, nato pa sta eksperiment nadaljevala z Meri, vsi pa so se razšli v prijateljskem odnosu.

Matevž, ki je domač s kamero, pa je ponovno presenetil. Sodeluje namreč pri projektu sina igralca Sebastiana Cavazze, glasbenika in umetnika Marka Jakoba Cavazze.»Ljubljana podtalno, školjka pa pod mano.
Na setu za spot – @youngpreseren – LJUBLJANA PODTALNO

x,« je Matevž zapisal poleg fotografije, ki jo je dodal na družbeno omrežje in mnoge z njo navdušil.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Filmski svet žaluje: Po hudi bolezni se je poslovil še en velik zvezdnik, ki smo ga poznali vsi

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Mnogo prezgodaj je umrl zelo znani in priljubljeni zvezdnik, ki smo ga vsi poznali po teh vlogah …

Po hudi bolezni se je v starosti 49 let poslovil znani filmski zvezdnik Kenneth Mitchell, ki je bil mnogim najbolj poznan po svojih vlogah v filmih Zvezdne steze in Stotnica Marvel. »S težkimi srci sporočamo, da je umrl Kenneth Alexander Mitchell, ljubljeni oče, mož, brat, stric, sin in dragi prijatelj,« je preko družbenih omrežij sporočila njegova družina.

“Ken je bil splošno znan kot igralec v številnih filmih in televizijskih oddajah. Upodobil je olimpijskega junaka, preživelega v apokalipsi, astronavta, očeta superjunaka in štiri edinstvene Star Trekkerje. Bil je izjemno predan temu, da je bil pozitivna in igriva sila v življenju svojih otrok,« so med drugim zapisali.

Igralec je za seboj pustil ženo Susan in dva otroka, Lilah in Kalluma. Umrl je po večletnem boju z amiotrofično lateralno sklerozo, težko boleznijo, ki prizadene živčne celice v možganih in hrbtenjači. Diagnosticirali so mu jo leta 2018. Leto dni pozneje je začel uporabljati invalidski voziček, kmalu po tem pa javnosti odkril svoje zdravstvene težave, poroča portal 24ur.com.

Foto: pexels.com

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals