Domov Zabava Boštjan Melanšek po šovu ni imel niti za hrano

Boštjan Melanšek po šovu ni imel niti za hrano

Življenjski preobrat simpatičnega Boštjana iz šova Ljubezen po domače …

Boštjana Melanška smo spremljali, ko se je v šovu Ljubezen po domače potegoval za srce svetlolase Jacqueline Kale. A medtem ko so mnogi premlevali peripetije iz oddaje, je imel Velenjčan opravka z veliko bolj resnimi rečmi. Kako preživeti?

‘Bil sem tako lačen, da sem brskal po smeteh’

Boštjan je pred dobrim letom razmišljal o ljubezni in prihodnosti, a ko se je iz šova vrnil v službo, se je zgodil preobrat, ki mu je pošteno zamajal tla pod nogami. Ostal je namreč brez službe in dohodka, temu pa so kmalu sledili negotovi meseci, ko je bil večkrat lačen kot sit. Razgaliti se in spregovoriti o tako težki življenjski situaciji kakopak ni lahko, a pot, ki jo je prehodil, ga je utrdila in danes mu ni več mar, kaj govorijo za njegovim hrbtom.

“Bil sem tako lačen, da sem brskal po smeteh,” je povedal Boštjan.

Boštjan, ki ima sedaj urejeno prejemanje denarne socialne pomoči, marljivo dela kot prostovoljec, hkrati pa nestrpno pričakuje dan, ko bo lahko zaključil izobraževanje za varnostnika in se lotil iskanja zaposlitve. »Opravljal sem že veliko različnih del, zelo ljubo mi je tudi delo varilca, srčno pa upam, da mu uspe dobiti delo v varnostni službi,« pojasnjuje Boštjan, mi pa stiskamo pesti, da bo potrkal na prava vrata, ki mu bodo dala priložnost, da se znova postavil na noge.

Foto: POP TV