Kontaktirajte nas

Zabava

Boštjan Melanšek po šovu ni imel niti za hrano

Objavljeno

V redu

Življenjski preobrat simpatičnega Boštjana iz šova Ljubezen po domače …

Boštjana Melanška smo spremljali, ko se je v šovu Ljubezen po domače potegoval za srce svetlolase Jacqueline Kale. A medtem ko so mnogi premlevali peripetije iz oddaje, je imel Velenjčan opravka z veliko bolj resnimi rečmi. Kako preživeti?

‘Bil sem tako lačen, da sem brskal po smeteh’

Boštjan je pred dobrim letom razmišljal o ljubezni in prihodnosti, a ko se je iz šova vrnil v službo, se je zgodil preobrat, ki mu je pošteno zamajal tla pod nogami. Ostal je namreč brez službe in dohodka, temu pa so kmalu sledili negotovi meseci, ko je bil večkrat lačen kot sit. Razgaliti se in spregovoriti o tako težki življenjski situaciji kakopak ni lahko, a pot, ki jo je prehodil, ga je utrdila in danes mu ni več mar, kaj govorijo za njegovim hrbtom.

“Bil sem tako lačen, da sem brskal po smeteh,” je povedal Boštjan.

Boštjan, ki ima sedaj urejeno prejemanje denarne socialne pomoči, marljivo dela kot prostovoljec, hkrati pa nestrpno pričakuje dan, ko bo lahko zaključil izobraževanje za varnostnika in se lotil iskanja zaposlitve. »Opravljal sem že veliko različnih del, zelo ljubo mi je tudi delo varilca, srčno pa upam, da mu uspe dobiti delo v varnostni službi,« pojasnjuje Boštjan, mi pa stiskamo pesti, da bo potrkal na prava vrata, ki mu bodo dala priložnost, da se znova postavil na noge.

Foto: POP TV

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znana Slovenka popolnoma objokana na javnem stranišču. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Solza ni mogla zadrževati, iskreno je o tem spregovorila …

Spoznali smo jo v zadnji sezoni šova Sanjski moški, Maja Grintal je nedvomno pustila vtis. Da čustev ne skriva, je že znano, s svojimi sledilci je delila glasen jok.

Kaj se je dogajalo?

Maja je pojasnila, da je odšla s prijateljicami na ogled filma Avatar, ki pa je nanjo pustil močan pečat.

»Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je ornk. Jokam na wcju,« je zapisala v Instagram zgodbi in vsem pokazala, kako so solze kar same od sebe vrele na plano.

Maja se je pomirila šele kasneje, je pa priznala, da je jokala med filmom in da so solze tekle same od sebe še kasneje, ko je bilo filma konec in je bila na stranišču.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals