Kontaktirajte nas

Zabava

Boštjan Melanšek po šovu ni imel niti za hrano

Objavljeno

V redu

Življenjski preobrat simpatičnega Boštjana iz šova Ljubezen po domače …

Boštjana Melanška smo spremljali, ko se je v šovu Ljubezen po domače potegoval za srce svetlolase Jacqueline Kale. A medtem ko so mnogi premlevali peripetije iz oddaje, je imel Velenjčan opravka z veliko bolj resnimi rečmi. Kako preživeti?

‘Bil sem tako lačen, da sem brskal po smeteh’

Boštjan je pred dobrim letom razmišljal o ljubezni in prihodnosti, a ko se je iz šova vrnil v službo, se je zgodil preobrat, ki mu je pošteno zamajal tla pod nogami. Ostal je namreč brez službe in dohodka, temu pa so kmalu sledili negotovi meseci, ko je bil večkrat lačen kot sit. Razgaliti se in spregovoriti o tako težki življenjski situaciji kakopak ni lahko, a pot, ki jo je prehodil, ga je utrdila in danes mu ni več mar, kaj govorijo za njegovim hrbtom.

“Bil sem tako lačen, da sem brskal po smeteh,” je povedal Boštjan.

Boštjan, ki ima sedaj urejeno prejemanje denarne socialne pomoči, marljivo dela kot prostovoljec, hkrati pa nestrpno pričakuje dan, ko bo lahko zaključil izobraževanje za varnostnika in se lotil iskanja zaposlitve. »Opravljal sem že veliko različnih del, zelo ljubo mi je tudi delo varilca, srčno pa upam, da mu uspe dobiti delo v varnostni službi,« pojasnjuje Boštjan, mi pa stiskamo pesti, da bo potrkal na prava vrata, ki mu bodo dala priložnost, da se znova postavil na noge.

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals