Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kardashian – West, velika ločitev dviguje prah

Objavljeno

V redu

Kardashian – West, velika ločitev dviguje prah. Znani so ljubimci in razkošna darila, s katerimi je reper želel zadržati Kim.

V svetu šovbiznisa se te dni največ piše o ločitvi resničnostne zvezde Kim Kardashian in reperja Kanyeja Westa, čigar razmerje je bilo kot tempirana bomba. O težavah v njuni zvezi se govori že mesece, a novica o zadnjem razhodu je vseeno šokirala oboževalce, ki so upali, da bo slavni par zaradi svojih štirih otrok še vedno našel skupni jezik.

Vse se je zdelo tako romantično.
Slavni reper je bil že leta skrivaj zaljubljen v svojo prijateljico, ko mu je končno dala priložnost, je bil v sedmih nebesih. 
Kanye West, njegovi oboževalci so ga do takrat imeli priložnost videti v namrščeni, namrgodeni, hladni izdaji, kar naenkrat ni mogel sneti nasmeha z ustnic.Pristal je celo, da bo del šova “Keeping Up With The Kardashians”, pred kamero pa je svojo ljubico zaprosil, na baseball stadionu, ob glasbi orkestra, s pomočjo njene družine, skratka filmsko.  Poročila sta se leta 2014 v Italiji.

Skozi leta je on njo spremenil v modno ikono, ona pa njega v resničnostno zvezdo.
Pred nekaj dnevi je odjeknila novica, da se Kim in Kanye končno ločujeta, ker je Kim najela odvetnico Lauro Wasser, ki ji je pomagala tudi pri ločitvi od košarkarja Chrisa Humpriesa. Nekateri trdijo, da je bila Wasserjeva že nekaj let v stalnem stiku s Kim in da resničnostna zvezda že dolgo razmišlja o ločitvi. Dokončno naj bi počilo ob reperjevi ideji, da bo kandidiral za predsednika ZDA, kar se je neslavno izšlo. 

Tudi o ljubimcih se že govori. Z objavo prvih novic o ločitvi je internet naredil svoje, zato so govorice o domnevnih ljubimcih začele krožiti s hitrostjo. Brez kakršnih koli dokazov se govori o tem , da je West “zainteresiran” za Instagram zvezdnika, da je njegova ljubezenska tarča umetnik ličenja Jeffree Starr. Ta je govorice komentiral: “Pripravljen sem na nedeljsko mašo,” s tem je namigoval na maše, ki jih ima slavni reper že leta v svoji cerkvi.

Kim ne nosi več poročnega prstana.  Kim pa so oboževalci že napovedali njenega naslednjega fanta, upajo na romanco s komentatorjem CNN-a Van-om Jones-om, s katerim sta tesno sodelovala v boju za reformo zaporov.

Ločitev ni razlog, da ne bi trošila na polno!Po novici o ločitvi je v javnost pricurljala informacija, da sta ta slavna zakonca za božična darila zapravila kar milijon dolarjev!

Kot kaže bo tole še zabavno, pričakujemo veliko zgodb takšnih in drugačnih do podpisa ločitvenih papirjev. 

Foto: Instagram

Zanimivosti

Tanja Žagar s takšno objavo vse pustila brez besed: Zahvalila se je za pomoč

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to fotografijo, boste tudi vi ostali brez sape.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, je preko družbenega omrežja svoje številne zveste spletne prijatelje prosila za nasvet, katero obleko naj izbere za koncert v Zagrebu, kjer je bila gosta klape Šufit.

Pomerila je nekaj oblek, in posnetke delila v Instagram zgodbi vse so ji zares čudovito pristajale, s pomočjo svojih spletnih prijateljev pa je izbrala tisto, za katero so menili, da ji zares najlepše pristoji.

»Tole pa je obleka, ki ste mi jo danes pomagali izbrati vi. Hvala vam za pomoč, počutim se odlično in čez nekaj trenutkov bom stopila na oder v dvorani Lisinski v Zagrebu, kjer sem nocoj gostja na koncertu klape Šufit,« je zapisala kasneje poleg fotografije, s katero je pokazala, da je izbrala čudovito zeleno obleko. Zagotovo se strinjate, da je pevka v njej dih jemajoča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako čudovito je danes videti srčna izbranka Lada Bizovičarja

Objavljeno

V redu

Avtor

Partnerica priljubljenega slovenskega igralca sije od sreče. Poglejte, kako brezhiben je njen obraz …

Znani model in modna spletna vplivnica Anela Šabanagić, ki je tudi srčna izbranka igralca in voditelja Lada Bizovičarja, je svoje spletne prijatelje razveselila s fotografijo, s katero je pokazala, kako je videti.

Fotografijo je na družbeno omrežje delila z razlogom, mnogi so jo namreč spraševali, kako je lahko njena koža tako sijoča in brez napak.

»Mnogi ste me spraševali po skrivnostnem produktu, ki sem ga omenila v mojih zgodbah. Brez skrbi, kmalu boste izvedeli,« jim je namignila mamica dveh deklic, ki je s fotografijo od blizu pokazala, da je njen obraz še vedno maldosten in napet, brez ene same gubice.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Popolna preobrazba telesa: Ta slovenski pevec je močno shujšal in vse pustil odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, da je to res on. Bi ga sploh prepoznali?

Priljubljeni slovenski operni pevec Žiga Lakner, ki smo ga spoznali v šovu Slovenija ima talent, je pokazal, kako nora preobrazba mu je uspela. Shujšal je namreč za kar 40 kilogramov.

Kako je bil videti nekoč in kako je videti sedaj po popolni preobrazbi je pokazal z objavo, ki jo je dodal na družbeno omrežje Instagram. S prvo fotografijo je pokazal, kako je bil videti nekoč, z drugo pa, kako je videti sedaj.

»Velikokrat dobim vprašanje “Žiga, kako ti je to uspelo?”…
‼️Ja, enostavno ni bilo. Bi si pa želel takrat, ko sem začel, da bi si prebral še več nasvetov za hujšanje.
Sam sem mnenja, da mi je uspelo zato, ker sem si postavil več manjših ciljev, ker je do 100% cilja tako dolga pot, da resnično prej obupaš. Jaz sem si zadal več manjših ciljev, najprej, da izgubim 10kg, potem 15kg itd…
je pripisal poleg in razkril, da si je dal več manjših ciljev in tudi zato misli, da mu je uspelo. Ni si namreč takoj zastavil cilja, da mora izgubiti 40 kilogramov, ki jih na koncu uspešno je.

»Ja, tudi polno ljudi se mi je smejalo, ko sem začel, češ, da se samo nekaj pretvarjam. Pa kaj pol?
Veste, zdaj je fajn, ko se jim jaz lahko smejim. Saj veste kako pravijo? Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje
je še zapisal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals