Domov Zanimivosti Kardashian – West, velika ločitev dviguje prah

Kardashian – West, velika ločitev dviguje prah

Kardashian – West, velika ločitev dviguje prah. Znani so ljubimci in razkošna darila, s katerimi je reper želel zadržati Kim.

V svetu šovbiznisa se te dni največ piše o ločitvi resničnostne zvezde Kim Kardashian in reperja Kanyeja Westa, čigar razmerje je bilo kot tempirana bomba. O težavah v njuni zvezi se govori že mesece, a novica o zadnjem razhodu je vseeno šokirala oboževalce, ki so upali, da bo slavni par zaradi svojih štirih otrok še vedno našel skupni jezik.

Vse se je zdelo tako romantično.
Slavni reper je bil že leta skrivaj zaljubljen v svojo prijateljico, ko mu je končno dala priložnost, je bil v sedmih nebesih. 
Kanye West, njegovi oboževalci so ga do takrat imeli priložnost videti v namrščeni, namrgodeni, hladni izdaji, kar naenkrat ni mogel sneti nasmeha z ustnic.Pristal je celo, da bo del šova “Keeping Up With The Kardashians”, pred kamero pa je svojo ljubico zaprosil, na baseball stadionu, ob glasbi orkestra, s pomočjo njene družine, skratka filmsko.  Poročila sta se leta 2014 v Italiji.

Skozi leta je on njo spremenil v modno ikono, ona pa njega v resničnostno zvezdo.
Pred nekaj dnevi je odjeknila novica, da se Kim in Kanye končno ločujeta, ker je Kim najela odvetnico Lauro Wasser, ki ji je pomagala tudi pri ločitvi od košarkarja Chrisa Humpriesa. Nekateri trdijo, da je bila Wasserjeva že nekaj let v stalnem stiku s Kim in da resničnostna zvezda že dolgo razmišlja o ločitvi. Dokončno naj bi počilo ob reperjevi ideji, da bo kandidiral za predsednika ZDA, kar se je neslavno izšlo. 

Tudi o ljubimcih se že govori. Z objavo prvih novic o ločitvi je internet naredil svoje, zato so govorice o domnevnih ljubimcih začele krožiti s hitrostjo. Brez kakršnih koli dokazov se govori o tem , da je West “zainteresiran” za Instagram zvezdnika, da je njegova ljubezenska tarča umetnik ličenja Jeffree Starr. Ta je govorice komentiral: “Pripravljen sem na nedeljsko mašo,” s tem je namigoval na maše, ki jih ima slavni reper že leta v svoji cerkvi.

Kim ne nosi več poročnega prstana.  Kim pa so oboževalci že napovedali njenega naslednjega fanta, upajo na romanco s komentatorjem CNN-a Van-om Jones-om, s katerim sta tesno sodelovala v boju za reformo zaporov.

Ločitev ni razlog, da ne bi trošila na polno!Po novici o ločitvi je v javnost pricurljala informacija, da sta ta slavna zakonca za božična darila zapravila kar milijon dolarjev!

Kot kaže bo tole še zabavno, pričakujemo veliko zgodb takšnih in drugačnih do podpisa ločitvenih papirjev. 

Foto: Instagram