Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kardashian – West, velika ločitev dviguje prah

Objavljeno

V redu

Kardashian – West, velika ločitev dviguje prah. Znani so ljubimci in razkošna darila, s katerimi je reper želel zadržati Kim.

V svetu šovbiznisa se te dni največ piše o ločitvi resničnostne zvezde Kim Kardashian in reperja Kanyeja Westa, čigar razmerje je bilo kot tempirana bomba. O težavah v njuni zvezi se govori že mesece, a novica o zadnjem razhodu je vseeno šokirala oboževalce, ki so upali, da bo slavni par zaradi svojih štirih otrok še vedno našel skupni jezik.

Vse se je zdelo tako romantično.
Slavni reper je bil že leta skrivaj zaljubljen v svojo prijateljico, ko mu je končno dala priložnost, je bil v sedmih nebesih. 
Kanye West, njegovi oboževalci so ga do takrat imeli priložnost videti v namrščeni, namrgodeni, hladni izdaji, kar naenkrat ni mogel sneti nasmeha z ustnic.Pristal je celo, da bo del šova “Keeping Up With The Kardashians”, pred kamero pa je svojo ljubico zaprosil, na baseball stadionu, ob glasbi orkestra, s pomočjo njene družine, skratka filmsko.  Poročila sta se leta 2014 v Italiji.

Skozi leta je on njo spremenil v modno ikono, ona pa njega v resničnostno zvezdo.
Pred nekaj dnevi je odjeknila novica, da se Kim in Kanye končno ločujeta, ker je Kim najela odvetnico Lauro Wasser, ki ji je pomagala tudi pri ločitvi od košarkarja Chrisa Humpriesa. Nekateri trdijo, da je bila Wasserjeva že nekaj let v stalnem stiku s Kim in da resničnostna zvezda že dolgo razmišlja o ločitvi. Dokončno naj bi počilo ob reperjevi ideji, da bo kandidiral za predsednika ZDA, kar se je neslavno izšlo. 

Tudi o ljubimcih se že govori. Z objavo prvih novic o ločitvi je internet naredil svoje, zato so govorice o domnevnih ljubimcih začele krožiti s hitrostjo. Brez kakršnih koli dokazov se govori o tem , da je West “zainteresiran” za Instagram zvezdnika, da je njegova ljubezenska tarča umetnik ličenja Jeffree Starr. Ta je govorice komentiral: “Pripravljen sem na nedeljsko mašo,” s tem je namigoval na maše, ki jih ima slavni reper že leta v svoji cerkvi.

Kim ne nosi več poročnega prstana.  Kim pa so oboževalci že napovedali njenega naslednjega fanta, upajo na romanco s komentatorjem CNN-a Van-om Jones-om, s katerim sta tesno sodelovala v boju za reformo zaporov.

Ločitev ni razlog, da ne bi trošila na polno!Po novici o ločitvi je v javnost pricurljala informacija, da sta ta slavna zakonca za božična darila zapravila kar milijon dolarjev!

Kot kaže bo tole še zabavno, pričakujemo veliko zgodb takšnih in drugačnih do podpisa ločitvenih papirjev. 

Foto: Instagram

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar se je skrivaj pretihotapila na oder. Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralka se je včeraj, ko so vsi odšli, na skrivaj pretihotapila na oder praznega teatra. Kaj je počela tam? Zakaj je to storila?

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je imela včeraj prav poseben dan. Kot je priznala vsem, se je po vajah pretihotapila na oder in tam poslušala tišino.

“Biti v ljubezenskem odnosu s svojim delom je sreča.

Kadar me prime, da bi se smislila sebi, kadar sem jezna na politiko, na grabežljive in lažnive odnose, ko se mi zdi, da mi pripada več, ko me prime sveta jeza, ker se moram povsod legitimirat, ko me silijo, da izbiram med slabimi izbirami….. je zapisala in dodala še: »Če se takrat uspem spomniti na to, da se že celo zivljenje ukvarjam z ljudmi, z raziskovanjem, da velikokrat lahko doživim usode ljudi skozi dramsko igro, če se uspem zavedati, da v vseh trenutkih življenja živim tisto, kar sem si želela, sanjala, potem me vedno preplavi ena sama hvaležnost!

Ampak to pomeni tudi, da sem kdaj pa kdaj tudi “ krvavela” za ta klic!

Poklic!

Današnjo soboto nisem videla sonca, preživela sem jo v gledališču!

Ko so vsi odšli sem se med vajami pritihotapila na oder in poslušala to posebno tišino!

Lepo je…”

Tudi v posnetku, ki ga najdete spodaj, je povedala nekaj besed. In verjamemo ji, da je to res prav poseben občutek.

Foto: Facebook/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegov sin je razkril, kaj mu je oče povedal pred smrtjo.

Kot poroča Jutarnji list, naj bi bil včeraj preminuli pevec Aki Rahimovski zelo povezan s svojim sinom Kristijanom, na vezi naj bi bila redno. Ta je za omenjeni portal povedal, kakšne so bile očetove zadnje besede, ki mu jih je namenil: »Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje, ne kadi, pazi nase in svoje bližnje.« 

Včeraj zjutraj naj bi Aki odšel s svojo partnerico Barbaro na sprehod, postalo mu je slabo in niti nujna pomoč mu ni mogla več pomagati …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nives Orešnik iskreno spregovorila o tem lepotnem posegu in povedala, kakšne so sedaj posledice

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedala je, da je od posega preteklo že nekaj let, takšen pa je rezultat še dandanes.

Tekmovalka Exatlona, osebna trenerka in model, Nives Orešnik, je sedaj razkrila, da je bila pred nekaj leti na laserskem odstranjevanju dlak. Povedala je, da je že povsem pozabila, kako je, če se je potrebno redno briti, depilirati. »To v bistvu ni več moja skrb zadnjih par let,« je priznala in dodala še, da je bila to ena izmed njenih boljših odločitev.

»Zdaj je ravno toliko časa do poletja še, da bi se bilo fino odločit, če katera razmišlja,« pa je pozvala še vse svoje številne spletne prijatelje. Povedala je tudi, da se je sama odločila za vrhunsko in strokovno Estetiko Medart.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals