Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 8. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 8. 1. 2021

»Vzemi si čas za vse, kar boš danes storil. Deluj pomirjeno. Usklajen si z božanskim časom.«

Tjaša Dorelay

Danes smo pod vplivom dveh neharmoničnih si števil, kar bomo preko dneva občutili tako, kot bi nas nekdo kar naprej spotikal. Stopali bomo naprej in nazaj.

Osmica dne bo v nas prebujala stroge materialne in poslovne težnje, zaradi česar nam bosta popolnoma ustrezala mir in samota. Načrti in bilance zahtevajo svojo pozornost in tudi ne dopuščajo vpletanja čustev. Petica iz seštevka datuma pa bo zahtevala, da se sprostimo, se odpremo druženju, razširimo polje zanimanj in se posvetimo občutkom.

To disharmoničnost bo reševal bioritem dneva, ki nam bo dal moč in upornost, da bomo uspeli v svojih prizadevanjih, pa naj bodo kakršnakoli. Najbolje nam bo šlo, če se bomo danes ukvarjali s področji, ki se nanašajo na ustvarjalno umetnost, gradnjo ali potovanja. Lastniki ali direktorji muzejev, galerij,… gradbenih podjetij, arhitekturnih birojev, turističnih agencij in podobno, danes boste lahko  združevali prijetno s koristnim. Posle na omenjenih področjih tako lahko povežete z naravo, z druženjem, z občutkom svobode in za vse lepo. Z veseljem boste pri stvari in gnalo vas bo naprej. Pustite situacijo s Corono. Boste že našli načine, saj ste podjetniki. Če ne bi bili pogumni in ustvarjalni, to ne bi postali.

Danes ne bomo naklonjeni spremembam, ki se nanašajo na družino, na osebno življenje in na kraj bivanja. Težje bomo dovolili, da nekdo zmoti red, ki smo ga ustvarili in smo ga navajeni. Če nam bo kdo pritisnil na ta živec, bo lahko deležen izbruhov jeze in besa, morda celo panike.

Dan kot tak bo bolj nemiren. Bodimo strpnejši in obzirnejši.

Srečno!

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya