Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tereza Kesovija tajno odšla na pomoč

Objavljeno

V redu

Diva v akciji. Tereza Kesovija tajno odšla na pomoč tistim, ki so nastradali v potresu.

Tereza Kesovija se je skupaj s prijateljico lotila akcije, ocvrli sta meso, pripravili štruklje, kupili sladkarije in gumijaste škornje. Osebno je obiskala območja, ki jih je nedavno prizadel uničujoč potres, ljudi je tolažila s pesmijo, zapela jim je nekaj svoji uspešnic, se z njimi pogovarjala v upanju, da jih je vsaj malo potolažila. Spretno se je izmikala kameram in fotoaparatom, ni želela publicitete, a vendar se je hitro razširil glas, da jim je prišla na pomoč.

Pretresena je dejala, da vedno nastradajo revni ljudje, kje je tu pravica in ali bog sploh obstaja …  
Kljub temu, da ni želela dati izjav, je na koncu le komentirala: “Samo predstavljajte si, če bi vsi, ki bi lahko pomagali, delali stvari pravilno, danes ne bi bilo toliko ruševin. Te hiše niso bile pravilno popravljene, obnovljene po vojni in so se sesule. Zato so ljudje umrli. Naj imajo tisti, ki so karkoli ukradli preklete roke. To je tragedija. Ljudje so živeli v nestabilnih hišah in tvegali življenja.”

Foto: Nikola Pilić CropixHiša, Davor Pongrac Cropix

Zanimivosti

Miša Molk odhaja, poslovila se je s takšnimi besedami

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije, ki jih je dodala, pa vas bodo navdušile. Poglejte, kako mladostna je.

Prva dama slovenske televizije, uspešna novinarka in urednica Miša Molk, se svojim številnim spletnim prijateljem često oglasi preko družbenega omrežja Facebook. Tokrat je objavila nekaj fotografij, z njimi je pokazala, da je videti zares mladostno in urejeno, povedala pa je tudi, da odhaja.

»Nebo je še vedno odprto, ampak z nekaterimi si že maham v slovo. Gremo gnezdit pod druge oblake je namreč pripisala poleg.

Sklepamo, da je bila Molk na zasluženem oddihu, ki pa hitro mine.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralski svet zavit v črno, umrla je še ena legenda

Objavljeno

V redu

Avtor

Poslovila se je še ena svetovno znana igralka …

Igralka, ki je znana po mnogih vlogah tako v filmih kot serijah, je umrla. O njeni smrti je javnost obvestila njena družina. 54-letna Anne Heche je bila teden dni v komi, potem ko je doživela hudo prometno nesrečo. Že včeraj so javnost obvestili, da igralka ne bo preživela, danes pa mediji pišejo o tem, da so jo odklopili z aparatov, ki so jo ohranjali pri življenju.

Igralki so v slovo nekaj besed zapisali tudi številni znani obrazi, med njimi Ellen DeGeneres, ki je bila z Anne tri leta v ljubezenskem razmerju.

»“To je žalosten dan. Anninima otrokoma, družini in prijateljem pošiljam vso svojo ljubezen,« je tvitnila.

Anne Heche je najbolj znana po vlogah v filmih Six Days, Seven NightsDonnie Brasco in eni od priredb filma Psiho. Leta 1991 je prejela tudi nagrado emmy za vlogo v dramski seriji Another World.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Bo Luka Dončič postal očka? To je razkrito sedaj

Objavljeno

V redu

Avtor

Resnica je končno prišla na dan, fotografija pa vas bo navdušila.

Mnogi slovenski mediji so še pred nekaj tedni ugibali, ali je morda Anamaria Goltes, dolgoletna srčna izbranka košarkarja Luke Dončiča noseča. Kot poročajo Slovenske novice, naj bi do teh ugibanj prišlo zaradi fotografij, na katerih naj bi imela nekoliko zaobljen trebušček. A sedaj je je končno razkrito, da temu ni tako.

»Sedaj pa je govorice utišala z novo objavo na svoje Instagramu, kjer je pozirala s svojimi kužki, ki imajo mimogrede tudi svoj profil z več kot trideset tisoč sledilci. Na fotografiji je videti v formi kot še nikoli, o nosečnosti pa ni ne duha ne sluha,« namreč poroča omenjeni portal.

Zadnjo objavo Anamarije si lahko pogledate spodaj. Navdušeni boste.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals