Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tereza Kesovija tajno odšla na pomoč

Objavljeno

V redu

Diva v akciji. Tereza Kesovija tajno odšla na pomoč tistim, ki so nastradali v potresu.

Tereza Kesovija se je skupaj s prijateljico lotila akcije, ocvrli sta meso, pripravili štruklje, kupili sladkarije in gumijaste škornje. Osebno je obiskala območja, ki jih je nedavno prizadel uničujoč potres, ljudi je tolažila s pesmijo, zapela jim je nekaj svoji uspešnic, se z njimi pogovarjala v upanju, da jih je vsaj malo potolažila. Spretno se je izmikala kameram in fotoaparatom, ni želela publicitete, a vendar se je hitro razširil glas, da jim je prišla na pomoč.

Pretresena je dejala, da vedno nastradajo revni ljudje, kje je tu pravica in ali bog sploh obstaja …  
Kljub temu, da ni želela dati izjav, je na koncu le komentirala: “Samo predstavljajte si, če bi vsi, ki bi lahko pomagali, delali stvari pravilno, danes ne bi bilo toliko ruševin. Te hiše niso bile pravilno popravljene, obnovljene po vojni in so se sesule. Zato so ljudje umrli. Naj imajo tisti, ki so karkoli ukradli preklete roke. To je tragedija. Ljudje so živeli v nestabilnih hišah in tvegali življenja.”

Foto: Nikola Pilić CropixHiša, Davor Pongrac Cropix

Zanimivosti

Edija Pucerja ni več. Kaj se dogaja na POP TV?

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni televizijski voditelj že nekaj časa več ne vodi informativne oddaje 24ur. kaj se dogaja z njim?

Da priljubljenega televizijskega voditelja Edija Pucerja že dlje časa ni bilo zasledili preko malih televizijskih ekranov, pišejo slovenske novice. Kot poročajo, je gledalka nanje naslovila vprašanje: »Kje je, zakaj ne vodi poročil?«

Zasledila je namreč, da voditeljica Darja Zgonc ta teden vodi oddajo sama, torej brez priljubljenega Pucerja.

Omenjeni portal je raziskal, kaj se dogaja, zanje je Pop TV pojasnil: »Sem in tja se zgodi, da osrednji voditelj vodi 24ur sam.«

Kot so še pojasnili, si priljubljeni voditelj zaradi daljše bolniške odsotnosti kolegice Zgončeve ni mogel privoščiti dopusta, je sklenil, da si malce oddahne sedaj.

Na voditeljski stolček pa bo ponovno sedel 19. decembra, še poročajo slovenske novice.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: znani slovenski televizijski voditeljici čez noč odpuščeni

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrito je, kaj se je zgodilo in tudi vi boste nad tem zelo presenečeni.

Znani slovenski televizijski voditeljici, Milena Novak, ki je bila športna novinarka v oddaji Svet na Kanalu A, in njena sodelavka, novinarka in urednica oddaje Kristina Hacin, sta bili odpuščeni. Tako poroča revija Lady, navajajo tudi, da sta se še pred kratkim zabavali na službenem praznovanju Mileninega 40. rojstnega dneva.

»Ko smo še malo bolj prisluhnili govoricam na televizijskih hodnikih, smo izvedeli, da se na Pop TV in Kanalu A obetajo velike spremembe, saj menda združujejo uredništva in odpuščajo novinarske kadre,« še piše omenjena revija in dodaja: »Seznam odpuščenih naj bi bil kar dolg.«

View this post on Instagram

A post shared by milena novak (@milena_novak)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

To je doživel Blaž Švab. Ne, tega zagotovo ne bo pozabil …

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni slovenski pevec in televizijski voditelj je doživel takšno presenečenje.

Član skupine Modrijani, Blaž Švab, danes praznuje. To so razkrili ostali člani skupine, ki so na družbeno omrežje zapisali, da ima rojstni dan.

»Danes praznuje rojstni dan najbolj ‘glasen’ Modrijan  so zapisali poleg fotografije in dodali: »Blaž Švab, želimo ti vsega veliko, največ pa zdravja.
Vse dobro tudi v družinskem življenju, pa danes pričakujemo, da poskrbiš, da se vidimo na kuhanem vinu«

Seveda je priljubljeni glasbenik prejel številne čestitke. Tudi mnogi znani slovenski obrazi so se pridružili in v komentar zapisali lepe želje.

Objavo si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals