Connect with us

Glasba

V 54. letu nenadoma umrla znana slovenska pevka

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

V 54. letu je zaradi srčnega infarkta umrla je znana pevka Viktorija Petek. Glasbeni kolegi ne morejo verjeti, šokirani in žalostni so se ji poklonili na družbenih omrežjih.

Umrla je znana pevka Viktorija Petek, že druga iz zasedbe Corrida, decembra je namreč umrla  pevka Irena Svoljšak, s katero sta skupaj z Andrejo Čamernik nastopali v omenjeni zasedbi.

Njena smrt je mnoge presenetila in zelo razžalostila, v 54. letu je umrla zaradi srčnega infarkta.  Glasbeni kolegi ne morejo verjeti, šokirani in žalostni so se ji poklonili na družbenih omrežjih. 

Draga Viktorija ❤ Neskončno sem žalosten, da si se tako hitro poslovila od nas….naj te angeli čuvajo in vzamejo v svoj…

Objavil/a Werner Werner Brozovic dne Četrtek, 07. januar 2021

Viktorija Petek je bila del zasedb kot spremljevalni vokal pri mnogih uspešnih in uveljavljenih pevcih pri nas. Posnela je spremljevalne glasove za več kot 500 pesmi. Nastopala je s pokojnim Brendijem, sodelovala z Wernerjem, Zlatkom Dobričem, Gamsi in mnogimi drugimi. Uspešna pa je bila tudi na samostojni glasbeni poti. Njene zelo znane skladbe so Rdeča vrtnica, Kje so poti, Vsak nasmeh in mnoge druge. Uspešni so bili tudi njeni dueti: skladbo Angel je prepevala s Francijem Pušnikom, s pokojno Jožico Mavsar pa sta posneli duet Če name dragi boš pozabil. Posnela je duet z Borisom Kopitarjem in Marjanom Zgoncem, veliko pa nastopala s citrarko Tanjo Zajc Zupan. Viktorija se je uspešno preizkusila tudi kot radijska in televizijska voditeljica ter povezovalka dogodkov.  

Pretresla me je žalostna vest. ?Za vedno se je poslovila pevka Viktorija Petek. Draga Viki, hvaležna sem ti za neštete,…

Objavil/a Tanja Zajc Zupan dne Četrtek, 07. januar 2021

Werner ji je v slovo med drugim napisal, da je neskončno žalosten in naj jo angeli čuvajo, ter se ji zahvalil za njen prelep vokal, ki je na skoraj vseh njegovih posnetkih.  

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Glasba

Novi zvoki BQL: ‘Zate Vse’ razkriva svežo poglavje v njihovi ustvarjalni poti!

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>


BQL Rok & Budale so nazaj z novo glasbeno avanturo. Zasedba se je preoblikovala, zdaj s Rokom v vlogi karizmatičnega frontmana in Anejem kot kreativnim ustvarjalcem. Skupaj predstavljata svež pristop k ustvarjanju glasbe pod okriljem BQL.

Rok Piletič, prevzemajoč vloge tekstopisca in frontmana, odkriva čarovnijo ustvarjanja besedil in glasbe. Pesem “Zate vse” predstavlja posebno poglavje, saj označuje nov korak v zvočni evoluciji BQL. Rok je pripravljen prevzeti vodstvo na odru, medtem ko ostaja Anej nepogrešljiv del ustvarjalnega dueta BQL.

Videospot za pesem prinaša posebno presenečenje – originalni DeLorean iz filma “Back to the Future” dodaja čaroben in nostalgičen pridih. NEO VISUALS, odgovorni za vizualno podobo BQL uspešnic, tudi tokrat ustvarja prepoznavno podobo za “Zate vse“.

Foto: NeoVisuals

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals