Nina Radi delila takšno sporočilo. Je obrnila nov list v življenju?

<div id="midasWidget__r92"></div>

Njena zadnja objava nosi močno sporočilo. Je vsega konec?

Simpatična Štajerka Nina Radi, ki smo jo gledali v dveh šovih, Sanjski moški in Kmetija, je postala še bolj priljubljena, ko se je razvedelo, da sta z Ambrožem Vahnom Kraljem par. Njuno ljubezen smo lahko spremljali v šovu Kmetija, nadaljevala pa se je tudi potem ko je bilo že vsega konec in so bili tekmovalci doma. Zdelo se je, da jima gre odlično, graditi sta pričela skupni domek, nato pa je kot strela iz jasnega neba udarilo sporočilo, da sta šla narazen. O tem so se mediji razpisali, še vedno pa je ostajal dvom, ali je res ali sta le na nekakšnem odmoru. A zdi se, da so se njuno poti dokončno razšle. Oba objavljata fotografije in zgodbe preko družbenih omrežij, na katerih sta sama.

Nina je imela krajši premor, nekaj dni ni bilo ne duha ne sluha i njej, sedaj pa se je spet oglasila in razveselila številne svoje oboževalce. Delila je nekaj fotografij, pa tudi sporočil, s katerimi je dala misliti.

Eno izmed njih se glasi: »Vsakdo v tvojem življenju bo imel s tabo zadnji skupni dan. In niti ne veš, kdaj to bo.«

Je s tem sporočilom želela povedati, da je njene zveze z Ambrožem dokončno konec? Je Nina obrnila nov list v svojem življenju?

Le ugibamo, a želimo ji vse dobro!

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice