Kontaktirajte nas

Zabava

Nina Radi delila takšno sporočilo. Je obrnila nov list v življenju?

Objavljeno

V redu

Njena zadnja objava nosi močno sporočilo. Je vsega konec?

Simpatična Štajerka Nina Radi, ki smo jo gledali v dveh šovih, Sanjski moški in Kmetija, je postala še bolj priljubljena, ko se je razvedelo, da sta z Ambrožem Vahnom Kraljem par. Njuno ljubezen smo lahko spremljali v šovu Kmetija, nadaljevala pa se je tudi potem ko je bilo že vsega konec in so bili tekmovalci doma. Zdelo se je, da jima gre odlično, graditi sta pričela skupni domek, nato pa je kot strela iz jasnega neba udarilo sporočilo, da sta šla narazen. O tem so se mediji razpisali, še vedno pa je ostajal dvom, ali je res ali sta le na nekakšnem odmoru. A zdi se, da so se njuno poti dokončno razšle. Oba objavljata fotografije in zgodbe preko družbenih omrežij, na katerih sta sama.

Nina je imela krajši premor, nekaj dni ni bilo ne duha ne sluha i njej, sedaj pa se je spet oglasila in razveselila številne svoje oboževalce. Delila je nekaj fotografij, pa tudi sporočil, s katerimi je dala misliti.

Eno izmed njih se glasi: »Vsakdo v tvojem življenju bo imel s tabo zadnji skupni dan. In niti ne veš, kdaj to bo.«

Je s tem sporočilom želela povedati, da je njene zveze z Ambrožem dokončno konec? Je Nina obrnila nov list v svojem življenju?

Le ugibamo, a želimo ji vse dobro!

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals