Domov Življenjski Stil Trik za najbolj hitro zlaganje majic

Trik za najbolj hitro zlaganje majic

Niste ravno vešči zlaganja majic? Potem si olajšajte delo s super trikom …

Če vam zlaganje majic povzroča preglavice, si lahko pomagate s trikom, s pomočjo katerega si boste prihranili čas in slabo voljo. In kar je najboljše, majice bodo tako natančno zložene, kot bi se dela lotil profesionalec.

Nemara ste že slišali za trik, ki omogoča, da z nekaj natančno določenimi prijemi v samo dveh sekundah zložite majico. Ker roko na srce mnogi tehnike ne osvojijo tako zlahka, dodajamo enega bolj natančnih prikazov izvedbe, ki mu boste lahko počasi sledili po korakih.

Bodite pozorni na majhne okrogle nalepke, ki lepo prikazujejo točko in vrstni red prijema. Sledenje navodilom vam bo prihranilo veliko časa, če pa vam trik ne bo uspel, si še vedno lahko pomagate s kartonom v velikosti formata A4 ali posebej zasnovanim plastičnim pripomočkom za zlaganje oblačil.

Opomba: Poskrbite, da boste pri likanju čim bolj natančno poravnali stranske šive na majici. Če oblačilo pred zlaganjem ne bo lepo poravnano, končni izgled zaradi gubic in zamaknjenih robov žal ne bo tako popoln, kot pričakujete.

Foto: pexels.com