Domov Zanimivosti Ojoj, sin Marka Potrča padel v zaledenelo jezero

Ojoj, sin Marka Potrča padel v zaledenelo jezero

Kaj se je dogajalo in kako se je vse skupaj zaključilo, si preberite v prispevku.

Družina Marka Potrča je že več mesecev na Švedskem, kjer spoznavajo tudi lepote narave. Kot je povedal nekdanji slovenski voditelj, se je z družino na Švedsko odpravil zaradi službenega projekta, v katerega pa očitno vključi tudi svoje člane družine. A med izvajanjem enega izmed njih, se je sinu Tilnu pripetila nesreča, padel je v zaledenelo jezero. Po besedah njegovega očeta, vse skupaj ni zvenelo zelo hudo, Tilen je imel le mokre čevlje in hlačnice, a kljub temu sta jo oba odnesla bolje, ker zraven ni bilo mame.

»Včeraj sva z mojim mladim pomočnikom vstala precej zgodaj in za enega od projektov tukaj, na švedskem, odšla s kamero prežat na sončni vzhod ob enem izmed mnogih čudovitih jezer. V glavnem je bil to bolj »oče in sin« čas. In kljub temu, da je ati približno stokrat rekel, ne razbijaj ledu na jezeru, ker boš noter padel… no, mu je uspelo. Nasmejala sva se. Krepko. V glavnem zato, ker ni bilo zraven mame, ki bi (kot je za mame značilno) hitro zagnala paniko. Brez zamere, mami, ampak veš, da je res. No, potem pa je seveda bilo potrebno peljat mladega pomočnika na pico. Ker kdor dela, naj tudi je,« je celotno situacijo opisal Potrč. Dodal je tudi nekaj svojih misli o novem koronavirusu.

Če vas zanima, si lahko njegov celoten zapis preberete v njegovi objavi. Poleg so tudi fotografije, na katerih je vidna posledica padca v jezero, pa tudi fotografije čudovite narave.

VSAKO ŽIVLJENJE ŠTEJE!Včeraj sva z mojim mladim pomočnikom vstala precej zgodaj in za enega od projektov tukaj, na…

Objavil/a Marko Potrč dne Nedelja, 07. marec 2021

Foto: Facebook