Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Drago razočaran nad Maro in Rasemo. Takšnih besed zares ni pričakoval

Objavljeno

V redu

Ko je gledal oddajo, kjer sta govorili o njegovem domu, je bil razočaran. Takšnih besed kot gostitelj štirih dam, ni pričakoval.

Drago Kosmač, ki smo ga spoznali v šovu Ljubezen po domače, je na svoji domačiji gostil štiri dekleta: Mojco, Rasemo, Maro in Tatjano. Kot pa smo lahko videli v zadnjem delu serije, pa sta Rasema in Mara vihali nos, se iz njega in njegovega imetja celo norčevali.

Seveda je to Draga, ki smo ga spoznali kot šarmantnega, ustrežljivega in kavalirskega, zelo užalostilo, ko je preko televizijskega sprejemnika spremljal oddaje. Tega ni pričakoval, potrudil se je po svojih najboljših močeh, preden so dame prišle, je najel celo pomoč, da je bilo stanovanje čisto in urejeno, saj je želel pustiti kar najlepši vtis.

»Kar nisem mogel verjeti, da sta Mara in Rasema tako govorili za mojim hrbtom, trudil sem se po svojih najboljših močeh, da bi damam omogočil prijetno bivanje,« nam je sporočil in bil zaradi njunih izjav kar malce šokiran. Seveda si Drago sedaj želi pojasniti, povedati še drugo plat.

»To, da je na steklenicah prah, je popolnoma normalno, tega se ne sme čistiti, vino je potrebno pri »ležanju« pustiti pri miru,« je pojasnil in dodal še, da če bi sam prej slišal, kako ju je motil prah na steklenicah, bi jima razložil, zakaj je tako.

Maro je zmotil prah na steklenicah.

Kako pa je z njegovimi oljkami? Ima res samo dve? »Imam 70 oljk, vse skupaj je bila le šala. Morda je Mara res mislila, da imam le tisti dve oljki, ki ju je najprej zagledala,« je v smehu pojasnil Drago in dodal še, da je imel ves čas skupnega druženja dober občutek, da je prepričan, da so se dekleta pri njemu zelo dobro počutila.

Je katero še posebej izpostavil? Da, malce nam je namignil, da je najboljši prvi vtis nanj naredila Tatjana, a ni želel razkriti prav nič več. »Vse boste videli,« je dodal.

Kandidatke, čakajoč Draga.

Foto: Voyo

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals