Domov Zanimivosti Prepoznate deklico na fotografiji? Danes je zaradi tega znana celi Sloveniji in...

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes je zaradi tega znana celi Sloveniji in tudi izven nje

Ste prepoznali radovedno deklico na fotografiji?

Če ste ugibali, da je na fotografiji nekdanja radijska voditeljica, danes pa strastna popotnica Ivjana Banić, se niste zmotili.

Fotografijo je na današnji dan objavila s prav posebnim namenom, praznuje namreč 40 let.

»Danes jih imam 40.  Hugging the world since 08.03.1983.

Evo me, malo piško, na drugem koncu takratne Jugoslavije, v narodni noši, širim ruke, dajem sebe, maham svetu in se smejem.

Danes, na drugem koncu sveta, navdušeno nizam 40. biser na ogrlico življenja, spleteno iz svilenih niti, ki se včasih malo natrgajo, malo zavozljajo, se zataknejo, pa spet med prsti stečejo.

Sijte, ljudje božji. Skozi smeh, solze, grenkobo pelina, sijte v sladkosti in v sebi, zase. Zato, da se boste vedno znali vrniti. Vase. K sebi. Tam smo vedno doma. Ker resnično velja da “wherever you go .. there you are.”

“Ia ‘oa’oa ‘oe i to ‘oe ôro’a fānauraa” zapojejo na Bora Bora, kar pomeni “vse najboljše”. Vsem velika hvala že vnaprej za vsako dobro misel … ali kot bi rekli tu: “Māuruuru roa” 
je pripisala poleg.

Ivjana in njen partner sta pred leti sklenila, da zapustita Slovenijo in odideta skupaj z dvema otrokoma v svet. Živeli so že na Havajih, Karibih, in sedaj raziskujejo čudovito Mehiko.

Foto: Instagram