Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Poročni fotografi razkrijejo, kako lahko ugotovijo, ali bo zveza trajala – in ali ne

Objavljeno

V redu

Na porokah ali zaročnih portrejskih seansah posebno pozornost posvečajo načinu, kako se pari spogledujejo, opazujejo govorico telesa, da ujamejo najbolj pristne trenutke.

Insider je dva fotografa, ki sta sodelovala z več različnimi pari, vprašal, kaj opazita v zvezi, ko dokumentirata zaroke parov, poroke in druge priložnosti.


Chapman s 13-letnimi izkušnjami ve, da je lahko fotografiranje parov nerodno. Večina ljudi ni navajena, da se z drugo osebo počutijo udobno pred objektivom. Nekatere poze, ki se lepo izkažejo za nekoliko smešne, ostanejo dlje časa.

Ko lahko pari premagajo blago nelagodje in se samo osredotočijo na zabavo skupaj, pravi, da to dobro vpliva na njihovo prihodnost.

“Ko se pari med fotografiranjem veliko smejita, lahko tudi povem, kako zelo uživata v družbi drug drugega,” je dejal Chapman. “Smeh je tako zelo pomemben za pare, da se v šali med seboj norčujejo, da si življenja ne jemljejo preveč resno, samo da gremo z njim. Ko fotografiram pare in se med sejo smejijo, mi daje vedeti, da bodo trajali, ker uživajo z drug drugemu. “

“Najboljši nasvet, ki ga lahko dam, je, da svojega partnerja postavite navzgor, ne na dol,” je dejala. “Če fotografirate in vaš partner pravi:” Počutim se napihnjen ali se ne počutim lepo “, naj jim partner spodbudi besede vzpodbude. Morali bi jim reči:” Lepa si “ali druge besede. Mislim, da so pari, ki se medsebojno gradijo, pari, na katere se osebno trudim. Ne izbirati partnerja ali ga omalovaževati je najboljši način za ustvarjanje srečnega okolja. Tako morajo pari gledati sami, kot prava ekipa. “

“Še nikoli nisem fotografirala para, ki bi sestavljal pohištvo iz Ikee, zato je morda to najboljši pokazatelj, če bo zakonska zveza trajala,” je dejala.

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Špela Grošelj iskreno priznala, da se ji je to zgodilo prvič. To morate videti!

Objavljeno

V redu

Avtor

A kljub temu vas bo posnetek, ki ga je delila navdušil. Poglejte, kako je sladek!

Zgodi se tudi najboljšim in zgodilo se je naši priljubljeni pevki, voditeljici in spletni vplivnici Špeli Grošelj. Kot je zapisala na svoj Instagram račun, se ji je to zgodilo prvič, krivec pa je prav simpatičen kuža.

»Včeraj sem prvič v 19-ih letih, odkar sem v tem “fohu”, zamudila na TV oddajo.  @rtv.slovenija , HVALA , ker ste razumeli, da me je Jack s svojim jokom zmanipuliral in sem ga zaradi moje “mehkobe” SPET morala in predvsem ŽELELA vzeti sabo.  Nisem pasja mama, NIKOLI mu ne bom rekla: “…pridi k mamici!”  ampak…mi je pa zlezel pod kožo tooooolk…da že razmišljam o svojem kužku.  Ko bo čas za to…ga bom posvojila in NE kupila.  je zapisala in dodala še posnetek, ob katerem se boste zagotovo stopili.

Kako sladek je, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

To si želi Tanja Žagar. Bi vi tudi?

Objavljeno

V redu

Avtor

Je tudi vam njena želja blizu? Mi priznamo, da ji kimamo! In dodajamo, da je videti čudovito.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar se je včeraj oglasila preko družbenih omrežij in svojim oboževalcem pokazala, kako je preživljala sončno nedeljo. Privoščila si je izlet do morja in objavila fotografijo, na kateri je nasmejana. Tanja, ki je sedaj mamica dveh malih sončkov, sina Karla in hčere Marine, neizmerno uživa.

»Morska jesen je nekaj prečudovitega! Bi se šla kar malo namočit,« pa je pripisala zraven fotografije, s katero je razveselila svoje spletne prijatelje in seveda požela veliko število všečkov in lepih komentarjev.

Mi ji kimamo. Pa vi?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Končno se je oglasila Saša Lendero. To iskreno sporoča o svoji nenavadni bolezni …

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je iskren zapis in pojasnila, da bolezen traja že več tednov …

Pred časom so mediji pisali o tem, da naj bi slovenska pevka Saša Lendero hudo zbolela. Njena bolezen pa očitno še vedno traja, pevka se le redko oglasi preko družbenega omrežja in zato jo je njen mož, Miha Hercog prosil, naj pomiri svoje sledilce in oboževalce.

Tako je Saša danes zapisala: “Prosim, objavi nekaj na svoj Fb, saj mi ljudje ves čas množično, zaskrbljeno pišejo in me sprašujejo, kako je s tvojim zdravjem!” mi je pravkar rekel mož.”

Zato, najprej in predvsem najlepša HVALA vsem, ki ste mi v preteklih dnevih in tednih pošiljali lepe misli in dobre želje, domače recepte, protokole in srčne nasvete! Še vedno ne vem, kaj točno me je “zadelo”… Vsi testi, vključno z nedavnim so bili negativni, krvni izvid kaže na virusni infekt, vleče se za ponoret, ni pa nikoli bilo občutka, da me ogroža. V preteklosti so me že dosti bolj bolela pljuča, bila sem dosti bolj zamašena in tudi glavobol je bil že marsikdaj hujši. Ampak… res ni tako izrazito slabo počutje še nikoli vztrajalo tako zelo dolgo… Povsem jasno mi je naprimer, da se še dooolgo ne bom lotila pomivanja kuhinjskih omaric, hehe Ne gre!

Vse lepo vam želim in se vam še enkrat iz vsega srca zahvaljujem za vašo podporo in skrb! Ogreli sta mi srce!!!!

Objem!

Tako kot mnogi, ji tudi mi želimo, da hitro okreva!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals