Connect with us

Zanimivosti

Poročni fotografi razkrijejo, kako lahko ugotovijo, ali bo zveza trajala – in ali ne

Published

on

Na porokah ali zaročnih portrejskih seansah posebno pozornost posvečajo načinu, kako se pari spogledujejo, opazujejo govorico telesa, da ujamejo najbolj pristne trenutke.

Insider je dva fotografa, ki sta sodelovala z več različnimi pari, vprašal, kaj opazita v zvezi, ko dokumentirata zaroke parov, poroke in druge priložnosti.


Chapman s 13-letnimi izkušnjami ve, da je lahko fotografiranje parov nerodno. Večina ljudi ni navajena, da se z drugo osebo počutijo udobno pred objektivom. Nekatere poze, ki se lepo izkažejo za nekoliko smešne, ostanejo dlje časa.

Ko lahko pari premagajo blago nelagodje in se samo osredotočijo na zabavo skupaj, pravi, da to dobro vpliva na njihovo prihodnost.

“Ko se pari med fotografiranjem veliko smejita, lahko tudi povem, kako zelo uživata v družbi drug drugega,” je dejal Chapman. “Smeh je tako zelo pomemben za pare, da se v šali med seboj norčujejo, da si življenja ne jemljejo preveč resno, samo da gremo z njim. Ko fotografiram pare in se med sejo smejijo, mi daje vedeti, da bodo trajali, ker uživajo z drug drugemu. “

“Najboljši nasvet, ki ga lahko dam, je, da svojega partnerja postavite navzgor, ne na dol,” je dejala. “Če fotografirate in vaš partner pravi:” Počutim se napihnjen ali se ne počutim lepo “, naj jim partner spodbudi besede vzpodbude. Morali bi jim reči:” Lepa si “ali druge besede. Mislim, da so pari, ki se medsebojno gradijo, pari, na katere se osebno trudim. Ne izbirati partnerja ali ga omalovaževati je najboljši način za ustvarjanje srečnega okolja. Tako morajo pari gledati sami, kot prava ekipa. “

“Še nikoli nisem fotografirala para, ki bi sestavljal pohištvo iz Ikee, zato je morda to najboljši pokazatelj, če bo zakonska zveza trajala,” je dejala.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zanimivosti

Vau, ne boste verjeli, kako je videti babica Tine Gaber

Published

on

Tako mladostna in urejena je babica Tine Gaber. Tudi vi boste zelo presenečeni …

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber, je tokrat svoje številne spletne prijatelje razveselila s fotografijo, ki jo je dodala v Instagram zgodbo. Pokazala je svojo babico, ki je videti zares zelo mladostno. Na fotografiji pa se vidi tudi, da je njena babica zares zelo lepo urejena gospa, ki se spozna na  modo.

»Prababi,« je Gabrova pripisala poleg fotografije, na kateri se njena babica sklanja nad voziček, v katerem leži njen pravnuk, sinček sestre Tine Gaber.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Čudovita novica: Znani slovenski glasbenik je postal očka! Čestitke dežujejo

Published

on

Tako čudovito ime sta s srčno izbranko nadela naraščaju …

Priljubljeni slovenski glasbenik Luka Šulić, ki je znan tudi kot član dua 2Cellos, je že četrtič postal očka. Veselo novico je za javnost razkril preko družbenega omrežja, pokazal je nekaj dni staro novorojenko.

»Pred nekaj dnevi se nam je prav tukaj, doma, rodila druga hčerka Rosa. Ponosen sem nanjo in mojo neverjetno ženo Tamaro, pa tudi na Vala, Hano in Lea, ki so jo takoj po prihodu zelo toplo sprejeli. Počutimo se blagoslovljeni, hvaležni in polni življenja. Zdaj smo popolni,« je pripisal poleg posnetka.

Z ženo Tamaro sta tako postala ponosna starša še eni deklici. Pod objavo se je usul plaz čestitk, med njimi so jima čestitali tudi mnogi znani obrazi.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Vau, tak avto vozi Tina Gaber! Cena vas bo vrgla na zadnjo plat

Published

on

Ste vedeli, da Tina Gaber vozi tak sanjski avto?

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber, je pred kratkim delila posnetek na družbenem omrežju. Z njim je pokazala, da se je odpravila na Koroško, kjer je obiskala dva kraja, ki sta bila prizadeta v katastrofalnih poplavah.

»Koroški gre na bolje in to je dobro. Ampak do cilja – do tako želene obnove, do novih domov, do boljših cest – bomo morali še malo teči. Vem, da bomo tekli skupaj in da solidarnost še naprej ostaja naša najmočnejša vez. Hvala, Koroška, za ta krasen dan, še posebej pa hvala Korošcem in Korošicam za močno in nepopustljivo srce je zapisala poleg posnetka, ki ga je delila na družbenih omrežjih.

Portal cosmopolitan.si pa se je lotil raziskave, s kakšnim avtom se je tja odpeljala in ugotovili so, da gre najbrž za Volvo XC90. kot so še zapisali, pa predvidevajo, da gre za Volvo XC90 T8.

»Pobrskali smo po ceniku in ugotovili, da s trenutnim popustom, ki ga ponuja Volvo pri nas, takšen model dobiš za od približno 95.000 evrov naprej, vendar o točni ceni raje ne bomo ugibali, saj ne vemo vseh podrobnosti avtomobila,« so še zapisali.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals