Poročni fotografi razkrijejo, kako lahko ugotovijo, ali bo zveza trajala – in ali ne

Na porokah ali zaročnih portrejskih seansah posebno pozornost posvečajo načinu, kako se pari spogledujejo, opazujejo govorico telesa, da ujamejo najbolj pristne trenutke.

Insider je dva fotografa, ki sta sodelovala z več različnimi pari, vprašal, kaj opazita v zvezi, ko dokumentirata zaroke parov, poroke in druge priložnosti.


Chapman s 13-letnimi izkušnjami ve, da je lahko fotografiranje parov nerodno. Večina ljudi ni navajena, da se z drugo osebo počutijo udobno pred objektivom. Nekatere poze, ki se lepo izkažejo za nekoliko smešne, ostanejo dlje časa.

Ko lahko pari premagajo blago nelagodje in se samo osredotočijo na zabavo skupaj, pravi, da to dobro vpliva na njihovo prihodnost.

“Ko se pari med fotografiranjem veliko smejita, lahko tudi povem, kako zelo uživata v družbi drug drugega,” je dejal Chapman. “Smeh je tako zelo pomemben za pare, da se v šali med seboj norčujejo, da si življenja ne jemljejo preveč resno, samo da gremo z njim. Ko fotografiram pare in se med sejo smejijo, mi daje vedeti, da bodo trajali, ker uživajo z drug drugemu. “

“Najboljši nasvet, ki ga lahko dam, je, da svojega partnerja postavite navzgor, ne na dol,” je dejala. “Če fotografirate in vaš partner pravi:” Počutim se napihnjen ali se ne počutim lepo “, naj jim partner spodbudi besede vzpodbude. Morali bi jim reči:” Lepa si “ali druge besede. Mislim, da so pari, ki se medsebojno gradijo, pari, na katere se osebno trudim. Ne izbirati partnerja ali ga omalovaževati je najboljši način za ustvarjanje srečnega okolja. Tako morajo pari gledati sami, kot prava ekipa. “

“Še nikoli nisem fotografirala para, ki bi sestavljal pohištvo iz Ikee, zato je morda to najboljši pokazatelj, če bo zakonska zveza trajala,” je dejala.