Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Poročni fotografi razkrijejo, kako lahko ugotovijo, ali bo zveza trajala – in ali ne

Objavljeno

V redu

Na porokah ali zaročnih portrejskih seansah posebno pozornost posvečajo načinu, kako se pari spogledujejo, opazujejo govorico telesa, da ujamejo najbolj pristne trenutke.

Insider je dva fotografa, ki sta sodelovala z več različnimi pari, vprašal, kaj opazita v zvezi, ko dokumentirata zaroke parov, poroke in druge priložnosti.


Chapman s 13-letnimi izkušnjami ve, da je lahko fotografiranje parov nerodno. Večina ljudi ni navajena, da se z drugo osebo počutijo udobno pred objektivom. Nekatere poze, ki se lepo izkažejo za nekoliko smešne, ostanejo dlje časa.

Ko lahko pari premagajo blago nelagodje in se samo osredotočijo na zabavo skupaj, pravi, da to dobro vpliva na njihovo prihodnost.

“Ko se pari med fotografiranjem veliko smejita, lahko tudi povem, kako zelo uživata v družbi drug drugega,” je dejal Chapman. “Smeh je tako zelo pomemben za pare, da se v šali med seboj norčujejo, da si življenja ne jemljejo preveč resno, samo da gremo z njim. Ko fotografiram pare in se med sejo smejijo, mi daje vedeti, da bodo trajali, ker uživajo z drug drugemu. “

“Najboljši nasvet, ki ga lahko dam, je, da svojega partnerja postavite navzgor, ne na dol,” je dejala. “Če fotografirate in vaš partner pravi:” Počutim se napihnjen ali se ne počutim lepo “, naj jim partner spodbudi besede vzpodbude. Morali bi jim reči:” Lepa si “ali druge besede. Mislim, da so pari, ki se medsebojno gradijo, pari, na katere se osebno trudim. Ne izbirati partnerja ali ga omalovaževati je najboljši način za ustvarjanje srečnega okolja. Tako morajo pari gledati sami, kot prava ekipa. “

“Še nikoli nisem fotografirala para, ki bi sestavljal pohištvo iz Ikee, zato je morda to najboljši pokazatelj, če bo zakonska zveza trajala,” je dejala.

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zanimivosti

Šok: Tudi ta znana Slovenka se ločuje

Objavljeno

V redu

Avtor

Po šestih letih ljubezenske pravljice se je njen zakon razblinil …

Kot poročajo številni domači mediji, naj bi se ločevala tudi znana spletna vplivnica, televizijska voditeljica, nekoč priljubljenega šova Big Brother, pa tudi zadnja voditeljica Planetove oddaje Wow, Manja Stević.

» … revija Lady poroča, da naj bi se Manja ločevala od poslovneža Daliborja Stevića, s katerim sta nekaj časa živela v Beogradu in imata dvojčka, dečka. Filipa in Viktorja. Manja naj bi se že izselila iz njunega stanovanja in je menda že v ločitvenem postopku. poroča portal Svet24.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da Blaž Švab vozi takšnega lepotca?

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni član skupine Modrijan se je pohvalil s takšnim jeklenim konjičkom.

Priljubljeni slovenski pevec, član skupine Modrijani in televizijski voditelj Blaž Švab, je tokrat svoje spletne sledilce razveselil s fotografijo, s katero je pokazal, s kakšnim lepotcem se vozi. Znano je, da priljubljeni glasbenik prisega na avtomobile znamke Volkswagen, z avtom se pripelje tudi na nastope, ki jih izvaja po vsej Sloveniji. Člani priljubljene skupine največkrat na nastop pridejo vsak s svojim avtom.

» … saj fantje prihajajo iz različnih koncev Slovenije, kar je tudi razlog, da jim je lažja in ljubša individualna vožnja, medtem ko se na bolj oddaljene lokacije odpravijo z dvema voziloma,« so pred časom o tem pisali tudi na portalu njena.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Znana Slovenka žrtev napada, ker je povedala resnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Ker je razkrila, kakšno je dejansko stanje, je bila deležna takšnega napada.

Priljubljena slovenska vplivnica Vita Starman, ki je preko Instagrama znana tudi pod računom mama kuha, je bila skupaj s svojo prijateljico, prav tako spletno vplivnico Matejo Hojnik, znano tudi pod imenom ljubki dom, skupaj z družinama na tedenskem oddihu v kampu Miran na Hrvaškem. Kot smo že pisali, sta za mastno plačilo dobili dotrajani mobilni hiški sredi gradbišča, a kljub temu dopust preživeli nasmejani in polni vragolij.

Seveda pa njun način ni všeč vsem, kot je pojasnila Starman, se je našel nekdo, ki ji je za dobro jutro napisal, da ju je lahko sram, ker sta tako skritizirali kamp, kjer so bili nastanjeni. A je hitro pojasnila, da na njenem profilu ni olepšav, ni nečesa, česar ni. »Hočem izpostavit to, da pri meni ne boste videli nekega šejmanja, oziroma pljuvanja, raje tega ne bom pokazala. Ker pa smo bili tam en teden, pa je bilo težko, da vam ne pokažem, kje smo,« je povedala.

Kot je med drugim še dejala, se zaveda, da bi lahko s prijateljico zaigrali popoln dopust, a tega pač nista storili. Sta pa pokazali, da se lahko tudi v situacijah, ko ne gre vse po načrtih, nasmejimo do ušes in si naredimo lep in zabaven dan.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals