Kontaktirajte nas

Zabava

Ne boste verjeli, kakšno zanimivo službo opravlja Monja (Poroka na prvi pogled)

Objavljeno

V redu

Vau, to pa je presenečenje …

Če ste se spraševali, kaj je Monja, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, po poklicu, imamo sedaj odgovor. Zaposlena je v igralnici, kjer opravlja delo gostiteljice za VIP goste.

Moje delo predstavlja komunikacijo z gosti, skrb da se pri nas kar najbolje počutijo, rezervacijo hotela, rezervacijo mize v restavraciji, vabljenje in druženje na raznih organiziranih dogodkih kot so VIP in razne tematske večerje, pikniki,… V času pred covidom 19 pa tudi službena potovanja, kjer smo promovirali svojo storitev in se družili z našimi že obstoječimi gosti. Letos nam je ponovno uspelo goste peljati na FIS v Kranjski Gori in skoke v Planici,” nam je razkrila.

Pa jo gostje, ki pridejo v igralnico, prepoznajo?

V naši igralnici imamo največ avstrijskih in italijanskih gostov, ki ne gledajo slovenskih programov. Kar pa se tiče slovenskih gostov, se dostikrat zgodi, da me ustavijo in mi povejo, da so me gledali na TV. Nekateri pa me pokličejo kar na službeni telefon,« nam je pojasnila.

Kakšne kritike pa dobiva od tistih, ki jo prepoznajo? So pozitivne ali negativne? Monja nam je razkrila, da ji mnogi čestitajo za pogum, ker se je tako javno izpostavila.

Verjamemo, da je za udeležbo v resničnostnem šovu, kjer je akter na očeh javnosti, zares zelo pogumna odločitev. Se strinjate?

Monjo je v službi razveselila soelavkina psička.

Foto: Planet TV, osebni arhiv

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals