Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Amber Heard se počuti zlomljeno

Objavljeno

V redu

Amber Heard je bila po smrti njene matere Paige neverjetno opustošena.

Zvezdnica iz filma “Aquaman” ,je tragično novico delila na svojem Instagram profilu, kjer je objavila dve sliki skupaj z mamo.

Zapisala je: “Zlomljena in neverjetno opustošena sem zaradi izgube svoje mame Paige Heard“. “Prezgodaj nas je zapustila in se oklenila spomina na svojo lepo, nežno dušo. Za vedno nam bo manjkala iz globin naših src”.

https://www.instagram.com/p/B_vil6gBycU/

Dodala je še: “Zaradi njenega nepremagljivega odprtega srca je postala najlepša ženska, kar sem jih kdaj poznala. Težko si je predstavljati in še težje reči, toda res sem vesela, da sem bila njena hči in da sem dobila ta dar”.

Amber se je ljudem, poklonila zaradi “prijaznosti, podpore in velikodušnosti”, ki so ji jo po tragediji namenili.

“To je bil neverjetno boleč čas, vendar me spominja, na to kaj vse lahko preživimo“, je zaključila.

Amber so hitro preplavila sporočila podpore svojih znanih prijateljev, med drugimi tudi, Cara Delevingne, ki je komentirala s srčnim emojijem, ter Andie MacDowell, ki je napisala: “Tako mi je žal za vašo izgubo, draga”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Umrl legendarni slovenski glasbenik, njegove pesmi prepevamo vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Poslovil se je legendarni glasbenik in avtor številnih skladb …

Slovenski glasbeni svet žaluje, umrl je priznani glasbenik, ki se je zaradi bolezni nekoliko odmaknil iz oči javnosti.

Preko družbenih omrežij se je razširila novica, da je umrl priznani glasbenik Enzo Hrovatin, ki se je podpisal pod mnoge zimzelene skladne, kot so: Solinar, To je moj dom, Mi ljudje smo kot morje in številne druge.

Hrovatin je bil dolga leta član ter vokalist skupine Faraoni. Potem ko je javnosti razkril, da je zbolel, se je nekoliko umaknil iz javnega življenja in se posvetil risanju.

Star je bil 61 let.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka povedala resnico, takšnih komentarjev ni pričakovala

Objavljeno

V redu

Avtor

Zato ker je povedala resnico brez dlake na jeziku, je dobila takšne komentarje.

Priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek je s svojim iskrenim zapisom ponovno navdušila mnoge svoje spletne oboževalce.

»Dober dan Nisem normalna, z vidika slovenske glasbene mašinerije, saj si ne kupujem ogledov na you tube, ne nosim lasnih podaljškov, nimam lepotnih operacij, čeprav bi bilo slednje smiselno, glede na leta no, barva las pa že od nekdaj posebna Ampak število ogledov je izjemno veliko, realno Hvaležna, da me sprejemate, odprto, preprosto “Kaj te češ, taka pač sn” Največ na svetu mi pomeni resnica in brezpogojna ljubezen je zapisala in za te besede prejela več sto komentarjev.

»Super si, nič ne spreminjaj. Naravna si najlepša,« je zapisal eden izmed mnogih komentatorjev.

Na tako velik odziv se je pevka ponovno javila in priznala, da tega res ni pričakovala. »Toliko lepih besed in pohval …« je zapisala.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Se ta zelo znani in priljubljeni slovenski par res ločuje?

Objavljeno

V redu

Avtor

Veljata za enega najlepših slovenskih znanih parov, a govorice o tem, da se ločujeta, so vse glasnejše. Kaj se dogaja?

V medijih je odjeknila novica, da naj bi se razhajala priljubljena slovenska glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek Volasko, ki sta poročena dobri dve leti.

Par velja za enega najbolj talentiranih, skupaj ustvarjata glasbo. A kot poroča žurnal24, naj bi se v njunem zakonu pojavile težave in naj bi se zasebno razhajala, še vedno pa naj bi sodelovala kot glasbenika.

»Zaenkrat tega ne morem komentirati, bo pa vse jasno v tednu ali dveh. Veliko je v zraku, so vzponi in so padci, a to je življenje,” je odgovoril Alex Volasko za omenjeni portal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals