Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Amber Heard se počuti zlomljeno

Objavljeno

V redu

Amber Heard je bila po smrti njene matere Paige neverjetno opustošena.

Zvezdnica iz filma “Aquaman” ,je tragično novico delila na svojem Instagram profilu, kjer je objavila dve sliki skupaj z mamo.

Zapisala je: “Zlomljena in neverjetno opustošena sem zaradi izgube svoje mame Paige Heard“. “Prezgodaj nas je zapustila in se oklenila spomina na svojo lepo, nežno dušo. Za vedno nam bo manjkala iz globin naših src”.

https://www.instagram.com/p/B_vil6gBycU/

Dodala je še: “Zaradi njenega nepremagljivega odprtega srca je postala najlepša ženska, kar sem jih kdaj poznala. Težko si je predstavljati in še težje reči, toda res sem vesela, da sem bila njena hči in da sem dobila ta dar”.

Amber se je ljudem, poklonila zaradi “prijaznosti, podpore in velikodušnosti”, ki so ji jo po tragediji namenili.

“To je bil neverjetno boleč čas, vendar me spominja, na to kaj vse lahko preživimo“, je zaključila.

Amber so hitro preplavila sporočila podpore svojih znanih prijateljev, med drugimi tudi, Cara Delevingne, ki je komentirala s srčnim emojijem, ter Andie MacDowell, ki je napisala: “Tako mi je žal za vašo izgubo, draga”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Opa, ali je Tanja Žagar kar gola v postelji? Sedaj je to tudi pokazala

Objavljeno

V redu

Avtor

Z nasmehom do ušes je pokazala, kaj nosi v postelji.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar se je preko svoje Instagram zgodbe tokrat oglasila z razkritjem, kaj najraje nosi za v posteljo.

»Občutek je tak, kot da nimaš nič na sebi,« je v smehu priznala in pokazala svojo poletno pižamo. Mi pa smo opazili tudi, da je mlada mamica dveh majhnih otrok, sina Karla in hčere Marine, že nazaj v top formi. Njena postava je čudovita.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragično: V hudi nesreči umrla mlada slovenska športnica

Objavljeno

V redu

Avtor

Tragična nesreča se je zgodila na pripravah …

Kot poroča portal Siol, je na pripravah na Norveškem umrla komaj 19-letna Hana Mazi Jamnik, ki je bila članica slovenske A-reprezentance v teku na smučeh. Javnost so o njeni smrti obvestili iz Smučarske zveze Slovenija, prosijo za spoštovanje zasebnosti njenih domačih.

»Hana Mazi Jamnik je bila ena od najbolj perspektivnih tekmovalk v smučarskem teku, odlična pa je bila tudi v rolkarskem teku.

Lani je na svetovnem prvenstvu na tekaških rolkah na prelazu Lavazze in v Zianu v Italiji osvojila zlato in srebrno odličje v mladinski konkurenci. Naslov svetovne mladinske prvakinje je osvojila v drsalni tehniki, naslov podprvakinje pa v klasični tehniki,« med drugim še poroča omenjeni portal.

Iskreno sožalje svojcem.

Foto: facebook

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Opa, ta želeni slovenski pevec nič več samski! Kdo je njegova nova lepotica?

Objavljeno

V redu

Avtor

Če smo ravnokar pisali o tem, da je samski, sedaj ni več tako.

Najmlajši član priljubljene skupine Čuki, Miha Novak, je očitno ponovno zaljubljen do ušes. Pred nekaj meseci smo pisali, da je končal svojo zvezo z Lili Rodošek, takrat je za revijo Lady dal tudi izjavo: »Ja, res je, z Lili nisva več skupaj. Najine poti so se razšle, a o tem ne bi želel javno razglabljati

Sedaj pa portal njena piše, da je ponovno srečen v ljubezni. Njegova nova srčna izbranka naj bi bila simpatična Lea Slapar, s katero sta skupaj dopustovala tudi na Kreti.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals