Liam Payne pogreša svojega sina

Nekdanji pevec zasedbe One Direction ohranja video stike s triletnim sinom. Liam in njegova bivša punca Cheryl sta menila, da je najbolje, ostati tako skozi celotno obdobje, čeprav Liam “umira”, da bi videl svojega malčka.

Povedal je: “Žal mi je, da nisem z njim. Ampak sem vesel, kako Cheryl skrbi zanj. Pogrešati sina je ena izmed najtežjih obdobji do zdaj. Resnično se želim vrniti k njemu, a seveda mislim, da je tako najboljše, da se držimo vladnih smernic. Cheryl in jaz  se ves čas pogovarjava”.

Pevec “Strip That Down” je priznal, da je imel v tem obdobju izolacije nekaj “slabih dni”, vendar se po najboljših močeh trudi, da se “prebije skozi”.
Za časnik Daily Mirror je dejal: “Mislim pa, da je glavno zame samo to, da se prepričam, da imam rutino in si zastavim majhne cilje in majhne zmage, na primer, da napišem pesem ali poskrbim, da sem bil tisti dan v stiku z družinskimi člani. Če poznate nekoga, ki je nekoliko osamljen ali ima težave, se obrnite na njih”.

26-letnega pevca je “precej razjezilo”, da je moral zaradi svetovnega izbruha virusa zastaviti načrte za nastope v Rusiji, vendar je hvaležen, da je bil ob uvedbi novih omejitev vsaj v Veliki Britaniji.

Rekel je: “Nikoli nisem bil tam, tudi z One Direction ne, zato sem bil precej razburjen. Toda v teh okoliščinah moraš storiti, kar moraš. Nisem hotel biti ločen od celotne družine in vsega, kar bi bilo težje”.

Foto: Getty Images