Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pevka Jelena Karleuša brez modrčka poskrbela za šov

Objavljeno

V redu

Pevka Jelena Karleuša, znana tudi kot ženska, ki ne gre nikamor brez profesionalnega ličenja in outfita hudih blagovnih znamk, se je tako uredila tudi za povsem drugačno priložnost. Cepljenje je izkoristila za pojavljanje kot na rdeči preprogi.

Nekatere javne osebe ostanejo neopažene, tudi če se pojavijo v glamurozni obleki na rdeči preprogi, nekatere pa naredijo bum in tudi cepljenje izkoristijo za promocijski pohod. To je storila popularna regijska pevka Jelena Karleuša, ki je v četrtek v nakupovalnem središču v Beogradu priredila šov. Pevka Jelena Karleuša, znana tudi kot ženska, ki ne gre nikamor brez profesionalnega ličenja in outfita hudih blagovnih znamk, se je tako uredila tudi za to priložnost.

Njena modna kombinacija je takoj sprožila plaz komentarjev na družbenih omrežjih. Poleg tega, da je priljubljena in zelo draga torbica padla v oči oboževalcem, so številni opazili še eno podrobnost. Jelena je bila brez modrčka, v ozki beli obleki je bilo to precej očitno, saj sta se skozi njeno obleko videli bradavički.

Brez modrčka je spet poskrbela za šov.

To je že gnusno. Ženska res nima mere ,”je bil eden od komentarjev na družbenih omrežjih, sledil je “Naredila bo vse, da bo dobila gram pozornosti“.

foto: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES/PIXSELL  

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals