Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slavni hollywoodski igralec je s 15 kilogrami več neprepoznaven

Objavljeno

V redu

Hollywoodski igralec Mark Wahlberg (49) je leta bil discipliniran bojevnik, ki je na svoje telo gledal kot na najsvetejši tempelj, ki ga mora skrbno varovati. Potem pa se je odločil sprostiti, v šestih tednih namerava pridobiti kar 15 kilogramov. Igralec si je močno prizadeval, da bi dosegel cilj, novo postavo in da bi bil v novi vlogi čim bolj prepričljiv, opisal je, kako je v zelo kratkem času pridobil toliko kilogramov.

Moj načrt je, da pojem vse, kar vidim. Predolgo sem na strogi dieti ,«je Wahlberg razložil svojo strategijo pridobivanja dovolj konkretnega telesa, da bo prepričljiv v svoji novi vlogi. V biografski drami “Father Stu” namreč upodablja častitega Stuarta Longa, nekdanjega neusmiljenega boksarja, ki je ring zamenjal za boj za skupno dobro.

Zgodba o boksarju, ki postane duhovnik, je dolgoletna Wahlbergova obsedenost. Šest let že pripravlja film, ki ga bo režirala Rosalind Ross, življenjska sopotnica hollywoodskega zvezdnika Mela Gibsona. Potem, ko je prišel v vrhunsko formo, da bi bil videti dovolj hudo za Stuartove boksarske dni, je zdaj lahko srečno sproščen.

Na svojem profilu na Instagramu je s ponosom objavil svoj napredek ali neuspeh, ne glede na stopnjo, ki mu je ljubša. Na prvi fotografiji se predstavlja kot boksar z mišičastim telesom, na drugi pa kot sproščeni bucko, ki ga prav nič ne briga. “Hočem v pekarne, jesti želim palačinke. Pojesti želim vse, kar mi pride pod roke, «je razkril prav nič subtilen načrt za pridobivanje kilogramov.

foto: Instagram

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals