Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kakšna je skrivnost prstana, ki ga nosi Jan Plestenjak?

Objavljeno

V redu

O tem vztrajno molči.

Zagotovo ste tudi vi že opazili svetleči prstan, ki ga priljubljeni pevec Jan Plestenjak nosi na levem sredincu. Kakšen pomen ima prstan, od katerega se glasbenik ne loči?

Za portal 24ur.com je pred kratkim odgovoril na nekaj vprašanj, a ko ga je novinarka vprašala, kakšna je skrivnost njegovega prstana, je odgovoril: »To pa je moja edina skrivnost, ki je ne povem. Stalno govorite, da sem skrivnosten … no, to je edina skrivnost.«

Razkril pa je tudi, da je prstan izgubil na dan velikega koncerta, ki ga je pred leti imel v Stožicah. »Mi je padel tam dol v breg … Sta oba moja soseda, ki tudi skrbita za vrt prišla in smo ga iskali ko blesavi eno uro, ker sem rekel, jaz ne upam brez prstana v Stožice iti,« je bilo vse, kar je še razkril o skrivnostnem prstanu. Očitno bo ta skrivnost zares še nekaj časa ostala varna pri Plestenjaku.

Pevec je glede svojega prstana zelo skrivnosten.

Foto: posnetek zaslona

Zanimivosti

Manca Špik se je pohvalila z novim! Res je lepotec in vzelo vam bo sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vanj zaljubila na prvi pogled.

Priljubljena slovenska pevka Manca Špik, ki je že pred časom oznanila, da je samska, razšla se je s partnerjem, s katerim ima hčero Lano, zna uživati življenje. Svojim številnim spletnim sledilcem se pogosto oglasi tudi preko družbenih omrežij, tokrat jih je razveselila z novico, da ima novega. Ponosno je pokazala nekaj fotografij, poleg njih pa pripisala: »Črnega sem si zaželela… in ga kooončno tudi dobila!
Pravzaprav smo hkrati dobile črne lepotce prav vse @ackondor pevske ⭐️zvezde⭐️!
Ponosna in hvaležna za to!«

Vam je všeč? Nam je zelo!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Boštjan Romih tako lepo hčer? Njena lepota vas bo osupnila …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova starejša hči je postala zares prava lepotica.

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je oče treh otrok. Ima dve hčeri, Roso in Lilo, ter sina Dana.

Najstarejša, Rosa, je dopolnila že 18 let in njena starša, Boštjan in Lara sta lahko upravičeno ponosna nanjo.

Kot piše portal njena, je Rosa pred časom za revijo Smrklja razkrila, katere vrednote sta starša predala njej in njeni sestri ter bratu.

“Teh je kar veliko, med glavne pa bi vseeno štela pravičnost, uspeh, prijaznost, svobodo, ustvarjanje, ljubezen in odgovornost,”  je dejala.

Kako čudovita je družina Romih, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila fotografijo, ki vam bo vzela sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni njeni oboževalci so bili navdušeni.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar svoje spletne prijatelje redno razveseljuje s fotografijami. Tokrat je z njimi delila zares čudovit poletni utrinek.

»Današnji prečudovit sončni zahod pa delim z vami. Všeč??? je zapisala na soj Facebook zid in dodala čudovito fotografijo sončnega zahoda.

Pevka očitno s svojo družino uživa ob morju. Odkar je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, so zanjo takšni trenutki zagotovo neprecenljivi.

Fotografijo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals