in

Poroka na prvi pogled: Irena šokirala s priznanjem o Andreju

V šovu Poroka na prvi pogled je vse bolj zanimivo. Tokrat je presenetila Irena, ki je ostalim ženskam zaupala …

Pari so se v šovu Poroka na prvi pogled tokrat družili ločeno. Ženske so imele skupni večer in pa moški.

A tudi med sproščenim pogovorom so imeli nalogo. Strokovnjaki so jim pripravili skrinjico z vprašanji, na katere so morali odgovoriti.

Irena je morala ostalim ženskam razkriti odgovor na vprašanje, česa Andreju do sedaj še ni upala povedati.

“Jaz njemu o svojih stvareh sploh ne mislim nič povedati. Njemu pa nisem upala povedati, da mi smrdi,” je rekla Irena in šokirala vse prisotne. “Meni on dejansko smrdi!” je še enkrat poudarila. “Sploh, ker kadi. Meni to tako smrdi, da je zelo težko biti zraven in spati in ležati zraven osebe, ti pa to vohaš. To je meni fuj,” je še razložila.

Nekatere ostale neveste so se strinjale, da je takšno stvar nekomu težko povedati. “Mora biti kar nerodna stvar, da ti partner smrdi. Pomojem bi mu jaz povedala, daj malo si umij zobe ali karkoli, ali se stuširaj. Pomoje ne bi mogla biti tiho,” je svoje mnenje razkrila Marjetka.

Irena je na koncu povedala, da je oseba, ki noče drugih prizadeti. “In zaradi tega mu nočem dajati tega slabega občutka. Ker neglede na vse, je po eni strani je zelo dobra oseba, ampak kot je en rek ‘Kar dobrega narediš, z ritjo podereš’. Tak je pač Andrej,” je bila iskrena Irena.

Foto: planet tv

Ksenija Benedeti s takšno fotografijo raznežila mnoge

Skrito v raju tudi na hrvaški televiziji