Billie Eilish: Postala sem uspešna a zasovražena

Zvezdnica, ki je prejela grammy, se je v zadnjih nekaj letih oddaljila od družbenih medijev in pravi, da jo nekateri preprosto “sovražijo” zaradi njene slave in uspeha.

Billie je dejala: “Glejte, trenutno sem tarča”.“Vse, kar nosi moje ime ali kar rečem ali naredim, se lahko uporabi proti meni. Ne gledam zgodb na Instagramu, pred nekaj leti sem zapustila Twitter, gledam občasne meme in slabo se mi zdi, da ne objavljam več, kakor to želijo oboževalci, ampak tudi tam nimam kaj početi. Pošteno”.

18-letna Billie verjame, da bodo znane osebe, kot so Beyonce, Rihanna in ameriški predsednik Donald Trump, javno mnenje vedno delile. Glede na svoj uspeh se je morala naučiti sprejemati, da je zdaj tako “super osovražena” kot “super ljubljena”.

V pogovoru za julijsko-avgustovsko številko britanske revije GQ je dejala: “Kar sem nedavno ugotovila, je to, če pridete do določene ravni slave, ni pomembno, kaj govorite ali naredite saj so znani po določeni stopnji, zelo osovražni ali zelo priljubljeni. Obstaja milijon ljudi, ki ne marajo Beyonce – in ne vem, kako za vraga ne morete ljubiti Beyonce. Enako velja za Rihanno. Enako velja za Trumpa ljudje ga imajo dejansko radi? Kako ti je lahko tak norec všeč?”

Medtem je Billie pred kratkim razkrila glasbeniku Tylerju, da je The Creator (raper) eden njenih največjih navdihov. Rekla je: “Vsi vedo, da je Tyler navdihnil vsak del v meni”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com