Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 8.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 08/06/2020

»Blaznost je vedno znova in znova ponavljati isto stvar in pričakovati drugačne rezultate. Nobene težave ni mogoče rešiti z isto zavestjo, ki jo je ustvarila.« Einstein

Najbolj zgodnjim želim mirno dobro jutro, vsem pa čudovit dan! Karkoli že številke pripovedujejo, mi sami smo kreatorji svojega vsakdana. Naredite si dan po svoji meri in nameri! Usmeritev pa naj bo morda opora, podpora, navdih, ideja,…

Danes se zna zgoditi, da boste začutili potrebo, da bi skupaj spravljali materialne dobrine ter svoje prilive, odlive in imetje spravili pod nadzor. Razmišljali boste o denarju, ga preštevali, kupčkali, preračunavali in planirali. Če ste v zaostanku s plačilom kakšnih položnic, danes je čas, da to storite. Jutri bo čas za nove stvari in neporavnani stari računi, takšni in drugačni, lahko postanejo kamen spotike. Idej, kako spraviti svoje finance in svoje materialno stanje na zeleno vejo, vam danes ne bo primanjkovalo. Prisluhnite svoji intuiciji. Naj bo navdih še tako nenavaden, za vas bo pravilen. Ideje in navdihi so unikatni in le vaši, zato bodo za vas delovali, če jih boste uporabili. 

Podružite se tudi danes, a zato, ker lahko med vsakdanjim pogovorom ujamete izredno idejo ali informacijo, ki jo koristno uporabite zase. 

Današnji dan izredno drži energijo ambicije in materialne orientacije. Ničesar ni, česar vi ne bi mogli razrešiti. 

Podjetniki, danes je dan, ko vas znanje, ideje, poslovna sodelovanja, prodajne priložnosti, čakajo v tujini. Le pobrskajte po internetu ali pa skočite čez mejo. 

Ne vlagajte denarja danes. Pazite se izgub. Danes poravnajte stare račune.

Pogumno uporabite svoje ideje. Kasneje si boste hvaležni. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko