Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Hči Princa Harrya in Meghan Markle bo šefica, tako pravi natalna karta

Objavljeno

V redu

Astrologinja princese Diane je razkrila natalno karto hčerke Meghan in Harryja, Lilibet ‘Lili’ Diana rojene 4. junija. Potem ko sta 39-letna Meghan Markle in njen tri leta mlajši mož princ Harry sporočila, da se je rodil njun drugi otrok, hči Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor in so prišle prve pozitivne reakcije z dvora, se je oglasila tudi astrologinja Lady Di, ki pravi: “Usojeno ji je, da bo pustila pečat na svetu in je na zemljo zagotovo prišla z razlogom, kar bo vidno že v zgodnjih letih njenega življenja”.

Lilibet, enajsta vnukinja njenega veličanstva se je rodila težka 3487 gramov v petek 4. junija in seveda takoj vzbudila veliko pozornosti. Odkar je prišla novica, oboževalci kraljeve družine nestrpno pričakujejo kakršne koli nove informacije o deklici, zato ni presenetljivo, da so astrologi za dojenčico že izdelali natalno karto. Natančneje, astrologinja pokojne princese Diane, Debbie Frank, je objavila napovedi, ki temeljijo na astrološkem znamenju in datumu rojstva otroka Lilibet.

Astrologinja, ki je leta sodelovala s princeso Diano in bila do njene smrti tudi njena zelo dobra prijateljica, je povedala: ‘V kraljevi družini z nebesnim znamenjem Dvojčki ni veliko članov. Pravi primer Dvojčka je bil princ Philip, zdaj pa je res dobil dostojno zamenjavo. Dvojček je živahen, razigran, vedno pripravljen na šalo, izjemno duhovit, vedno družaben in po srcu mlad. Taka bo tudi Lilibeth.”

Astrološko se bo popolnoma ujemala s starejšim bratom Archiejem. Oba bosta zelo povezana, zanimale ju bodo enake stvari in si bosta v največjo oporo. Dojenčica ima Luno v ognjenem Ovnu, zato bo zagotovo vedela, kaj si želi v vsaki situaciji. Verjetno bo postala precej “šefovska”. Kljub temu bo imela zelo izrazito občutljiv del v sebi in bujno domišljijo. Rodila se je s položajem sonca v deseti hiši, ki jo bo potisnilo v središče pozornosti. Usojeno ji je, da bo pustila svoj pečat na svetu in je na zemljo zagotovo prišla z razlogom in to bo razvidno že v zgodnjih letih njenega življenja ” še dodaja Debbie in pravi, da bo Lili zrasla v klepetavo in radovedno osebo.

foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Jasna Kuljaj pokazala svoje telo v kopalkah

Objavljeno

V redu

Avtor

Opogumila se je in na družbeno omrežje dodala fotografijo, ki kaže njeno postavo …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj se zelo rada oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat je svoje sledilce in oboževalce razveselila z lepo fotografijo, na kateri je v kratkih hlačah in zgornjemu delu kopalk. Fotografija je nastala ob morju, Jasna pa je razložila, da je: »prvič letos.«

S fotografijo je pokazala svojim spletnim prijateljem, da je v odlični formi in da ima zelo lepo postavo. Več kot očitno je, da je pripravljena za vroče poletje.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj je prejela takšno pismo in takoj ukrepala

Objavljeno

V redu

Avtor

Zapisala je, da je prejela pismo in takoj izpolnila željo. Pa ne le to, naredila je pravo presenečenje …

Priljubljena slovenska pevka, nekdanja misica in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je ponovno dokazala, da je zelo srčna oseba. Prejela je pismo medicinske sestre in se nanj takoj odzvala. Priredila je pravo presenečenje in s to lepo gesto razveselila pridne delavke, ki nesebično pomagajo drugim.

Dobila sem mail medicinske sestre, ki dela v Covid ekipi in sem se zelo zamislila. Pisala je, kako delajo 12 urne turnuse, kako so velikokrat utrujene, kako se včasih kopja lomijo na njihovih plečih, kako so pacienti včasih nepotrpežljivi in nesramni ( o jaaa, verjamem) , kako so tudi one mame, žene, gospodinje in, kako so ugotovile, da so pravzaprav NEPREMAGLJIVE. Zapisala je tudi, da če imamo kake testerčke Differo parfuma, da bodo zelo vesele, ker bodo potem tudi one dišale nepremagljivo. Takoj sem poklicala Andrejo in že ko sem samo izustila- hej, a bi midve …. , je ona v isti sapi odgovorila- seveda! Pa smo v parih dneh vse organizirale in jih šle presenetiti. Pa ne samo s testerčki parfumov. Z malico iz Sendvičarne ( hvala), s paketom polnim darilc, predvsem pa z dobro voljo in pesmijo ŽENSKA. Zelo so bile vesele, presenečene in res, ko sem se vozila domov z Jesenic v Brežice, sem bila malo utrujena a hkrati izpolnjena, ker sem nekomu polepšala dan. In se jim zahvalila v imenu vseh nas za vse, kar počno. Tokrat jih je bilo le 22. A naša nepremagljiva zahvala je namenjena vsem. Pozabljamo na malega človeka, medtem ko smo preobremnjeni z gledanjem na svojo rit. HVALA!,” je Rebeka razložila celotno zgodbo na svojem Instagram računu in dodala tudi nekaj fotografij.

Bravo, Rebeka!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nina Osenar drugič noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je fotografijo, na kateri je razgalila svoj nosečniški trebušček …

Nekoč priljubljena slovenska voditeljica Nina Osenar je po rojstvu svojega prvorojenca Marlona ostala skrita očem javnosti. Umaknila se je in pričela uživati materinstvo ter ljubezensko razmerje s športnikom, hokejistom Dejanom Kontrec.

Simpatična temnolaska se zelo poredko oglasi tudi preko družbenih omrežij, njena zadnja fotografija, ki jo je objavila pred kratkim, pa je sprožila val ugibanj. Nina je namreč dodala fotografijo, na kateri ponosno kaže nosečniški trebušček, poleg pa je dodala še moder srček. Seveda so ji mnogi čestitali, prepričani, da je že drugič noseča.

Sama te novice ni potrdila, zato lahko le ugibamo. Ali je noseča ali pa je pač objavila lep spomin na prvo nosečnost.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO