Kontaktirajte nas

Zabava

To se z Markom Hriberškom dogaja po MasterChefu. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Njegovo razkritje vas bo zagotovo zelo presenetilo.

Marko Hriberšek, ki smo ga spoznali v letošnji sezoni šova MasterChef, je v tekmovanje vstopil kot ljubitelj kuhanja, nikoli ni delal v gospodinjstvu, kot je razkril za portal 24ur.com, je bil samouk.

»Moja celotna pot v tekmovanju je bila zelo razburkana in točno takšen sem tudi jaz. Imel sem nekaj padcev in vzponov, ampak brez tega ne bi bil danes tako resnično prepričan, koliko mi pomeni kulinarika in kakšno spoštovanje imam do nje je povedal za omenjeni portal, razkril pa tudi, kaj se je zgodilo, ko je po dveh mesecih vstopil v frizerski salon: »V mojem salonu, v Mh Studiu v Velenju in v Ljubljani, kjer najemam stol v salonu Smart Cuts, je bilo po mojem prihodu navdušenje, tako s strani zaposlenih, sploh pa od strank. Stranke so bile vse presrečne, ker sem se vrnil.«

Kakšni pa so njegovi načrti za naprej?

»Načrtov je zelo veliko, tako na področju frizerstva kot kulinarike. Vse to želim združiti, kajti želja je zelo velika, omenil bom samo ene večjih. Za svojo deseto obletnico, ki prihaja čez dve leti, želim narediti svoje produkte, iti v razvoj svoje lastne frizerske znamke,« je razkril in dodal še: »Želim tudi pripravljati enodnevne kulinarične dogodke, imeti svoje prevozno sredstvo in združiti kuhinjo in frizerstvo skupaj. Z ekipo že kujemo nove načrte o kulinariki, veliko se bomo družili po celi Sloveniji, kajti ljudje nas želijo spoznati in prav je tako.« Njegova želja pa je bila tudi, da bi bil prvi frizer, ki je strigel na vrhu Triglava, kar mu je tudi uspelo. »Letos se bom že sedmič podal na naš najvišji vrh in tradicija se bo nadaljevala je še med drugim pojasnil.

Foto: POP TV

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals