Connect with us

Zabava

To se z Markom Hriberškom dogaja po MasterChefu. Presenečeni?

Published

on

Njegovo razkritje vas bo zagotovo zelo presenetilo.

Marko Hriberšek, ki smo ga spoznali v letošnji sezoni šova MasterChef, je v tekmovanje vstopil kot ljubitelj kuhanja, nikoli ni delal v gospodinjstvu, kot je razkril za portal 24ur.com, je bil samouk.

»Moja celotna pot v tekmovanju je bila zelo razburkana in točno takšen sem tudi jaz. Imel sem nekaj padcev in vzponov, ampak brez tega ne bi bil danes tako resnično prepričan, koliko mi pomeni kulinarika in kakšno spoštovanje imam do nje je povedal za omenjeni portal, razkril pa tudi, kaj se je zgodilo, ko je po dveh mesecih vstopil v frizerski salon: »V mojem salonu, v Mh Studiu v Velenju in v Ljubljani, kjer najemam stol v salonu Smart Cuts, je bilo po mojem prihodu navdušenje, tako s strani zaposlenih, sploh pa od strank. Stranke so bile vse presrečne, ker sem se vrnil.«

Kakšni pa so njegovi načrti za naprej?

»Načrtov je zelo veliko, tako na področju frizerstva kot kulinarike. Vse to želim združiti, kajti želja je zelo velika, omenil bom samo ene večjih. Za svojo deseto obletnico, ki prihaja čez dve leti, želim narediti svoje produkte, iti v razvoj svoje lastne frizerske znamke,« je razkril in dodal še: »Želim tudi pripravljati enodnevne kulinarične dogodke, imeti svoje prevozno sredstvo in združiti kuhinjo in frizerstvo skupaj. Z ekipo že kujemo nove načrte o kulinariki, veliko se bomo družili po celi Sloveniji, kajti ljudje nas želijo spoznati in prav je tako.« Njegova želja pa je bila tudi, da bi bil prvi frizer, ki je strigel na vrhu Triglava, kar mu je tudi uspelo. »Letos se bom že sedmič podal na naš najvišji vrh in tradicija se bo nadaljevala je še med drugim pojasnil.

Foto: POP TV

Zabava

Se spomnite Mije Rovtar (Ljubezen po domače)? Poglejte, kakšno presenečenje ima

Published

on

Zagotovo še niste pozabili na simpatično Mijo. Fotografija, ki jo je objavila, vas bo zelo razveselila.

Mijo Rovtar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, tam se je zaljubila v svojega soseda Lovra Gregorša, s katerim sta lep odnos nadaljevala tudi potem, ko so kamere ugasnile.

Njuna ljubezen pa je močna še dandanes, pogosto pokažeta kak lep skupni utrinek, ga objavita na družbena omrežja in seveda takoj požanjeta veliko lepih besed in všečkov.

Z eno zadnjih objav pa je Mija zelo razveselila vse ljubitelje šova Ljubezen po domače. Pokazala je namreč, da je dobila prav poseben obisk, obiskal jo je Ibrahim Nouhoum, ki je v šovu nastopal kot kandidat Nade Zajc, s katero sta spletla lepe prijatelje vezi.

Da se udeleženci šova še vedno dobro razumejo in tudi družijo, dokazuje fotografija Mije, na njej pa je poleg Ibrahima tudi Lovro.

»Evo ju, lepotca,« je zapisala Mija poleg fotografij.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kaj v resnici pomenijo skrivnostna vabila? (Poroka na prvi pogled)

Published

on

V zadnji oddaji so vsi pari prejeli skrivnostna vabila. Kaj v resnici pomenijo?

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, so vsi pari prejeli skrivnostna vabila.

Na njih je pisalo le, da so vabljeni na praznovanje. »Vabimo vas na poseben dogodek. Skupaj boste ustvarili nove spomine, prežete z ljubeznijo in veseljem,« je pisalo.

Pari so bili nad vabilom presenečeni, mučila jih je radovednost, kaj bi to lahko pomenilo. Blaž in Tina sta ugibala, da je povsem možno, da se bosta para, ki sta se zamenjala, ponovno poročila. Vlasta pa je upala, da bo Rok že toliko pri močeh, da bosta na ta slavnostni dogodek odšla skupaj …

Kaj točno pomenijo skrivnostna vabila, bomo videli v naslednji oddaji ….

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

O, kako lepo, Meri in Matevž (Poroka na prvi pogled) že naredila tak velik korak naprej

Published

on

Matevž in Meri presenetila s tem dejanjem. Ali to pomeni, da sta pravi par?

Že takoj po vselitvi Matevža k Meri se je ozračje v stanovanju umirilo. Že njun prvi pogovor je bil sproščen, oba sta si vidno oddahnila.

Kot pa smo lahko videli v zadnji oddaji šova Poroka na prvi pogled, sta po prvi skupni noči sklenila, da naredita korak naprej. Pobudo je dal Matevž.

Zjutraj, ko sta postiljala vsak svojo posteljo, je predlagal: »Sedaj, ko ni več Žana, dava skupaj postelje?«

Meri in Žan sta namreč odmaknila vsak svojo posteljo, da nista bila skupaj.

»Ja, lahko,« je dodala Meri.

V kamero pa je pojasnila, da so že postelje prej nakazovale, kakšen prepad je med njo in Žanom. »Sedaj pa mislim, da bova na novo začela …«

Je upanje za Meri in Matevža? Zaenkrat je videti, da imata zelo lep odnos.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals