Domov Zanimivosti Voditeljica Kanala A je bila pretepena. Sedaj je razkrila vse

Voditeljica Kanala A je bila pretepena. Sedaj je razkrila vse

Kaj se je dogajalo? To vas bo šokiralo …

Ena izmed najbolj prepoznavnih televizijskih novinark Sara Volčič, ki jo spremljamo v informativni oddaji Svet na Kanalu A, je delila svojo žalostno izkušnjo iz mladosti. Ko je bila stara komaj 24 let, je bila v razmerju s fantom, ki je bil do nje nasilen.

»O tedanjem fantu ne bom veliko govorila, naj povem zgolj to, da je v času najine zveze zapadel v svet mamil. Počasi je lezel vanj, vse do odvisnosti od heroina. In ves čas, četudi sem seveda opažala številne spremembe, mi je o tem lagal in prikrival svoje početje,« je razkrila za portal 24ur.com in dodala, da se je nasilje stopnjevalo.

»Ne spomnim se več natančno tistega dneva, ko me je prvič udaril. Mislim, da se je začelo z odrivi, ko sem kdaj od njega zahtevala kakšen odgovor. Tako me je nekajkrat odrinil stran, vsakič seveda nekoliko močneje. Potem pa prvi udarec. Bila je klofuta, močan udarec v lice,« je razkrila. Zelo težko ji je bilo izstopiti iz takšnega toksičnega razmerja, razkrila je, da je bil ta fant zelo manipulativen, grozil ji je in jo čustveno izsiljeval. Bala se je, da bo storil samomor, če ga zapusti.

Kot je še razkrila, se je kasneje odločil za zdravljenje odvisnosti od mamil, ostala je z njim. Rešil jo je šele klic s POP TVja, iskali so novinarko in takrat se je iz Obale preselila v Ljubljano in začela na novo.

Foto: POP TV