Kontaktirajte nas

Zabava

Irina Shayk v novi kampanji popolnoma razgaljena

Objavljeno

V redu

Irina Shayk je že leta obraz svetovno znane blagovne znamke spodnjega perila. V novi, poletni kampanji je Irina šla za nekatere malce predaleč in pozirala v novem, popolnoma prozornem modrčku, tudi spodnji del ni skrival ničesar. 

Irina pa zadnje čase vedno več časa preživlja z bivšim zaročencem Bradleyjem Cooperjem in njuno 3-letno hčerko Leo De Seine v New Yorku. Par si namreč deli skupno skrbništvo nad hčerko.

So pa vrhunsko manekenko opazili v družbi bogatega trgovca z umetninami Vitom Schnabelom, nekdanjim fantom vrhunske manekenke Heidi Klum. Mnogi njeni oboževalci še vedno upajo, da bosta z Bradleyem našla skupno pot, se pobota,a saj sta veljala za enega najlepših slavnih parov. Bila sta zaročena, do poroke ni prišlo, leta 2017 se jima je rodila hči, žal pa sta se le dve leti kasneje razšla. V medijih se je tedaj šepetalo, da naj bi bila za razhod kriva Lady Gaga, s katero je Cooper igral v priljubljenem filmu Zvezda je rojena. Oba sta zvezo odločno zanikala.

Poglejte si fotografije irine v zadnji modni kolekciji spodnjega perila. Je razkrila preveč?

View this post on Instagram

@intimissimiofficial launches the Sveva Bra🖤 #InvisibleBra #TulleBalconette #Intimissimi 📸 @rowanpapier

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Prihaja porota, a njihov namen vas bo presenetil

Objavljeno

V redu

Avtor

Prišli so točno z določenim namenom. Tekmovalci bodo šokirani …

Prišel je čas, ko na posestvo vstopa porota. Kot porotniki so se vrnili Denis, Manja, Aneta, Maja in Karin. A prišli so s prav posebnim namenom, ki pa vsem tekmovalcem zagotovo ne bodo všeč.

Medtem ko se v areni odvija boj med Ivanom in Janom, so se porotniki naselili v hišo.

»Pač, enostavno, prideš sem, da se določenim ljudem maščuješ,« je takoj napovedala Maja in dodala, da ni maščevalna oseba, a je prav, da izkusijo tisto, kar je zaradi njih občutila ona.

Maščevanje je napovedal tudi Denis, ki je dejal: »Če je kmetija letos brez milosti, bom pa tudi jaz!«

Kaj čaka preostale tekmovalce?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Gospodarica Nada tega še nikoli ni naredila, Ivan vihal nos

Objavljeno

V redu

Avtor

Tako lepo jih je presenetila, a vsi niso bili zadovoljni.

Gospodarica Nada je tekmovalce, ki so še ostali na posestvu prijetno presenetila. Za vsakega izmed njih je skrbno izbrala darilo.

Najprej je odšla do šotora, kjer sta bila Ivan in Jan, ki sta čakala na dvoboj v areni. Izročila jima je darila, Jan se ga je zelo razveselil, Ivan pa je bil malce presenečen nad Nadino izbiro.

»Ali meni na čelu delo piše, al kaj?« je dejal v kamero, ko je odvil darilo. Dobil je namreč kovček orodja, ki bi se ga zagotovo razveselil vsak moški.

Jan je za darilo prejel mikrofon, s katerim je takoj popestril dan.

Gospodarica Nada ni pozabila na ostale tri. Darilo, ki so se ga zelo razveselili, je odnesla tudi Aljažu, Danijeli in Tomu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Za tekmovalce prihaja velika sprememba, ki je niso pričakovali

Objavljeno

V redu

Avtor

Šov Kmetija se bo letos zaključil popolnoma drugače.

Nič ne bo tako kot smo bili vajeni do sedaj. Ustvarjalci so namreč za letošnji resničnostni šov pripravili še nekaj presenečenj, ki pa jih gledalci še ne poznajo. Letos se bo zaključek zgodil nekoliko drugače.

Na posestvo prihaja porota, a to niso vsi izpadli tekmovalci, prišli bodo le nekateri. Tekmovalci, ki so še ostali, se jih bodo več ali manj razveselili. Kot je že znano, prihajajo Manja, Maja, Aneta, Denis in Karin.

A tukaj presenečenj še ni konec.

Na posestvo namreč prihaja še nekdo oziroma še štiri osebe, ki pa bodo letos imele povsem drugačno, novo vlogo …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals