Connect with us

Zabava

Irina Shayk v novi kampanji popolnoma razgaljena

Published

on

Irina Shayk je že leta obraz svetovno znane blagovne znamke spodnjega perila. V novi, poletni kampanji je Irina šla za nekatere malce predaleč in pozirala v novem, popolnoma prozornem modrčku, tudi spodnji del ni skrival ničesar. 

Irina pa zadnje čase vedno več časa preživlja z bivšim zaročencem Bradleyjem Cooperjem in njuno 3-letno hčerko Leo De Seine v New Yorku. Par si namreč deli skupno skrbništvo nad hčerko.

So pa vrhunsko manekenko opazili v družbi bogatega trgovca z umetninami Vitom Schnabelom, nekdanjim fantom vrhunske manekenke Heidi Klum. Mnogi njeni oboževalci še vedno upajo, da bosta z Bradleyem našla skupno pot, se pobota,a saj sta veljala za enega najlepših slavnih parov. Bila sta zaročena, do poroke ni prišlo, leta 2017 se jima je rodila hči, žal pa sta se le dve leti kasneje razšla. V medijih se je tedaj šepetalo, da naj bi bila za razhod kriva Lady Gaga, s katero je Cooper igral v priljubljenem filmu Zvezda je rojena. Oba sta zvezo odločno zanikala.

Poglejte si fotografije irine v zadnji modni kolekciji spodnjega perila. Je razkrila preveč?

View this post on Instagram

@intimissimiofficial launches the Sveva Bra🖤 #InvisibleBra #TulleBalconette #Intimissimi 📸 @rowanpapier

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Foto: Facebook

Zabava

Jasna Kuljaj otrpnila od šoka – to ji je storila mama Manka

Published

on

Uf, tole vas bo pa sezulo! Poglejte si, kaj je storila mama Manka …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj je že dolga leta prijateljica z mamo Manko. In le ta jo je povabila tudi na kosilo in pripravila prav posebno jed. Ni bila lazanja, ampak mlincanja. Zelo okusna in privlačna jed …, vse dokler mama Manka ni razkrila vseh sestavin. No, Kuljajevo je popolnoma šokiralo in mlincanje ni več spravila po grlu.

Poglejte si posnetek spodaj. Mi smo se nasmejali do solz!

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Velik šok za Igorja iz Ugodno oddam sina

Published

on

Igor Bjelošević je doživel neprijetno presenečenje. Kandidatka, do katere je pričel gojiti čustva, mu je namreč razkrila, da se šova v resnici ni udeležila zaradi njega.

Čeprav Igor nič kaj rad ne kaže čustev, še manj pa slednje razkriva dekletom, ki se borijo za njegovo srce, je kljub temu znano, da do simpatične Višnje ni povsem ravnodušen in da do nje goji romantična čustva. Ker se je želel prepričati ali tudi Višnja čuti enako, jo je povabil na sprehod, kjer pa je prejel odgovor, ki ga ni pričakoval.

»Počutim se, kot da sem dobila to, po kar sem prišla. Zame je bila izkušnja to, da se izpostavim,« mu je iskreno priznala Višnja, Igor pa ji je očital, da se je poigrala z njegovimi čustvi.

Višnja je Igorju razkrila, da se šova ni udeležila zaradi njega. (foto: Nova TV)

»Mislim, da je bilo nepošteno od tebe, da si šla v oddajo s to namero, čeprav si vedela, da se bodo skozi šov iz moje strani razvili neki občutki in da bo to vplivalo name. Zavestno si to storila,« ji je odvrnil Igor in dodal, da je razočaran, ker je verjel, da ima Višnja iskrene namene. »Morala bi vedeti, da so tu pod vprašajem človeška življenja, ne pa da si se prišla samo igrati.«

FOTO: Nova TV

Continue Reading

Zabava

Darja Sančanin z nasmehom do ušes

Published

on

Darja Sančanin, ki smo jo lahko spoznali v resničnostnemu šovu Ljubezen po domače, je očitno zelo dobro razpoložena.

Darja Sančanin, ki smo jo v zelo gledanem šovu Ljubezen po domače lahko spremljali, ko se je potegovala za naklonjenost Janeza Rebernika, ima zelo rada zimo. Vsaj tako lahko sklepamo po njenih fotografijah, ki jih pridno objavlja na družbena omrežja. Darja je na vseh nasmejana in polna energije.

Kot je zapisala na eni izmed fotografij, se je letos prvič preizkusila tudi v teku na smučeh. Več kot očitno je, da zelo uživa v zimskih športih in občuduje naravne lepote Rogle.

Za njeno srečo pa je zagotovo malce ‘kriv’ tudi njen srčni izbranec, ki ga je pred časom Darja pokazala.

Foto: POP TV

Continue Reading

POPULARNO