Tomaž Mihelič med svojima dvema

V teh dneh je v družini Tomaža Miheliča očitno pestro, rojstni dnevi se kar vrstijo.

Mesec družinskih praznovanj!
Po atiju in meni, je slavila še naša mami, kako simbolično, na nekdanji Dan borca 4. julij
Srčka moja najdražja, za vaju vedno in za vedno samo najboljše
,” je Mihelič zapisal na družbeno omrežje Instagram in dodal fotko, na kateri je s svojimi starši. Več kot očitno je, da se imajo zelo radi in da starši Tomaža pri njegovem ustvarjanju in uspešni karieri podpirajo.

Mnogim je postavni Tomaž najbolj znan kot seksi Marlenna iz skupine Sestre, a Tomaž je še mnogo več. Je modni strokovnjak, novinar, kolumnist in tekmovalec zadnje sezone šova Zvezde plešejo, ki pa se je zaradi epidemije koronavirusa prestavil za nedoločen čas. Vsekakor pa upamo, da bomo Tomaža, ki je velik oboževalec plesa, kmalu lahko spremljali v omenjenem šovu in občudovali njegove plesne točke.

Čestitkam ob praznovanju rojstnih dni Tomaža in njegovih staršev se pridružujemo tudi iz uredništva portala BumNovice.si!

Foto: Facebook

View this post on Instagram

Saj sploh ne vem, kako se zahvaliti za tako čudovit dan…. Moja draga Salome @salometherealone mi je pričarala nepozabne počitnice na rodnem Rabu, kjer me je njena družina razvajala z gostoljubljem in kulinaričnim razkošjem. Hvala gospa Milica za tako toplo dobrodošlico ter hvala sladka Vlatka za eno najboljših rojstnodnevnih tort doslej. In HVALA vsem vam prezlati prijatelji za iskrene, prisrčne, domiselne, nagajive in zabavne želje. Lepo je na svoj osebni praznik vedno znova začutiti vso to ljubezen❤️ . . Thanks my dear friends for your heartwarming wishes and love. It means a lot😘😘😘 . . #bdaykid #happybirthdaytome #rab #friends #love #cheesecake

A post shared by Tomaž Mihelič Marlenna (@tomazmihelicmarlenna) on

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com