Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sabina Mlakar (Kmetija) hudo bolna, a se bori

Objavljeno

V redu

Razkrila je, da se ji je rak razširil po vsem telesu.

Zagotovo se tudi vi spomnite energične in vedno pozitivne Sabine Mlakar, ki smo jo gledali v šovu Kmetija.  Aprila je na svojem Facebook zidu razkrila, da je zbolela, zapisala pa tudi, da se bo borila, da ima podporo domačih in prijateljev in da ji vsaka pozitivna beseda vliva moč. Za portal njena pa je razkrila, kaj točno se dogaja. Povedala je, da se je vse skupaj pričelo s kašljem, na rentgenu so, ko so ji slikali pljuča, ugotovili, da ima tumor, ki pa se takrat še ni razširil. Sabina je nato zbolela za covidom, kasneje pa je zdravstvena slika pokazala drugače.

»Rak se je razširil po vsem telesu. Po drugi imuno kemoterapiji je bilo boljše, zdaj sem prejela še tretjo kombinacijo kemoterapije z imunoterapijo in lahko rečem, da vse to moje telo dobro prenaša. Sem močna, vztrajna, gre mi na boljše. Vse lase imam še na glavi, nič mi niso izpadli, tudi to je zame dodaten plus,« je razkrila za omenjeni portal, dodala pa tudi, da verjame, da bo ob naslednjem pregledu deležna pozitivnih novic.

Tudi mi močno držimo pesti zanjo!

Sabina v krogu družine ostaja optimistična. (foto: Facebook)

Foto: Facebook

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals