Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 8. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 08/08/2020

Najbolj zgodnjim želim mirno dobro jutro, vsem pa čudovit dan! Karkoli že številke pripovedujejo, mi sami smo kreatorji svojega vsakdana. Naredite si dan po svoji meri in nameri! Usmeritev pa naj bo morda opora, podpora, navdih, ideja,…

»Upoštevaj svoje občutke, sporočajo ti, kje je prava smer zate.« Tjaša Dorelay

Danes bomo izredno občutljivi, kot gobe bomo srkali vplive iz okolja.  Vpliv števil 8 (dan) in 2(seštevek števil dneva) nam bo zagodel s težavami v ljubezni, z občutki osamljenosti in tesnobe. Znajo se pojaviti tudi težave z dihalnimi potmi. Skrbi v zvezi s preteklostjo poskušajmo pustiti tam, kamor spadajo: v preteklosti. Zavestno delovanje naj vključuje druženje, sproščanje v naravi in pogled v lepo prihodnost, ki jo obudimo ali na novo orišimo v mislih. Pomirjala nas bo tudi prijetna glasba.

Materialna stabilnost nam bo danes zelo veliko pomenila. Radi bomo pregledovali svoje bančne račune, prihranke in načrtovali porabo denarja. Nikar pa ne investirajmo danes. Vpliv usodnega števila 2 tekom dneva je nezanesljiv na način: »Bo ali ne bo.« Tega ne vemo. Bolj kot ne, nam bo primanjkovalo denarja danes.

Danes bomo bolj nagnjeni k učenju in duhovni rasti. To nam bo v pomoč, da s časom spremenimo svojo osebnost in lažje zaživimo svoj življenjski namen oz. življenjsko pot. Povečana intuicija nas lahko približa sposobnostim medijev.

Veliko bolj uspešni bomo pri izvrševanju zadanih nalog, kot pri upravljanju. Izjema bo samostojno upravljanje lastne fizične trgovine.

Naša aduta danes sta družabnost in intuicija!  

Lep dan vam želim.

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com