Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Darja Gajšek objavila čustven zapis o hčeri

Objavljeno

V redu

Njena hči praznuje in priljubljena pevka je v ta namen delila lep zapis in fotografijo.

Priljubljena slovenska pevka in televizijska voditeljica Darja Gajšek ima danes velik razlog za praznovanje. Njena hči Ema je dopolnila štiri leta in ponosna mamica je objavila fotografijo, s katero je pokazala, kakšen sonček je lepa deklica. Zagotovo največja sreča v njenem življenju in življenju partnerja Alena Jankoviča.

Vse najboljše Ema 🎉❤️Že štiri leta naju krasi najlepši naziv na svetu. Mami in ati. Spomnim se, kot bi bilo včeraj, kako pogumno sva tisto soboto še plesala na veselici z nasmehom na obrazu, kot bi čutila, da bova že čez dva dni spoznala tebe. Draga Ema hvala, da si najin angel. Želiva ti, da ostaneš še naprej tako srčna, tako pogumna, tako radovedna, tako sočutna, tako povezana z naravo in tako najina. Imava te rada,” je Darja zapisala na družbenem omrežju in delila še čudovito fotografijo, na kateri so vsi trije.

Iskrene čestitke mali princeski želimo tudi iz uredništva portala BumNovice.si!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals