Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Igralec Jurij Souček po takšni nesreči izgubil upanje, pa vendar …

Objavljeno

V redu

Strah ga je bilo, da ga ne bo videl nikoli več.

Priljubljeni slovenski igralec Jurij Souček je imel prejšnje poletje veliko smolo, zaradi padca si je zdrobil kolk in zlomil stegnenico. Prav  zaradi tega je obstajala bojazen, da ne bo več mogel na svoj priljubljeni morski otok Olib, kjer ima poletno hiško. A 93-letni igralec si življenja brez morja ne predstavlja.

»Z ženo Mileno Morača, primadono SNG Opera in balet Ljubljana, sta se tako že odpravila na njun ljubljeni otok Olib. Kljub temu da je pot do tega morskega bisera dolga in da je okrevanje po poškodbi še prisotno, se nista pustila odvrniti od njunega drugega doma. Sicer je Jurij modro barvo svojega motorčka zamenjal za rdečo barvo svojega novega električnega tricikla, a kot pravi sam, »je tudi Shakespeare dajal kraljestvo za konja«, Milena pa priznava, da so bili po Jurijevi poškodbi veliki dvomi, ali bosta sploh še kdaj videla njun Olib. pa piše revija Lady.

Igralcu želimo še veliko sončnih dni na morju!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tanja Ribič ne bi mogla biti bolj ponosna, takšno vlogo je sprejela njena hčerka Zala

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka in igralka je razkrila, kje bomo lahko videli njeno hčer.

Slovenska pevka in igralka Tanja Ribič, ki ima s svojim partnerjem Brankom Djuricem – Djuro dve hčeri, Elo in Zalo, se je tokrat preko družbenih omrežij pohvalila. Njena hči bo namreč postala kustosinja za en dan.

»Moja Zala me kar naprej preseneča..! Zdaj bo kustosinja v Narodni gakeriji za en dan! Verjamem, da ne bo običajen ogled z razlago.,« je zapisala Ribičeva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno presenetil s takšno čudovito novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni so se razveselili te lepe novice, ki jo je pevec objavil tudi preko družbenih omrežij.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je svoje številne oboževalce končno spet razveselil z zares čudovito novico. Najprej je o tem samo namignil, nato pa razkril nekaj več.

»Vzel bom sapo spet, ker prelep je svet, da bi se utopil, sebe izgubil,« je zapisal na fotografijo, ki jo je objavil in pripisal: » …kmalu … nova pesem«

View this post on Instagram

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Že kmalu pa presenetil še s posnetkom, s katerim je namignil, kako bo nova pesem zvenela.

Mi že komaj čakamo!

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Einsiedler razkrila, da živi svoje sanje. To doživlja ta trenutek

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja televizijska voditeljica je pokazala, kaj se ji trenutno dogaja.

Trenerka javnega nastopanja in avtorica priročnikov Saša Einsiedler je s svojimi spletnimi prijatelji delila zanimivo fotografijo. Sklepamo, da se je odpravila na jadranje, saj je pripisala: »Jadranje. Življenje je lepo.«

Je pa Einsiedlerjeva dodala tudi ključnik #živimsvojesanje, po čeme pa sklepamo, da je bilo jadranje nekaj, kar si je očitno želela doživeti.

Želimo ji mirno morje!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals