Jennifer Lopez razkriva: Tako boste imeli tudi pri petdesetih popolno postavo!

Priljubljena pevka in igralka Jennifer Lopez je tudi pri petdesetih še vedno videti več kot odlično. Skrivnost njenega brezhibnega videza pa se skriva v njeni zdravi prehrani in strogemu urniku.

Ni skrivnost, da Jennifer veliko ur preživi v telovadnici s svojim zasebnim trenerjem in pridno trenira za svoje popolno telo. Poleg tega pa ima tudi strog in prilagojen jedilnik.

Kako se čez dan prehranjuje, si lahko preberete spodaj.

Zajtrk

J.Lo začne svoj dan s kozarcem vode, v katerega primeša nekaj limonovega soka. Nato si privošči zajtrk, tega nikoli ne preskoči. Za zajtrk si največkrat pripravi smuti, ki vsebuje beljakovine in ogljikove hidrate v prahu, sadje (jagode, maline, borovnice), grški jogurt, med, limonov sok in led. Tovrstni smuti vsebuje veliko beljakovin in ogljikovih hidratov, ki nasitijo in dajo energijo za ves dan.

Ne pije kave in uživa alkohol samo ob posebnih priložnostih. Če pije kavo, potem jo brez kofeina. Poudarja, da je njen obraz videti lepši in bolj mladosten, odkar ne pije več običajne kave. Jennifer Lopez poudarja, da ves dan pije vodo (popije vsaj sedem kozarcev vode na dan). Običajno pije veliko vode pred vadbo in po njej.

Med obroki običajno poje nekaj sadja ali zelenjave, ki jo nosi s seboj. Včasih poje tudi pest oreščkov.

Kosilo

Pevka običajno je solate, ribe in morske sadeže.

Večerja

Za večerjo poje piščanca z zelenjavo, rada pa je tudi svinjsko meso na portoriški način. Za prilogo pa poleg zelenjave rada doda tudi kvinojo s fižolom, rižem …

Foto: Shutterstock

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com