Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jennifer Lopez razkriva: Tako boste imeli tudi pri petdesetih popolno postavo!

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka in igralka Jennifer Lopez je tudi pri petdesetih še vedno videti več kot odlično. Skrivnost njenega brezhibnega videza pa se skriva v njeni zdravi prehrani in strogemu urniku.

Ni skrivnost, da Jennifer veliko ur preživi v telovadnici s svojim zasebnim trenerjem in pridno trenira za svoje popolno telo. Poleg tega pa ima tudi strog in prilagojen jedilnik.

Kako se čez dan prehranjuje, si lahko preberete spodaj.

Zajtrk

J.Lo začne svoj dan s kozarcem vode, v katerega primeša nekaj limonovega soka. Nato si privošči zajtrk, tega nikoli ne preskoči. Za zajtrk si največkrat pripravi smuti, ki vsebuje beljakovine in ogljikove hidrate v prahu, sadje (jagode, maline, borovnice), grški jogurt, med, limonov sok in led. Tovrstni smuti vsebuje veliko beljakovin in ogljikovih hidratov, ki nasitijo in dajo energijo za ves dan.

Ne pije kave in uživa alkohol samo ob posebnih priložnostih. Če pije kavo, potem jo brez kofeina. Poudarja, da je njen obraz videti lepši in bolj mladosten, odkar ne pije več običajne kave. Jennifer Lopez poudarja, da ves dan pije vodo (popije vsaj sedem kozarcev vode na dan). Običajno pije veliko vode pred vadbo in po njej.

Med obroki običajno poje nekaj sadja ali zelenjave, ki jo nosi s seboj. Včasih poje tudi pest oreščkov.

Kosilo

Pevka običajno je solate, ribe in morske sadeže.

Večerja

Za večerjo poje piščanca z zelenjavo, rada pa je tudi svinjsko meso na portoriški način. Za prilogo pa poleg zelenjave rada doda tudi kvinojo s fižolom, rižem …

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar se je skrivaj pretihotapila na oder. Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralka se je včeraj, ko so vsi odšli, na skrivaj pretihotapila na oder praznega teatra. Kaj je počela tam? Zakaj je to storila?

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je imela včeraj prav poseben dan. Kot je priznala vsem, se je po vajah pretihotapila na oder in tam poslušala tišino.

“Biti v ljubezenskem odnosu s svojim delom je sreča.

Kadar me prime, da bi se smislila sebi, kadar sem jezna na politiko, na grabežljive in lažnive odnose, ko se mi zdi, da mi pripada več, ko me prime sveta jeza, ker se moram povsod legitimirat, ko me silijo, da izbiram med slabimi izbirami….. je zapisala in dodala še: »Če se takrat uspem spomniti na to, da se že celo zivljenje ukvarjam z ljudmi, z raziskovanjem, da velikokrat lahko doživim usode ljudi skozi dramsko igro, če se uspem zavedati, da v vseh trenutkih življenja živim tisto, kar sem si želela, sanjala, potem me vedno preplavi ena sama hvaležnost!

Ampak to pomeni tudi, da sem kdaj pa kdaj tudi “ krvavela” za ta klic!

Poklic!

Današnjo soboto nisem videla sonca, preživela sem jo v gledališču!

Ko so vsi odšli sem se med vajami pritihotapila na oder in poslušala to posebno tišino!

Lepo je…”

Tudi v posnetku, ki ga najdete spodaj, je povedala nekaj besed. In verjamemo ji, da je to res prav poseben občutek.

Foto: Facebook/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegov sin je razkril, kaj mu je oče povedal pred smrtjo.

Kot poroča Jutarnji list, naj bi bil včeraj preminuli pevec Aki Rahimovski zelo povezan s svojim sinom Kristijanom, na vezi naj bi bila redno. Ta je za omenjeni portal povedal, kakšne so bile očetove zadnje besede, ki mu jih je namenil: »Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje, ne kadi, pazi nase in svoje bližnje.« 

Včeraj zjutraj naj bi Aki odšel s svojo partnerico Barbaro na sprehod, postalo mu je slabo in niti nujna pomoč mu ni mogla več pomagati …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nives Orešnik iskreno spregovorila o tem lepotnem posegu in povedala, kakšne so sedaj posledice

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedala je, da je od posega preteklo že nekaj let, takšen pa je rezultat še dandanes.

Tekmovalka Exatlona, osebna trenerka in model, Nives Orešnik, je sedaj razkrila, da je bila pred nekaj leti na laserskem odstranjevanju dlak. Povedala je, da je že povsem pozabila, kako je, če se je potrebno redno briti, depilirati. »To v bistvu ni več moja skrb zadnjih par let,« je priznala in dodala še, da je bila to ena izmed njenih boljših odločitev.

»Zdaj je ravno toliko časa do poletja še, da bi se bilo fino odločit, če katera razmišlja,« pa je pozvala še vse svoje številne spletne prijatelje. Povedala je tudi, da se je sama odločila za vrhunsko in strokovno Estetiko Medart.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals