Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jennifer Lopez razkriva: Tako boste imeli tudi pri petdesetih popolno postavo!

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka in igralka Jennifer Lopez je tudi pri petdesetih še vedno videti več kot odlično. Skrivnost njenega brezhibnega videza pa se skriva v njeni zdravi prehrani in strogemu urniku.

Ni skrivnost, da Jennifer veliko ur preživi v telovadnici s svojim zasebnim trenerjem in pridno trenira za svoje popolno telo. Poleg tega pa ima tudi strog in prilagojen jedilnik.

Kako se čez dan prehranjuje, si lahko preberete spodaj.

Zajtrk

J.Lo začne svoj dan s kozarcem vode, v katerega primeša nekaj limonovega soka. Nato si privošči zajtrk, tega nikoli ne preskoči. Za zajtrk si največkrat pripravi smuti, ki vsebuje beljakovine in ogljikove hidrate v prahu, sadje (jagode, maline, borovnice), grški jogurt, med, limonov sok in led. Tovrstni smuti vsebuje veliko beljakovin in ogljikovih hidratov, ki nasitijo in dajo energijo za ves dan.

Ne pije kave in uživa alkohol samo ob posebnih priložnostih. Če pije kavo, potem jo brez kofeina. Poudarja, da je njen obraz videti lepši in bolj mladosten, odkar ne pije več običajne kave. Jennifer Lopez poudarja, da ves dan pije vodo (popije vsaj sedem kozarcev vode na dan). Običajno pije veliko vode pred vadbo in po njej.

Med obroki običajno poje nekaj sadja ali zelenjave, ki jo nosi s seboj. Včasih poje tudi pest oreščkov.

Kosilo

Pevka običajno je solate, ribe in morske sadeže.

Večerja

Za večerjo poje piščanca z zelenjavo, rada pa je tudi svinjsko meso na portoriški način. Za prilogo pa poleg zelenjave rada doda tudi kvinojo s fižolom, rižem …

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals