Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jennifer Lopez razkriva: Tako boste imeli tudi pri petdesetih popolno postavo!

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka in igralka Jennifer Lopez je tudi pri petdesetih še vedno videti več kot odlično. Skrivnost njenega brezhibnega videza pa se skriva v njeni zdravi prehrani in strogemu urniku.

Ni skrivnost, da Jennifer veliko ur preživi v telovadnici s svojim zasebnim trenerjem in pridno trenira za svoje popolno telo. Poleg tega pa ima tudi strog in prilagojen jedilnik.

Kako se čez dan prehranjuje, si lahko preberete spodaj.

Zajtrk

J.Lo začne svoj dan s kozarcem vode, v katerega primeša nekaj limonovega soka. Nato si privošči zajtrk, tega nikoli ne preskoči. Za zajtrk si največkrat pripravi smuti, ki vsebuje beljakovine in ogljikove hidrate v prahu, sadje (jagode, maline, borovnice), grški jogurt, med, limonov sok in led. Tovrstni smuti vsebuje veliko beljakovin in ogljikovih hidratov, ki nasitijo in dajo energijo za ves dan.

Ne pije kave in uživa alkohol samo ob posebnih priložnostih. Če pije kavo, potem jo brez kofeina. Poudarja, da je njen obraz videti lepši in bolj mladosten, odkar ne pije več običajne kave. Jennifer Lopez poudarja, da ves dan pije vodo (popije vsaj sedem kozarcev vode na dan). Običajno pije veliko vode pred vadbo in po njej.

Med obroki običajno poje nekaj sadja ali zelenjave, ki jo nosi s seboj. Včasih poje tudi pest oreščkov.

Kosilo

Pevka običajno je solate, ribe in morske sadeže.

Večerja

Za večerjo poje piščanca z zelenjavo, rada pa je tudi svinjsko meso na portoriški način. Za prilogo pa poleg zelenjave rada doda tudi kvinojo s fižolom, rižem …

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Noro: Ana Roš razkrila podrobnosti poroke, ki vas bodo pustile odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste prebrali, kakšno poroko načrtuje, boste tudi vi zelo presenečeni.

Naša najboljša kuharska mojstrica Ana Roš in njen srčni izbranec Urban Stojan že načrtujeta poroko. Ta naj bi se zgodila še pred koncem letošnjega leta, kot pa poroča Delo, bo poroka zares sanjska.

Kot je razkrila, bo točno na silvestrovo stara petdeset let in ob tem se ji je utrnila ideja.

»Utrnila se mi je krasna rešitev: izrabiva moj petdeseti rojstni dan. Tako bodo okoli mene vsi ljudje, ki jih imam rada, hkrati pa bova praznovala nekaj čisto drugega, ljubezen, ne staranje, pač pa vstop v neko lepše obdobje,« je povedala za omenjeni medij.

Razkrila je tudi, da bo na poroki 400 svatov, igral pa bo Vlado Kreslin.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate postavnega mladeniča, ki ga objema Tanja Ribič? Presenečeni boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Na družbenem omrežju se je oglasila s takšno fotografijo in vse pustila odprtih ust.

Priljubljena slovenska pevka in igralka Tanja Ribič je svoje številne spletne prijatelje presenetila s fotografijo, na kateri pa objema postavnega mladeniča. Gre za Filipa Djurica, sina njenega moža Branka Djurica, ki ga ima iz prve zveze.

Družina je očitno zelo povezana, saj je Ribičeva zapisala: »Tako velik, tako izjemen @filadendron Vse najboljse, ker si tako zasluzis!«

Dodala pa je tudi ključnik macehamaterada.

Filip Djuric je s svojo materjo odraščal v sarajevu, v Slovenijo se je preselil leta 2012.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Ločil se je tudi ta znani slovenski par

Objavljeno

V redu

Avtor

Da so govorice resnične, je sedaj uradni potrjeno. Razrkito je tudi, zakaj sta se ločila …

Komaj dve leti je minilo od njune poroke, a sta ugotovila, da je bolje, da gresta vsak svojo pot. Ločila sta se glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek.

»Nobenih prepirov ni bilo, nobene hude krvi, preprosto sva začela živeti drug mimo drugega. Saša je predlagala pogovor, po katerem sva se oba strinjala, da vsaj za nekaj časa prekineva skupno pot,« je Volasko ekskluzivno povedal za revijo Lady.

Volasko je med drugim razkril, da sta mogoče zasebno življenje preveč povezovala s poslovnim.

»Sam sem človek, ki nikakor ne želi, da bi se ob njem kdorkoli počutil ujetega, in tudi Saša je bila vedno polna pozitivne energije, a ko ne vidiš več skupnega cilja, je najboljša rešitev razhod, zato sva se tudi strinjala z ločitvijo, do katere je prišlo 23. novembra letos,« je povedal Volasko.

Par je bil poročen dve leti, že pred poroko pa sta bila v zvezi pet let.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals