Numerološka usmeritev dneva – Torek, 8. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 08/09/2020

Najzgodnejšim želim mirno dobro jutro, vsem pa čudovit dan! Karkoli že številke predvidevajo, mi sami smo kreatorji svojega vsakdana. Naredite si dan po svoji meri in nameri! Usmeritev pa naj bo morda opora, podpora, navdih, ideja,…

    »Življenje te posluša. Govori le to, kar res verjameš in kar želiš, da postane tvoja realnost.«Tjaša Dorelay

Energija današnjega dne nas bo v precejšnji meri vzpodbujala k usmerjanju pozornosti v materialne dobrine in k ustvarjanju blagostanja. Povečana disciplina, trma, vztrajnost in pogum ter komunikacija lahko ključno pripomorejo k uspehom v naših materialnih prizadevanjih.

Danes pametno naredimo, če svoje prilive, odlive in imetje spravimo pod nadzor, če razmišljamo o denarju, ga preštevamo, kupčkamo, preračunavamo in planiramo investicije ali prihranke. Kdor je v zaostanku s plačilom kakšnih položnic, danes je čas, da to uredi. Jutri bo čas za nove stvari in neporavnani stari računi, takšni in drugačni, lahko postanejo kamen spotike. Idej, kako spraviti svoje finance in svoje materialno stanje na zeleno vejo, nam danes ne bo primanjkovalo. Prisluhnimo svoji intuiciji. Naj bodo navdihi še tako nenavadni, za nas bodo uresničljivi.

Komunikacija bo pomembna, a zato, ker lahko med vsakdanjim pogovorom ujamemo izredno idejo ali informacijo, ki jo koristno uporabimo zase.  

Dan ni toliko primeren za vlaganje denarja. Paziti se je treba izgub in goljufij. Tudi na cesti previdno. Neupoštevanje cestnoprometnih predpisov nam lahko olajša denarnice. Čustveno pogojeni nakupi se lahko slabo končajo. Kasneje nam bo lahko žal.

Če bomo potrebovali kakršnokoli pomoč, je danes pametno prositi zanjo žensko osebo.

Prijateljstvo bo vir velikega zadovoljstva, saj nam bo dajalo moč in energijo. Zaskrbljenost nas namreč zna močno načenjati. Skok v naravo bo deloval zdravilno. Za nas bo odlična sprostitev.

Srečno danes.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com