Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Savina Atai in Giorgos povezana bolj kot kadarkoli

Objavljeno

V redu

Kot pravi zase, je skrbnica za sijaj in zdravje žensk, pa tudi mednarodno priznana mojstrica joge obraza in diagnostike, Savina Atai, ne skriva svojih čustev. Na družbeno omrežje pogosto izlije svoje srce, svoje veselje, žalost, temačne spomine iz otroštva in še marsikaj drugega. Morda je prav zato tudi tako priljubljena, ker ne skriva, da ima napake, da se uči in da sprejema vse, kar se ji v življenju dogaja.

Tako je včeraj objavila tudi podrobno razlago o tem, v kakšnem odnosu je s svojim bivšim možem Giorgiom.

Nekaj,na kar sem najbolj ponosna in za kar sem najbolj hvaležna. Na naju. Za naju.Ko je ljubezen prava-nikdar ne mine, zna spustiti in spremeniti obliko …mine pa ne.
Ni bilo lahko iti preko bolečine in ega.
Je pa tako vredno. Toliko sva si dala,ne bi bila, kjer sva, če ne bi bila skupaj. In zdaj sva bolj povezana, kot kadarkoli…le na drug način. Družina. En za drugega tukaj, za vedno.
Zato pa sem postavila takšno jekleno mejo Tofu: ne samo,da se ne gre norčevati iz spolne zlorabe, tudi iz razhodov se ne sme! Niso smešni, so kot smrt.
In zaslužijo si spoštovanje.
Vsi se trudimo in učimo: živeti, ljubiti, čutiti.
Vsi smo rezultat svojih preteklih izkušenj, otroštva…vsi smo na poti celjenja, padamo, vstajamo, se učimo, rastemo.
Razhod ni poraz – ko znamo ljubezen preobrazit
,” je zapisala Savina, delila pa je tudi sporočilo, ki ga ji je namenil njen bivši mož in v katerem sta si zapisala, da ostajata družina za vedno.

https://www.facebook.com/SavinaAtai/posts/3208562519264008

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vesela novica: Na TV Slovenija se vrača ta priljubljena voditeljica

Objavljeno

V redu

Avtor

Da se ponovno vrača, je javno naznanila sama. To je zapisala in mnoge zelo razveselila.

Na TV Slovenija se po premoru končno vrača priljubljena televizijska voditeljica in glasbenica Darja Gajšek.

Potem ko je pomahala v slovo oddaji Slovenski pozdrav, je svoje zveste oboževalce kmalu razveselila, da prihaja na TV z novo narodno zabavno oddajo Poletni pozdrav in Zimski pozdrav.

»Z novo sezono oddaje Zimski pozdrav začnemo 10. februarja. Luštno boje Gajškova zapisala na družbeno omrežje Facebook in s to novico razveselila svoje številne oboževalce, ki komaj čakajo, da jo bodo lahko spet spremljali preko malih zaslonov.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jana Morelj sedaj s takšnim razkritjem mnoge zelo presenetila

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kdo se ponovno vrača …

Priljubljena radijska in televizijska voditeljica Jana Morelj, ki jo na POP TV spremljamo kot napovedovalko vremena, je tokrat razkrila, kdo se pred male zaslone vrača namesto Katje Jevšek. Priljubljena voditeljica je namreč odšla na zasluženi porodniški dopust in je leto dni ne bomo videli.

Na njeno mesto pa prihaja Špela Jereb, ki pravi, da je z veseljem priskočila na pomoč.

»Zaenkrat še nimam trebuha, tako da sem vskočila na pomoč,« je razkrila Jerebova v posnetku, ki si ga lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Klemen Slakonja naredil izjemo in javno spregovoril o svoji srčni izbranki

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, kako lepo. Tudi vam bo všeč to, kar je povedal.

Priljubljeni slovenski igralec Klemen Slakonja, ki je dolgoletni partner igralke Mojce Fatur, se je oglasil preko družbenih omrežij in naredil veliko izjemo.

Ne zgodi se namreč pogosto, da Slakonja, kot tudi Faturjeva, delita utrinke iz zasebnosti, zato vsaka takšna objava vedno naleti na velik odziv pri njunih spletnih sledilcih.

A tokrat je igralec moral zapisati, da je na svojo partnerico zares zelo ponosen.

»Malo sem pozen z objavo, glede na to, da je premiera monokomedije Nikoli ni prepozno v @sititeaterbtc že mimo, a nikoli ni prepozno, da povem, da sem ponosen na izjemno @faturmojca in hkrati vesel, da lahko v njenem talentu uživate vsi, ne samo mi doma,« je zapisal poleg fotografije, na kateri sta objeta.

Igralca sta zares čudovita, žarita skupaj, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals