Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Savina Atai in Giorgos povezana bolj kot kadarkoli

Objavljeno

V redu

Kot pravi zase, je skrbnica za sijaj in zdravje žensk, pa tudi mednarodno priznana mojstrica joge obraza in diagnostike, Savina Atai, ne skriva svojih čustev. Na družbeno omrežje pogosto izlije svoje srce, svoje veselje, žalost, temačne spomine iz otroštva in še marsikaj drugega. Morda je prav zato tudi tako priljubljena, ker ne skriva, da ima napake, da se uči in da sprejema vse, kar se ji v življenju dogaja.

Tako je včeraj objavila tudi podrobno razlago o tem, v kakšnem odnosu je s svojim bivšim možem Giorgiom.

Nekaj,na kar sem najbolj ponosna in za kar sem najbolj hvaležna. Na naju. Za naju.Ko je ljubezen prava-nikdar ne mine, zna spustiti in spremeniti obliko …mine pa ne.
Ni bilo lahko iti preko bolečine in ega.
Je pa tako vredno. Toliko sva si dala,ne bi bila, kjer sva, če ne bi bila skupaj. In zdaj sva bolj povezana, kot kadarkoli…le na drug način. Družina. En za drugega tukaj, za vedno.
Zato pa sem postavila takšno jekleno mejo Tofu: ne samo,da se ne gre norčevati iz spolne zlorabe, tudi iz razhodov se ne sme! Niso smešni, so kot smrt.
In zaslužijo si spoštovanje.
Vsi se trudimo in učimo: živeti, ljubiti, čutiti.
Vsi smo rezultat svojih preteklih izkušenj, otroštva…vsi smo na poti celjenja, padamo, vstajamo, se učimo, rastemo.
Razhod ni poraz – ko znamo ljubezen preobrazit
,” je zapisala Savina, delila pa je tudi sporočilo, ki ga ji je namenil njen bivši mož in v katerem sta si zapisala, da ostajata družina za vedno.

https://www.facebook.com/SavinaAtai/posts/3208562519264008

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana slovenska pevka popolnoma preobrazila svoje telo! Ostali boste odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Trdno je garala, da je danes lahko pokazala svojo lepo postavo.

Slovenska pevka Maja Založnik je s svojimi sledilci preko družbenih omrežij delila fotografije, s katerimi je pokazala, kako ji je uspelo preobraziti svoje telo. Lepa pevka je razkrila, da ji je s trdno voljo, zdravim načinom življenja in z gibanjem uspelo oklestiti 14 kilogramov.

»V kopalkah sem ponavadi bila zelo nesamozavestna skrivala sem se za brisaco ali za rutami, da nihce ni videl mojih bokov in trebuha ..

Sedaj vem,da lahko poletim, tako kot sem letos na plazi bila samozavestna ze dolgo ne pomnim…in prvic v zivljenju imam enodelne kopalke kaj pa to???

Imam se rada in sem naredila spremembo
Imam vec energije, sem bolj samozavestna, nisem napihnjena in izgubila sem 14kg
je pripisala poleg objave, ki jo je dodala na svoj Instagram račun in s katero jem mnoge navdušila. Pogledate si jo lahko spodaj.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je ta lepotica srčna izbranka igralca Gorana Hrvaćanina?

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, poglejte, kakšna lepotica ga ljubi!

Priljubljeni igralec in komik Goran Hrvaćanin redko deli fotografije iz svojega zasebnega življenja, tokrat pa je naredil izjemo ob posebni priložnosti. 38-letni komik je namreč že dve leti srečen v zvezi s simpatično svetlolasko.

»Dve leti, dve osebi, ena ljubezen,« je pripisal poleg fotografije, ki vas bo zagotovo nasmejala.

Spodaj si lahko pogledate nekaj objav, na katerih je tudi njegova srčna izbranka. Mnogi menijo, da sta zares lep par. Tudi vam bosta všeč.

View this post on Instagram

A post shared by Gojko Ajkula (@goran_hrvacanin)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka bi morala že zdavnaj roditi, a resnica je takšna

Objavljeno

V redu

Avtor

Sedaj je razkrito, kaj se dogaja.

Znani slovenski vplivnici, ki sta na družbenih omrežjih zelo priljubljeni, Katja in Katka Bogataj, že nestrpno pričakujeta svojega prvorojenca. Prav tako pa se objave o vesel dogodku veselijo tudi številni njuni spletni sledilci. A kot kaže, popadkov še kar ni od nikoder, parček je že zelo nestrpen, dojenček bi že zdavnaj moral prijokati na svet.

»Nekak tkole ze en teden… upam, da je to zadnja objava predn Katja poc  je zapisala poleg objave Katka in s fotografijo razkrila, da je njena partnerica še vedno noseča.

Verjamemo, da sta obe že sila neučakani, tudi mi že komaj čakamo, da povesta veselo novičko in objavita prvo fotografijo svojega dojenčka.

Foto: Pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals