Domov Zanimivosti Savina Atai in Giorgos povezana bolj kot kadarkoli

Savina Atai in Giorgos povezana bolj kot kadarkoli

Kot pravi zase, je skrbnica za sijaj in zdravje žensk, pa tudi mednarodno priznana mojstrica joge obraza in diagnostike, Savina Atai, ne skriva svojih čustev. Na družbeno omrežje pogosto izlije svoje srce, svoje veselje, žalost, temačne spomine iz otroštva in še marsikaj drugega. Morda je prav zato tudi tako priljubljena, ker ne skriva, da ima napake, da se uči in da sprejema vse, kar se ji v življenju dogaja.

Tako je včeraj objavila tudi podrobno razlago o tem, v kakšnem odnosu je s svojim bivšim možem Giorgiom.

Nekaj,na kar sem najbolj ponosna in za kar sem najbolj hvaležna. Na naju. Za naju.Ko je ljubezen prava-nikdar ne mine, zna spustiti in spremeniti obliko …mine pa ne.
Ni bilo lahko iti preko bolečine in ega.
Je pa tako vredno. Toliko sva si dala,ne bi bila, kjer sva, če ne bi bila skupaj. In zdaj sva bolj povezana, kot kadarkoli…le na drug način. Družina. En za drugega tukaj, za vedno.
Zato pa sem postavila takšno jekleno mejo Tofu: ne samo,da se ne gre norčevati iz spolne zlorabe, tudi iz razhodov se ne sme! Niso smešni, so kot smrt.
In zaslužijo si spoštovanje.
Vsi se trudimo in učimo: živeti, ljubiti, čutiti.
Vsi smo rezultat svojih preteklih izkušenj, otroštva…vsi smo na poti celjenja, padamo, vstajamo, se učimo, rastemo.
Razhod ni poraz – ko znamo ljubezen preobrazit
,” je zapisala Savina, delila pa je tudi sporočilo, ki ga ji je namenil njen bivši mož in v katerem sta si zapisala, da ostajata družina za vedno.

https://www.facebook.com/SavinaAtai/posts/3208562519264008

Foto: Facebook