Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenska igralka navdušila z objavo v kopalkah

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska igralka in pevka Tanja Ribič, ki je tudi mati dveh postavnih deklet, za njima prav nič ne zaostaja. Tudi sama se lahko še vedno pohvali z zelo lepo in vitko postavo, ki je zagotovo rezultat zdravega načina življenja.

Razstrupljanje v morju, sveži zrak, vitamin D, dan brez stresa, zdrava hrana, veliko ljubezni, vse to je recept za dober imunski sistem,” je zapisala Ribičeva in dodala fotografijo, na kateri je v seksi modrih kopalkah. Seveda je fotografija tako požela preko tisoč všečkov, mnogi pa so tudi pohvalili postavo igralke.

Igralka očitno še vedno uživa v slovenskem morju in izkorišča toplo septembrsko vreme.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Bi šli v Italijo na kosilo z Georgem Clooneyem?

Objavljeno

V redu

Avtor

Imate enkratno priložnost!

Po dveh letih je Geroge Clooney z družino prispel v svojo vilo na jezeru Como v Lombardiji v Italiji. Poleg tega, da je prišel na zaslužene počitnice, je slavni igralec razveselil še s tekmovanjem, na katerega se lahko prijavijo vsi, nagrada pa je seveda druženje z njim in njegovo ženo.

Pandemija koronavirusa je življenje mnogih postavila na glavo, med drugim tudi slavnega hollywoodskega lepotca Georgea Clooneyja, ki je 6. maja praznoval 60. rojstni dan.

Dve leti namreč ni bil v svoji razkošni poletni hiši v mestu Laglio na obali jezera Como, kjer je pogosto preživel več časa kot v ZDA. A ker je bila Italija eno največjih žarišč pandemije, je oskarjevec šele pred kratkim prispel v svojo vilo Oleandra iz 18. stoletja s celo družino, ženo Amal in njunima štiriletnima dvojčkoma, sinom Aleksandrom in hčerko Ello.

Bi šli z njim na kosilo?

Tudi, če se ne poznata, imate za druženje s Clooneyem možnost, saj so na straneh fundacije ‘Omaze’ objavili oglas njegove humanitarne fundacije ‘The Clooney Foundation for Justice’, v katerem vabijo dve osebi, da se z vsemi pokritimi stroški lahko pridružijo slavnemu paru na jezeru Como. Prijavite se lahko do 16. julija, zmagovalce pa bodo razglasili 6. avgusta, čaka vas kosilo s slavnim parom in bivanje v luksuznem hotelu. Gre za akcijo promocije njegove fundacije, ki se bori proti kršitvam človekovih pravic, najbolj zanimivo pa je, da za sodelovanje v prijavah ni treba plačati nobene donacije.

foto: Omaze, Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Princ Harry in Meghan Markle predstavila kraljici hčerko

Objavljeno

V redu

Avtor

Princ Harry in njegova žena, vojvodinja Meghan Markle, sta prejšnji teden postala bogatejša za še enega družinskega člana. Rodila se jim je deklica Lilibet Diana.

Par se zdaj pripravlja na začetek življenja v štiričlanski družini, njun starejši sin Archie pa je zelo vesel prihoda svoje sestre. Dva dni po tem, ko je Meghan rodila v bolnišnici v Santa Barbari, se je kraljevi par javno oglasil, zdaj pa sta novorojeno hčer predstavila tudi kraljici Elizabeti.

Vir blizu para je povedal, da so se slišali in videli prek video klica. Meghan in Harry pa sta bila zelo navdušena in sta komaj čakala, da bosta malo Lilibet predstavila kraljici. Mimogrede, deklica je bila poimenovana v čast kraljice. Lilibet je bil Elizabethin družinski vzdevek. Vendar tuji mediji pišejo, da kraljici menda ni všeč, da so ji dali to ime, ker je prej niso prosili za dovoljenje. Srednje ime je deklica dobila v čast princesi Diani, Harryjevi pokojni materi.

Nigel Cawthorne, avtor knjige “Call Me Diana: The Princess of Wales on Herself'” je za tuje medije povedal, da si Meghan in Harry prizadevata, da bi se njuna hči v živo srečala s kraljico. “Pozorno bom spremljal dogajanje in počakal, da se ZDA premaknejo na zeleno listo Združenega kraljestva, tako da bosta Lilibet in Archieja čim prej lahko odpeljala v palačo in obiskala kraljico” je dejal.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jasna Kuljaj pokazala svoje telo v kopalkah

Objavljeno

V redu

Avtor

Opogumila se je in na družbeno omrežje dodala fotografijo, ki kaže njeno postavo …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj se zelo rada oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat je svoje sledilce in oboževalce razveselila z lepo fotografijo, na kateri je v kratkih hlačah in zgornjemu delu kopalk. Fotografija je nastala ob morju, Jasna pa je razložila, da je: »prvič letos.«

S fotografijo je pokazala svojim spletnim prijateljem, da je v odlični formi in da ima zelo lepo postavo. Več kot očitno je, da je pripravljena za vroče poletje.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO