Domov Zabava Exatlon Slovenija: Blestel je Franko Bajc

Exatlon Slovenija: Blestel je Franko Bajc

Sinoči smo si na Planetu ogledali prve dvoboje na zahtevnih poligonih oddaje Exatlon, s prvim izzivom pa so najbolje opravili člani rdeče ekipe, ki se je poimenovala Triglav. Rdeči so si tako prislužili bivanje v vili, medtem ko so modri spali v veliko bolj skromnem okolju.

Že prvi dan tekmovanja Exatlon je na Planetu postregel z izjemnimi boji med ekipama. Tekmovalci so se soočili na čisto pravem peklenskem poligonu in dali vse od sebe, nekateri pa so v razgretem boju utrpeli tudi nekaj manjših poškodb.

V vsakem dvoboju so pravzaprav odločale malenkosti, a po zelo izenačenem večeru je na koncu z rezultatom 10:7 slavila rdeča ekipa Triglav, ki jo sestavljajo znani obrazi in uveljavljeni športniki, med njimi tudi Franko Bajc, ki je zmagal v vseh treh dvobojih in tako najbolj blestel. “Mislim, da je ekipni duh tisti, ki nas vse drži pokonci,” je po zmagi povedal Franko in dodal, da pri bojih ni preveč razmišljal, samo pognal se je na poligon. Poražena modra ekipa Jadran je nasprotnikom čestitala, a obljubila, da bodo naslednjič zmago slavili oni.

Zmagovalna rdeča ekipa si je z zmago izborila bonus, prvi teden bo osem članov in članic namreč preživelo v prostorni vili z bazenom, kjer jim ne bo ničesar primanjkovalo. Prva zmaga nad modro ekipo Jadran jih je medsebojno še bolj povezala. “Zdi se mi, da smo že od prvega trenutka povezani, da smo si mogoče tudi med sabo zelo podobni in da bomo odlično funkcionirali tudi naprej,” je ob večernem veselju v bazenu povedala Nives OrešnikDenis Porčič Chorchyp pa je napovedal, da bo vila ostala njihova do konca šova.

Modra ekipa Jadran po grenkem porazu ni obupovala. Zdaj so še bolj odločeni, da naslednjo preizkušnjo na poligonih obrnejo v svojo korist. Vseeno pa so ob prihodu v kolibo, ki bo vsaj ta teden njihov dom, spoznali, da bo bivanje vse prej kot razkošno, in zato smo lahko videli nekaj zelo razočaranih obrazov. To bi lahko vplivalo tudi na njihovo moralo, čeprav se Nik Korošec ne strinja. “Ta poraz bo motivacija za naprej,” je zatrdil. “Mislim, da je ta kolibica samo še ena dodatna točka, ki nas bo povezala,” pa je skromno bivališče komentirala Alja Šlebnik, ki ob poligonu sicer ni mogla skrivati solz razočaranja.

Foto: Planet TV