Kontaktirajte nas

Zabava

Exatlon Slovenija: Blestel je Franko Bajc

Objavljeno

V redu

Sinoči smo si na Planetu ogledali prve dvoboje na zahtevnih poligonih oddaje Exatlon, s prvim izzivom pa so najbolje opravili člani rdeče ekipe, ki se je poimenovala Triglav. Rdeči so si tako prislužili bivanje v vili, medtem ko so modri spali v veliko bolj skromnem okolju.

Že prvi dan tekmovanja Exatlon je na Planetu postregel z izjemnimi boji med ekipama. Tekmovalci so se soočili na čisto pravem peklenskem poligonu in dali vse od sebe, nekateri pa so v razgretem boju utrpeli tudi nekaj manjših poškodb.

V vsakem dvoboju so pravzaprav odločale malenkosti, a po zelo izenačenem večeru je na koncu z rezultatom 10:7 slavila rdeča ekipa Triglav, ki jo sestavljajo znani obrazi in uveljavljeni športniki, med njimi tudi Franko Bajc, ki je zmagal v vseh treh dvobojih in tako najbolj blestel. “Mislim, da je ekipni duh tisti, ki nas vse drži pokonci,” je po zmagi povedal Franko in dodal, da pri bojih ni preveč razmišljal, samo pognal se je na poligon. Poražena modra ekipa Jadran je nasprotnikom čestitala, a obljubila, da bodo naslednjič zmago slavili oni.

Zmagovalna rdeča ekipa si je z zmago izborila bonus, prvi teden bo osem članov in članic namreč preživelo v prostorni vili z bazenom, kjer jim ne bo ničesar primanjkovalo. Prva zmaga nad modro ekipo Jadran jih je medsebojno še bolj povezala. “Zdi se mi, da smo že od prvega trenutka povezani, da smo si mogoče tudi med sabo zelo podobni in da bomo odlično funkcionirali tudi naprej,” je ob večernem veselju v bazenu povedala Nives OrešnikDenis Porčič Chorchyp pa je napovedal, da bo vila ostala njihova do konca šova.

Modra ekipa Jadran po grenkem porazu ni obupovala. Zdaj so še bolj odločeni, da naslednjo preizkušnjo na poligonih obrnejo v svojo korist. Vseeno pa so ob prihodu v kolibo, ki bo vsaj ta teden njihov dom, spoznali, da bo bivanje vse prej kot razkošno, in zato smo lahko videli nekaj zelo razočaranih obrazov. To bi lahko vplivalo tudi na njihovo moralo, čeprav se Nik Korošec ne strinja. “Ta poraz bo motivacija za naprej,” je zatrdil. “Mislim, da je ta kolibica samo še ena dodatna točka, ki nas bo povezala,” pa je skromno bivališče komentirala Alja Šlebnik, ki ob poligonu sicer ni mogla skrivati solz razočaranja.

Foto: Planet TV

Zabava

Mojca (Ljubezen po domače) sedaj končno razkrila, kaj se je dogajalo, ko ni bilo kamer

Objavljeno

V redu

Avtor

Je bilo res tako vroče?

Ko sta Mojca in Drago prispela na romantičen oddih, se je zdelo, da so Korošici popustile vse zavore. Ko sta legla na posteljo, se je lotila Dragovih hlač, naslednjega dne pa sta se oba le hudomušno nasmihala.

Kaj se je v resnici dogajalo med njima?

Kot nam je Drago že pojasnil, je bilo na potovanju veliko stvari, o katerih ni vedel. Kot je dejal, naj bi se produkcija bolj menila z Mojco kot z njim. »Morda je bilo tudi to odpenjanje hlač del dogovora,« je med drugim pojasnil in razkril še, da se med njim in Mojco ni nič zgodilo.

Kakšna pa je njena plat?

»Da ne boste mislili: nič se ni zgodilo; bila je igra dveh teles, malo sva se božala, bilo je lepo, a nisva seksala,« je razkrila za Svet24.

Kot pa smo že lahko videli v finalni oddaji, je Drago s svojimi kandidatkami ostal v prijateljskih odnosih, Mojca pa se je po šovu zaljubila v mlajšega moškega.

Prav nič se ni zgodilo.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ljubezen po domače: Sta Mija in Lovro res še vedno skupaj?

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas zna zelo presenetiti …

V finalni oddaji šova Ljubezen po domače smo lahko videli tisto, kar smo že ves čas upali – Mija in Lovro sta bila tudi ob koncu snemanja srečno zaljubljena. Voditeljici Tanji sta povedala, da se imata zelo lepo, za njima na kavču je steno krasila umetniška slika njune ljubezni. Kaj je lahko še lepšega?

Morda to, da je za piko na i Lovro Mijo pred vsemi še zasnubil in ji nadel zares čudovit zaročni prstan. Zdelo se je, da je njuna ljubezenska pravljica popolna.

Pa je res? Vprašali smo Mijo.

»Lovro je zares super človek, veliko mi pomaga okrog hiše, moja mama ga je zelo lepo sprejela in pomaga tudi pri njej,« nam je Mija veselo pojasnila, a dodala tudi: » Res pa je, da sva si zelo različna, morate vedeti, da imava oba za seboj določene izkušnje, dogodke in vso to prtljago sva prinesla v najino zvezo. Trudiva se, imava se zelo rada.«

Razkrila pa nam je tudi, da eden drugemu pomagata, si stojita ob strani.

Najlepše pa je Mija prihranila za konec: »Verjamem, da bo iz najine zveze nastalo res nekaj zelo lepega!«

Lovro je Mijo zaročil. (foto: Voyo)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: Na POP TV prihaja nov resničnostni šov! Verjemite, gledali ga boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa bo zanimivo …

Že pred časom so na portalu 24ur.com razveselili z novico, da pripravljajo nov resničnostni šov Super par. Šov bo velika ljubezenska preizkušnja za pare. V reševanju različnih izzivov se bo par lahko preizkusil z drugimi pari. Seveda pa bo motivacija tudi bogata nagrada.

“Če sta skupaj že eno leto ali več, potem izpolnita prijavo in bodita kos izzivom brez predaje vse do konca,« še piše omenjeni portal.

»Sam šov temelji na izločanju parov, za pestrost dogajanja pa poskrbi tudi spremljanje življenja tekmovalcev, ki so nastanjeni v skupnem bivališču. Kamere pare sicer ne spremljajo 24ur na dan, je pa res, da snemanja potekajo od jutra do večera ter tako zajemajo velik del poteka dogajanja in utripa njihovih medsebojnih odnosov,« pa piše portal njena.

884x300 SuperPar
Foto: POP TV

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals