Domov Glasba Jasmin Stavros iskreno po čem hrepeni in kaj si želi

Jasmin Stavros iskreno po čem hrepeni in kaj si želi

Eden od veteranov hrvaške zabavne glasbe, Jasmin Stavros, je znova dokazal, da ima nezlomljivega duha in da mu nič ne more preprečiti snemanja novih skladb, ki jih obožujejo vse generacije. 

‘Da vrati se sve na staro’ je nastala kot izraz globokega hrepenenja in želje po vrnitvi v poznano normalo, v kateri smo živeli do nedavneg, pri snemanju spremljajočega videospota pa ga ni zaustavila niti zlomljena noga.

Vsi si želimo življenja brez omejitev, brez prepovedi in vsega, kar smo vajeni. Verjamem, da bodo novo pesem ljudje vzeli za svojo. A tega ne govorim zato, ker jo jaz prepevam, ampak ker sem tako dolgo že na glasbeni sceni, da dobro vem, kaj je občinstvu všeč. Gre za iskreno skladbo, ki prihaja iz srca, njeni verzi pa govorijo o vsem, kar smo tekom pandemije čutili prav vsi. Pesem tako pravi »Da vrati se sve na staro, to bi bilo ono pravo« – tega si vsi želimo. Mi smo znani kot prijazni ljudje in v takšnih časih se iz nas preprosto sliši krik, jok, ki sem ga v svojem prepoznavnem in izvirnem izrazu izčrpno vključeval skozi osem preprostih verzov« je povedal Jasmin Stavros.

Glasbo in besedilo pesmi sta napisala Marija Badovinac in Zvonimir Dropuljić, pod aranžma pa se tokrat podpisuje Mirko Šenkovski Geronimo. Videospot je nastal v sodelovanju s studiem D.L.M., pri čemer je vlogo izvršnega producenta prevzel Ljubo Šeperić – Luppo.

Foto: Facebook