Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kmetija: Nika se je zlomila, umrl ji je otrok

Objavljeno

V redu

Povedala je, kako žalostno življenjsko preizkušnjo je doživela pri komaj 17ih letih …

V šovu Kmetija se dogaja na polno. Tekmovalci spoznavajo drug drugega, parčka, Nika in Dominik ter Lina in Aljaž še vedno skrivajo, da so v ljubezenskem razmerju, čeprav je to zelo težko. Prihaja do prvih prepirov, do prvih taktiziranj, pa tudi do prvih solza in izpovedi.

Tako je Nika pred kamerami priznala, da se je za sodelovanje v šovu odločila zgolj zaradi svojega fanta Dominika. Ob tem pa je razkrila tudi zelo žalostno zgodbo: »Pri 16 letih sem zanosila, pri 17 rodila. 20 specialistov v Ljubljani mi je povedalo, da z otrokom ne bo vse v redu, a nisem želela splaviti. Hotela sem mu dati vsaj minuto življenja. Nisem mu dala minute. Dala sem mu 5 ur … Vse bi dala, da bi mu samo še enkrat preštela vse prstke, ki jih je imel … in ga požgečkala od glave do prstov,« se je odprla pred kamero. »Samo pol leta zatem je Dominiku umrl ata, ki je hotel za njega narediti vse, da pride na kmetijo. In to je še dodaten razlog, zakaj se trudim ostati tu in biti močna pred ostalimi v hiši.« 

Njen Dominik je postal prvi dvobojevalec in seveda je Niki ob tem hudo, čeprav trdi, da bo zmagal. Bomo videli. Prvi dvoboj se bliža …

Foto: POP TV

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals