Connect with us

Glasba

Maja Šuput je nazaj, z novo pesmijo in spotom je presenetila

Objavljeno

on

Kmalu zatem, ko je Maja rodila sina Blooma, se je vrnila na delo. Maja Šuput se je s svojo blagovno znamko Majushka na oder vrnila s polno močjo, posnela pa je novo pesem s podpisom Saše Lazića.

Maja Šuput se je na Instagramu pohvalila, da je posnela pesem s šaljivim in zelo zanimivim naslovom ‘Ženo draga’, pospremil pa jo je tudi videospot.

In smo zunaj. ‘Draga ženska. Celoten video na YouTubu. Ajmo, ekipa,” je zapisala navdušena Maja, katere nova pesem ima na YouTubu že veliko ogledov, očitno so jo oboževalci pogrešali kljub temu, da pravzaprav ni odšla. Prisotna je bila na družbenih omrežjih ves čas nosečnosti in takoj po porodu. Tudi sina Blooma že vsi poznajo, saj redno objavlja dejanja iz družinskega življenja.

Maja je del videa za novo pesem posnela v Lapidariju v Balah. ‘Ženo draga’ je nova pesem uspešnega avtorja Saše Lazića, ki je napisal tudi nenavadno besedilo, ki ga je uglasbil.

‘Čeprav bi rekla, da je ta pesem značilna zame, nikoli nisem pela česa takega,’ je povedala Maja in dodala, da je besedilo tako živahno in dramatično, da jo res rada poje, najbolj pa je bila presenečena, ko je izvedela, da ga ni napisala ženska.

Znani režiser Dario Radusin, ki je vodil ekipo, zadolženo za snemanje, montažo in produkcijo, je video posnel na več lepih lokacijah v Istri, ena izmed njih je “istrska puščava” pri Grožnjanu, vsekakor pa je bila najpomembnejša snemalna lokacija Lapidarij v cerkvi Blažene Device Marije v Balah. “Žensko” je v spotu mojstrsko odigrala igralka Tea Šimić.

Foto: Promo Maja Šuput

Glasba

Novi zvoki BQL: ‘Zate Vse’ razkriva svežo poglavje v njihovi ustvarjalni poti!

Objavljeno

on

Avtor:


BQL Rok & Budale so nazaj z novo glasbeno avanturo. Zasedba se je preoblikovala, zdaj s Rokom v vlogi karizmatičnega frontmana in Anejem kot kreativnim ustvarjalcem. Skupaj predstavljata svež pristop k ustvarjanju glasbe pod okriljem BQL.

Rok Piletič, prevzemajoč vloge tekstopisca in frontmana, odkriva čarovnijo ustvarjanja besedil in glasbe. Pesem “Zate vse” predstavlja posebno poglavje, saj označuje nov korak v zvočni evoluciji BQL. Rok je pripravljen prevzeti vodstvo na odru, medtem ko ostaja Anej nepogrešljiv del ustvarjalnega dueta BQL.

Videospot za pesem prinaša posebno presenečenje – originalni DeLorean iz filma “Back to the Future” dodaja čaroben in nostalgičen pridih. NEO VISUALS, odgovorni za vizualno podobo BQL uspešnic, tudi tokrat ustvarja prepoznavno podobo za “Zate vse“.

Foto: NeoVisuals

Continue Reading

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Objavljeno

on

Avtor:

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

Continue Reading

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Objavljeno

on

Avtor:

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals