Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Vrnitev pobeglega para? Harry in Meghan prosila za sestanek s kraljico

Objavljeno

V redu

Potem ko sta se januarja lani odločila zapustiti Združeno kraljestvo in v Kaliforniji obrniti novo življenjsko stran, sta princ Harry in Meghan Markle zapolnila vse medijske naslove, zdaj pa naj bi se, če gre verjeti pisanju tujih medijev, želela srečati s kraljico Elizabeto II.

Da so odnosi v kraljevi družini zaostreni, je bilo jasno, odkar sta se princ Harry in Meghan Markle odselila in odločila javno spregovoriti o razlogih za odhod in z ostrimi obtožbami na račun preostale družine podkrepiti vse skupaj. Od takrat je jasno, da so razmere na dvoru vse prej kot idealne.

Bilo je več govoric in upanj o možnem izboljšanju porušenih odnosov, takšne govorice pa se spet širijo v tujih medijih. Vir blizu odbežnega kraljevega para je za The Sun povedal, da sta Meghan in Harry zaprosila za sestanek s kraljico in da bi lahko z njima prišla njuna hči Lilibet, da bi jo lahko kraljica Elizabeta II. tudi spoznala.

Čeprav prošnja, zaradi katere je bilo vse osebje palače presenečeno, še ni potrjena, je vir blizu para za tuje medije povedal, da bi kraljica res želela videti malo Lilibet in njenega brata Archieja.

Ljudje so šokirani. Mogoče bi Meghan in Harry res želeli videti kraljico, vendar je po vsem tem, kar se je zgodilo letos, to čudno,” je zaključil isti vir.

Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals