Connect with us

Zanimivosti

Veliko presenečenje: Ta znana Slovenka je postala mamica

Published

on

Znani televizijski obraz je preko družbenih omrežij sporočil veselo novico. Poglejte prvo fotografijo.

Simpatična igralka Alja Prgin, ki jo vsi dobro poznamo po vlogi natakarice Sofie v priljubljeni glasbeno zabavni oddaji Pri Črnem Petru na Planet TV, je sporočila, da je postala mamica. Dojenček naj bi na svet prijokal že konec avgusta, a veselo novico o rojstvu je srečna mamica preko Instagrama obelodanila šele včeraj.

Starša sta sinu nadela zelo lepo ime – Vito.

»Ljubezen,« je zapisala Prginova ob prvi fotografiji, ki jo je objavila na družbenem omrežju.

Foto: pexels.com

Zanimivosti

Boris Cavazza povedal takšno resnico o mlajšemu sinu Aleksandru

Published

on

Priljubljeni igralec ima z voditeljico Oriano Girotto sina Aleksandra Borisa. To je razkril o njem …

Priljubljeni slovenski igralec Boris Cavazza ima iz prejšnjega razmerja z voditeljico Oriano Girotto sina Aleksandra Borisa.

Ta je pred kratkim javnost presenetil s svojim nastopom na festivalu Popevka, bil je spremljevalni pevec Nine Grilc.

»To je zame res nora izkušnja. Z glasbo se sicer ukvarjam že nekaj časa, a stati na tako velikem odru in nastopiti skupaj z orkestrom je bilo res super,« je za revijo Lady razkril Aleksander.

Na vprašanje, ali je njegov oče vedel, da bo stal na odru, pa je odgovoril, da mu je pozabil povedati, nato pa dejal, da je od njega dobil sporočilo. »Imam očetovo sporočilo, ki pravi, da je bilo dobro, a drugi so bili boljši in so zmagali,« je razkril za omenjeno revijo.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Vau, ne boste verjeli, kako je videti babica Tine Gaber

Published

on

Tako mladostna in urejena je babica Tine Gaber. Tudi vi boste zelo presenečeni …

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber, je tokrat svoje številne spletne prijatelje razveselila s fotografijo, ki jo je dodala v Instagram zgodbo. Pokazala je svojo babico, ki je videti zares zelo mladostno. Na fotografiji pa se vidi tudi, da je njena babica zares zelo lepo urejena gospa, ki se spozna na  modo.

»Prababi,« je Gabrova pripisala poleg fotografije, na kateri se njena babica sklanja nad voziček, v katerem leži njen pravnuk, sinček sestre Tine Gaber.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Čudovita novica: Znani slovenski glasbenik je postal očka! Čestitke dežujejo

Published

on

Tako čudovito ime sta s srčno izbranko nadela naraščaju …

Priljubljeni slovenski glasbenik Luka Šulić, ki je znan tudi kot član dua 2Cellos, je že četrtič postal očka. Veselo novico je za javnost razkril preko družbenega omrežja, pokazal je nekaj dni staro novorojenko.

»Pred nekaj dnevi se nam je prav tukaj, doma, rodila druga hčerka Rosa. Ponosen sem nanjo in mojo neverjetno ženo Tamaro, pa tudi na Vala, Hano in Lea, ki so jo takoj po prihodu zelo toplo sprejeli. Počutimo se blagoslovljeni, hvaležni in polni življenja. Zdaj smo popolni,« je pripisal poleg posnetka.

Z ženo Tamaro sta tako postala ponosna starša še eni deklici. Pod objavo se je usul plaz čestitk, med njimi so jima čestitali tudi mnogi znani obrazi.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals